Dulceturi si papanasi 2007 Craciun fericit !
Raspunsuri - Pagina 7
Erina spune:
Buna seara la a treia zi de Craciun!
SabinaY. Am admirat cu mult drag printesele japoneze
. Erika e schimbata, are o alta aliura, la fel de interesanta ca inainte dar cumva mai matura.

Ce mi-au placut uggs-urile ei si cum ii statea cu caciula!!!
Am citit si blogul fetitelor si am remarcat ca Daria spune la fel ca Erika: mec, cu pacere
.
Lisa e absolut delicioasa cu falcutele acelea minunate, iti vine sa le maninci!!!
Sa aveti un sfirsit de an minunat!!! Mi-a placut tare tortul nins!!!
Sabina, am vazut toate cele 61 de poze de la Busteni! Minunata atmosfera despre pitici nu mai spun!!! O surpriza a fost sa o vad pe Yannisa, nu stiam ca va participa si ea la intilnire. As fi vrut sa ii trimit un dar din partea dariei, asa ca de la blonduta la blonduta... E aceeasi cretulina dulce si parea tare linistita in toate pozele.
Ioana e tare dulce si ii sta minunat in rosu, am remarcat falcutele! Despre copiii Roxanei ce sa mai spun, tare frumosi. Maria deja se stie, o adevarat domnisoara atrasa si de pian din cite am vazut iar gazdele copiii au au aer foarte artistocratic in acel decor!!!
Greyeras e adorabila Adelina, zici ca e de pe revista! Am vazut cit s-a bucurat de venirea mosului si de cadouri.
Sper sa aiba tati zile libere sa va bucurati pe deplin de sarbatori!
Am vazut si pozele de la Peles si Brasov.
Ceea ce imi aminteste de dilema mea. Marti plecam si noi in Bucovina dar nu stiu daca sa o las pe Daria la bichi sau sa o iau cu noi. Ma gindesc la ce e mai bine pentru ea. Acum e mare si cred ca va resimti altfel lipsa noastra. Pe de alta parte la bichi si bui ar avea si compania lui Matei si parintii lui au rezervare tot in zona in care mergem noi. Mai e si faptul ca nu as vrea sa se oboseasca prea mult mama mea mai ales ca nu s-a simtit bine in ultimul timp...
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
26+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
aeperju spune:
Parerea mea este sa o lasi pe Daria cu parintii tai ca sa va puteti simti si voi bine...numai voi doi!
Emma si Andrei (21.09.2007)
Erina spune:
Yaia, aveti rezultate grozave cu antrenamentul lui Tudor! E un destept si un dulce!!!
Sa va fie de bine iesirea in doi si tot ce ai papat! Lista mea e foarte lungaaaaaaaaa...
Cum remarca si Greyerash-multumesc
si eu ma ingrijorez pentru ca ma misc greu si am tot felul de dureri...sper sa ajung in martie cu bine...burta mea s-a marit ba mai mult, sunt mare toata
, m-am facut cit China!
Sanatosi sa fim ca greu tot va fi sa revin la formele initiale...
Piciulika, e bine ca lista e pregatita. eu zic ca vei gasi inspiratie cind vei privi in ochisorii frumosului tau. e o idee buna sa ascultati si de preferinta lui Michael cind se va decide ferm la un nume.
Si eu ma gindesc sa schimbam dar sotul a spus ca ii place numai David sau Matthias. Eu iar vin cu varinte ca Armin, Bruno, Lucas etc.
Super motocicleta lui Michael. Asteptam primele poze pe ea! 
Piccaflor multumesc! Daria trimite un pupic lui Matteo!
Danuta super tare vorbeste Miruna! Daria cea mai lunga fraza spune ceva de genul: mami faci lapte pentru mine?
Celia si Andreea e de vis la capitolul vorbit!
26+ cu David
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aeperju Parerea mea este sa o lasi pe Daria cu parintii tai ca sa va puteti simti si voi bine...numai voi doi! Emma si Andrei (21.09.2007) |
Buna Emma iubita! Multumesc pentru opinie.
Ne vedem dupa ce ne intoarcem? Eu si Daria mai stam in PN o saptamina dupa 4 ianurie. La multi ani fratelui tau!

26+ cu David L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui piccaflor Am trimis si eu poze pe mailul comun... Picca si Matteo rasfatatul (2.09.2007) |
Nu am gasit pozele voastre pe fickr. In schimb am vazut Geneva de la Ana. frumoase poze!!!

26+ cu David L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Noi am avut o zi linsita. Am fost la coafor, sunt un blond mediu cenusiu desi cochetam cu satenul meu inainte de a pleca.
Dupa amiaza Daria a iesit pentru prima data cu sania. A fost super incintata si fericita!!! Din pacate am decalat ora de somn. Acum doarme de la 5 si 15. sunt curioasa cind se trezeste si mai ales cind mai mege la somn in seara aceasta!
Un mic update despre vereme, nu stiu cum e in Bucuresti dar la noi a nins de dinaite de prinz si s-a asezat n strat superb.
26+ cu David
Erina spune:
Piccaflor, my bad!
Merge linkul de la voi! Matteo e un dulce cu ochi azzurii!!! Asteptam mai multe pozici! In ce zona stati in Italia? (daca e mai confortabil pentru tine imi poti raspunde pe Pm).
Ceea ce imi aminteste, Yaia multumesc pentru raspunsul despre celulele stem. voi intreba si eu medicul data viitoare sa vad parerea oficiala. Si eu sunt un pic in dilema...
Piciulika la voi ce se spune? Gabriela ce a cintarit in decizia ta? 
O seara linistita va doresc. Pe mine ma doare capul si am niste arsuri groaznice, merg sa le ignor...
26+ cu David
cecilia L spune:
La multi ani, tuturor celor cu numele Sf. Stefan?
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Piciulika spune:
Erina draga, la noi e cam asa: se pot recolta, dar doar in vreo 3 clinici f mari pentru banca centrala de celule stem. Privat nu ma intereseaza pentru ca:
a) mi se pare aiurea sa le tzin 20 ani pentru o eventuala imbolnavire care sa fie deja tratabila cu tehnologia actuala / a viitorului apropiat (fff putzine!) si
b) as prefera sa fie si la dipsozitzia altora, care au nevoie -> sanse mai mari de 'utilizare' - si mai nobil scopul.
Dar cum aici nu recolteaza decat in sistem privat...
Asa ca noi nu facem schema h. Mai vorbesc cu medicul o tura, maine, dar nu cred sa ne razgandim.
N.B. Pe mine tare ma tenteaza donatzia, de organe si tzesuturi (d ex. cornee), ca nu vreau sa ma pape viermii cu inventarul complet. Mai bine sa foloseasca altora. INSA la ce presiune exista asupra medicilor sa vina cu plamani, inimi samd pt transplanturi, ma tem ca de intru intr-o coma, ma declara ireparabila si ma dezmembreaza prea iute... Asa ca nu-mi fac act de donator - dar stie Radu ca ma poate dezasambla dupa (corneea se poate recolta si la 3 zile de la deces si salveaza vederea oamenilor!)
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p5.html" target="_blank">
Michael, 2 ani + (8.10.2007) si
AMR 3 sapt