Dulceturi si papanasi 2007 Craciun fericit !

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna !
Am sarbatorit si noi cat am putut...incercand sa nu ma las coplesita de anumite faze ale vietii...ele vin si se duc...chiar daca va lasa rani adanci, a trebuit sa fac tot posibilul sa iasa bine(perfect nu se putea)
deci,Mosul i-a multumit pe pitici...fiecare a avut ce si-a dori
junirul jocuri ptr Wii si un trening, iar fata bucatarie, carut si hainute
de cand are bucarie noua pitica e gospodina mare...sper sa o tina asa

Astazi avem in plan de mers la cinema , maine poate patinaj(daca vor veni si alti prieteni)

Picea pana la sfarsit nu stai o clipa

Nana sanatate fluturasului

O zi buna fetelor

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ho, ho, hooooooooooo!!!! Vad ca ati fost cuminti si a venit mosul, fete dragi!

Picia, zau ca tot cu gandul la tine am fost, ce bine ca a stat bb cuminte, am savurat pozele cu voi, sunteti minunati! Cat de curioasa sunt cum va fi micutul...Sara e bine, a trecut si ulciorul, fericita nevoie mare in perioada asta!

Ana, ce cadouri frumoase au primit copiii! Tu esti mai bine cu spatele?

Papanash, si gandul nostru bun se indreapta spre voi!

Ali,ce bine ca ati petrceut frumos si copiii s-au simtit excelent!

Celia, multumim de gandurile tale bune! Ce dulci sunt copilasii tai!Deci asa cu Andrei, ar mai fi vrut

Sabina, ai fost chiar cuminte, eu nu as fi rezistat doar cu o felie de cozonac!

Yaia, cred ca la voi a fost de vis Craciunul, cu zapada si tot tacamul!

Erina, voi ce mai faceti? Burtica?

Ce repede a trecut si Craciunul...A fost tare frumos cand a gasit Sara cadourile, era asa surescitata ca nici nu mai stia cu ce sa se joace!A primit tot ce si-a dorit, poneiul, trusa de doctor, gentuta, masinuta fifi,acuarele, accesorii de par, Tom si Jerry seria completa, apoi de altii...o gramada,,,papusi, hainute, dulciuri. A decretat ca il iubeste mult-mult pe Mos Taciun. Abia am reusit sa ne facem si noi cadouri, caciuli, fulare, genti, la mine a fost mai generos
Ochisorul a trecut asa frumos, ce ma bucur, eu insa tot asa prost dorm, si cred ca si de-asta sunt mai irascibila, bietul C, toata ziua il cert/solicit, sper sa ma ierte si sa ma inteleaga, desi clar, sunt o pacoste...
Constientizez ca mai e asa putin si parca mi se face putin frica, de nastere, de dupa...Ma gandesc ce senina si increzatoare am fost cu Sara....Acum am o mie de ganduri, incepanad de la stresul cum va sta Sara fara mine, ea care e asa dependenta de mine...N-am pregatiti nicio hainuta, desi ar cam fi timpul sa o fac, am inceput bagajul, mai am de cumparat una alta, macar am rezolvat cu celulele stem, asta era urgent!
Si eu ma gandesc la ce spunea Sabina, ca mi se va parea asa mica Emma,acum ca Sara a crescut...Sper sa fie totul bine si sa ne descurcam cu succes!
E bine cu tati acasa, ca ma mai usureaza de sarcini...Ma rog, una majora ramane.DE mancat, nu am prea mancat, eu asa sunt de Sarbatori...Vad ca stationez la 11 kg in plus. Saptamana viitoare merg la cograf sa imi vad puiul!Contractii nu au mai fost, Slava Domnului!

Va tzuc tare -tare si sa va bucurati de sarbatorile astea! Am pus si ceva poze cu noi

http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/page2/

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rnico spune:

Ceau!

ne bucuram ca toata lumea a fost cuminte si Mosu a fost bogat bogat!

piciulika- speram ca tot 2 in 1, tinem pumnii! sa va vedeti cu bine in 2010

greyeras- ne bucuram ca ada a vorbit cu Mosu, alesiei i-a fost frica de mosu vazut la "pomu mare" chiar daca ne-a oferit bomboane

acasa a veniy Mosu noaptea cand copii (cuminti) faceau nani

toate mamicile si burticile, si va doresc intalniri placute cand va sosi momentul

trimit si io cateva poze pe email_ul comun

mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Craciun fericit!
Multa dragoste,liniste si sanatete alturi de cei dragi!
Si spre ca nu va inselat asteptarile!!!

de le Andra&Alina.

alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara dragi mamici si pitici!
Cu mare placere am citit povestirile voatre despre Craciunul copiilor. Bun revenit cu vesti fetelor care nu mai scrisesera de mult timp. Ma bucur ca afost un Craciun bogat cu multe jucarii pentru minunile voastre!

Piciulika mi-au placut mult relatarile la cald. Jos palaria pentru perfectiunea ca amfitrioana!

Yaia contractia a fost clar de la atita munca. Frumos ati petrecut! Sa se bucure sanatos Tudor de toate jucariile.

Gabriela, multumesc de intrebare! Am vazut pozele cu voi! Tu arati fantastic iar Sara in rochie mov e de vis!!!
Gindurile tale sint normale si le am si eu. Sotul imi spune sa ma relaxez, sa apreciez partea frumoasa, sa nu ma mai gindesc la ce va fi, cu va fi...Va fi totul perfect!!!
Dupa Anul nou o sa ma gindesc si eu sa selectez hainute pentru bebelus. Nu cred ca o sa ma pot intoarce la Piatra Neamt intre prima plecare si nasterea din martie (Doamne Ajuta sa fie in martie).

Sotul isi va lua concediu in perioada cit voi fi la spital si probabil vor veni zilnic in vizita.

Vroiam sa intreb si gravidutele din strainatate care e parerea medicilor de acolo despre celulele stem? Tu ai facut la Cord Blood? Cit a ajuns totul? -imi poti raspunde chiar pe Pm sa nu plictisim mamicile-multumesc.

Intrebai de burtica. E mareeee burtoi. Mai ales in partea de sus e clar grasimica. In rest bebelusul activ de la neodihna si ceva cola. Ma simt super greioae si am ceva dureri de simfiza si sageti prin burta.

Greyerash felicitari pentru Adelina dezinvolta! Eram sigura ca nu o sa ii fie frica de mos.

Celia, am vazut-o pe Andreea superba colindind! E adorabila! Multumesc pentru mesaj, sarbatori frumoase in continuare!!!

Rnico, nu am gasit pozele voastre pe e-mailul comun. Multumesc pentru mesaj. M-a impresionat si lista ta de pregatiri, mai ales m-am gindit la placinta cu brinza...

In schimb am vazut pozele Sabinei! Foarte frumoasa atmosfera din Ajun! Gheo e un dulce iar Sofia cu papusa de portelan linga brad- minunata!

Roxali, Buon Natale!!! Pupama dragalasii dulci!

Noi am fost ieri la parinti si seara la socri, intre cele doua vizite am fost in parcul mare. Daria s-a dat in trenulet si in Merry go Round.

Astazi am fost in vizita la un bebelus de doua luni. Absolut adorabil. M-a facut sa ma gindesc cum va fi cind imi voi tine in brate baietelul. Daria a fost foarte dulce cu el, il consola cind scincea si il mingiia duios pe obraz.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
26+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Daria e bine, in forma, astazi dupa ce am venit de la bichi a dormit vreo 2.5 ore. Pina acum a luat la rind toate jucariile primite de la verisori si bunici, acum se uita la Hohoho si "citeste" enciclopedia Disney.

Profit sa uploadez ceva poze pe album. Voi trite link pe e-mailul comun.

O seara frumoasa tuturor!!!

P.S. Teodora am sunat dar aveai telefonul inchis.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
26+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rnico spune:

da, am vazut acum si eu ca pozelz nu erau, am mai trimis o data, si tot nu au aparut, cine stie....
am mai trimis o data din mailu comun
si apoi am reusit sa vad si eu poze, cu copii mari si cuminti (ca tare bogat a mai fost mosu )
f faina caciula dariei

mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Am vazut o groaza de pozici.

Elena di Daria sunteti superbe.Mi-au placut tare mult pozele cu voi.
Sabina tare frumoasa atmosfera de la voi.Vad ca Sofia era foarte incantata de tabla si Gheo de lego.
Rnico tare draguti sunteti.Pozici frumoase.

Piciuliko am pus cateva poze si cu mine,trimisesem invitatia pe mail pe picassa.Dar apar mai rar in poze in ultima vreme,nush de ce

Pun si eu cateva pozici cu fetele pe mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

#Neata!

Aici ninge ca-n povesti:)
Am ceva emotii, sofia a adormit in living pe canapea....sus doarme Gh care aplans toata noaptea saracutu, cred ca o masea:(, deci ambele camere sunt dezsatru si eu la 11 am musafiri de vaza si nu ma pot apuca sa strng nimica ca se doarme!!!:)))

Erina, mai fetelor, da voi parca sunteti pictate, nu de-adevaratelea!
tare frumoase poze.

Nico, ce frumosi sunt puii tai! Si imi place mult la nancy, arat super, eu zic sa inceeti sa va acomodati mai bine, ca e pacat:) Mai ales ca tu ai deja silueta de frnatuzoaica, deci cel mai important pas sp[re integrare e deja acolo!

Sabinutzule....vaaai, ce falcute are Lisa!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77
Yaia, cred ca la voi a fost de vis Craciunul, cu zapada si tot tacamul!

A fost...si mai este si azi!
Dupa vizita mosului, ne-am odihnit vineri foarte bine, ceva vizite, adr putine si scurte. Trebuie sa-i dai un mamei tale, am facut Dobosul dupa reteta ei si a iesit...bestial! Nu a tinut decoratiunea, ca am pus si putina frisca si aia a topit glazura de zahar ars..partial...dar sotul s-a indragostit de el si a zis ca de acum numai tort de asta sa fac.
Si eu m-am indopat nu nuami cu tort, dar si cu prajitura inventie proprie, un soi de alba ca zapada care mi-a iesit si aia foarte bine si am mancaaaat...asta pe langa bomboane Toffifee, ciroba, sarmale si tot castronul mare de salata pe care l-am dat gata in dimineata asta...aaa, si nelipsita Fanta.
Am vazut pozele, Sara pare in extaz!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput