Dulceturi si papanasi 2007 Craciun fericit !

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc

Yaia, vezi ca si Weleda are ceai de stimulare a lactatiei. Asta ca stiu ca esti fan Weleda, ca si mine.
Si poate Garmastan sa-ti mai trimita surioara, ca e excelent ptr ranile la sani. Daca nu gaseste, sa insiste sa lase comanda, ca aduc sigur cu comanda prompta.

Pana acum a fost binisor Andrei, la modul ca mai face spasme dupa somn, si dim si seara, dar speram noi ca sunt sub control.
Azi i-am facut Prevenarul si sunt cu ochii pe el si ptr ca inca nu i s-a inchis complet fontanela, mi-a recomandat pediatra sa-i dau Osteocare sirop, contine Ca, Mg, Zn si D3.

Mersi, nu stiam de Weleda, o sa ma uit! Garmastan mai am un tub si inca in garantie, o sa-mi ajunga pentru prima luna cu Bebedoi. La Tudor nu am avut nevoie, am avut doar o mica rana si cred ca a trecut fara nimic, a doua zi nu mai aveam nimic.
Sanatate multa, sper sa nu fie rectii la vaccin si sper sa dispara si spasmele!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Acum incarc si eu poze si trimit link pe mailul comun, sa scap de datorie, sa nu intru cu datorii in noul an!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ketof face sa nu se mai produca dar se si diminueaza. Si intr-adevar, merita dat numa cand sunt f abundente, si mai ales, cand face bronsite, pt ca in vindecare reducerea secretiilor e ideea , pe langa eliminarea lor. De aia se chinuie noaptea cu tuse dragii de ei, ca au f f ult de scos de pe trahee....le vin ucisorii in gat si Doamne fereste, in cazuri mai serioase, pneumonie nterstitiala (asta e de natura virala si a avut si Sofia de vreo 3 ori....intre 3 si 4 ani jumate. Virozele de la gradi)
Pt niste mucisori aposi, daca copilasul doarme bine noaptea, si eu sunt pentru fara

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Sanatate multa Mirunica, si multa putere Marta.

Sanatate multa si lui Mihutu.

Acum sa va spun ca eu sunt varza, nu am dormit de loc noaptea trecuta si ma asteapta alta de cosmar, 2 masele de minte nenorocite, pe una am scoso azi, mai am una maine, dar trebuie sa gasesc o clinica care are chirurg, in afara de Fac. de stomat. unde este o coada ingrozitoare...........poate stiti voi si ma ajutati, am radiografiea facuta. Ma doare tot capul cu ureche, e ingrozitor, nici cand am nascut nu ma durea asa.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandarinutza
Yaia, am vazut ca intrebai dpn meu: 26.07.09.

Felicitari pentru sarcina. Daniel avea DNP pe 26.06.09, insa a vrut sa vina o zi mai tarziu. Asadar, cred ca ai vrut sa zici 26.07.10 .
Sanatate multa Antoniei.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

TEo, sanatate puiului! Intr-adevar, Eurespalul ala e horror!Numai Klacidul cred ca il depaseste. Dragii de voi, sper sa scapati repede

Yaia, ce ma bucur ca a avut succes tortul Dobos, intr-adevar e demential! Eu nu m-am incumetat pana acum sa fac singura, daca tot e mama care presteaza, dar la noi e in top. Acum de revelion primim iar!

Eu am ratat azi programarea la eco, asa ca merg maine in clinica. Offf!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc

Pana acum a fost binisor Andrei, la modul ca mai face spasme dupa somn, si dim si seara, dar speram noi ca sunt sub control.
Azi i-am facut Prevenarul si sunt cu ochii pe el si ptr ca inca nu i s-a inchis complet fontanela, mi-a recomandat pediatra sa-i dau Osteocare sirop, contine Ca, Mg, Zn si D3.

Va pupam tare si va tinem pumnii sa fie bine de acum.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Nana, va imbratisez tare si sa aveti parte doar de zile linistite!

Cecilia...eu cunosc o dr f buna, undeva prin floreasca, da nu stiu cum sa dau de ea acuma, de sarbatori....are un cabinet cam naspa, vechi, dar o mana de aur la scos masele de minte, trebuie si eu sa fac operatiunea asta....insa dupa ce ne lamurim cu alalelte probleme.

fetele, daca m-ati mai sunat careva, telefonu meu e undeva pe sus da nu dau de el, mama lui

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Valentina, ma bucur enorm de vestile bune. Oricum, Hb 7 e de stat in pat cu burta in sus! Ai mare, mare grija de tine.

Fetele, va spuneam eu ca o am un proiect care nu stu daca iese...

Ei bine e oficial, am sa predau la scoala foto pe care am facut-o anul trecut. Pentru seria de "Meshterat", anu 2 carevasa zica, voi tine prelegeri despre muzica si cum extragem instrumente fotografice din structurile muzicale.
Va fi ceva f f fain, odata pe saptamana. Deci nu implica oboseala, c i un respiro bine venit.
va mai scriu pe mailu comun o chestie, dar sa nu o dezbatem public

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Vale, tare sper sa fii bine cat mai repede!

Sabina, felicitari!

Nana, Doamne ajuta sa fie totul bine cu Andrei!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 36 +

Mergi la inceput