Dulceturi si papanasi 2007 Craciun fericit !
Raspunsuri - Pagina 19
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NanaMotoc Yaia, vezi ca si Weleda are ceai de stimulare a lactatiei. Asta ca stiu ca esti fan Weleda, ca si mine. Si poate Garmastan sa-ti mai trimita surioara, ca e excelent ptr ranile la sani. Daca nu gaseste, sa insiste sa lase comanda, ca aduc sigur cu comanda prompta. Pana acum a fost binisor Andrei, la modul ca mai face spasme dupa somn, si dim si seara, dar speram noi ca sunt sub control. Azi i-am facut Prevenarul si sunt cu ochii pe el si ptr ca inca nu i s-a inchis complet fontanela, mi-a recomandat pediatra sa-i dau Osteocare sirop, contine Ca, Mg, Zn si D3. |
Mersi, nu stiam de Weleda, o sa ma uit! Garmastan mai am un tub si inca in garantie, o sa-mi ajunga pentru prima luna cu Bebedoi. La Tudor nu am avut nevoie, am avut doar o mica rana si cred ca a trecut fara nimic, a doua zi nu mai aveam nimic.
Sanatate multa, sper sa nu fie rectii la vaccin si sper sa dispara si spasmele!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
Acum incarc si eu poze si trimit link pe mailul comun, sa scap de datorie, sa nu intru cu datorii in noul an!![]()
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Sabina spune:
Ketof face sa nu se mai produca dar se si diminueaza. Si intr-adevar, merita dat numa cand sunt f abundente, si mai ales, cand face bronsite, pt ca in vindecare reducerea secretiilor e ideea , pe langa eliminarea lor. De aia se chinuie noaptea cu tuse dragii de ei, ca au f f ult de scos de pe trahee....le vin ucisorii in gat si Doamne fereste, in cazuri mai serioase, pneumonie nterstitiala (asta e de natura virala si a avut si Sofia de vreo 3 ori....intre 3 si 4 ani jumate. Virozele de la gradi)
Pt niste mucisori aposi, daca copilasul doarme bine noaptea, si eu sunt pentru fara ![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
cecilia L spune:
Sanatate multa Mirunica
, si multa putere Marta.
Sanatate multa si lui Mihutu.
Acum sa va spun ca eu sunt varza, nu am dormit de loc noaptea trecuta si ma asteapta alta de cosmar, 2 masele de minte nenorocite, pe una am scoso azi, mai am una maine, dar trebuie sa gasesc o clinica care are chirurg, in afara de Fac. de stomat. unde este o coada ingrozitoare...........poate stiti voi si ma ajutati, am radiografiea facuta. Ma doare tot capul cu ureche, e ingrozitor, nici cand am nascut nu ma durea asa.![]()
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui mandarinutza Yaia, am vazut ca intrebai dpn meu: 26.07.09. |
Felicitari pentru sarcina.
.Sanatate multa Antoniei.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
Gabriela77 spune:
TEo, sanatate puiului! Intr-adevar, Eurespalul ala e horror!Numai Klacidul cred ca il depaseste. Dragii de voi, sper sa scapati repede
Yaia, ce ma bucur ca a avut succes tortul Dobos, intr-adevar e demential! Eu nu m-am incumetat pana acum sa fac singura, daca tot e mama care presteaza, dar la noi e in top. Acum de revelion primim iar!

Eu am ratat azi programarea la eco, asa ca merg maine in clinica. Offf!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
36 +
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui NanaMotoc Pana acum a fost binisor Andrei, la modul ca mai face spasme dupa somn, si dim si seara, dar speram noi ca sunt sub control. Azi i-am facut Prevenarul si sunt cu ochii pe el si ptr ca inca nu i s-a inchis complet fontanela, mi-a recomandat pediatra sa-i dau Osteocare sirop, contine Ca, Mg, Zn si D3. |
Va pupam tare si va tinem pumnii sa fie bine de acum.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Sabina spune:
Nana, va imbratisez tare si sa aveti parte doar de zile linistite!
Cecilia...eu cunosc o dr f buna, undeva prin floreasca, da nu stiu cum sa dau de ea acuma, de sarbatori....are un cabinet cam naspa, vechi, dar o mana de aur la scos masele de minte, trebuie si eu sa fac operatiunea asta....insa dupa ce ne lamurim cu alalelte probleme.
fetele, daca m-ati mai sunat careva, telefonu meu e undeva pe sus da nu dau de el, mama lui ![]()
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Valentina, ma bucur enorm de vestile bune. Oricum, Hb 7 e de stat in pat cu burta in sus! Ai mare, mare grija de tine.
Fetele, va spuneam eu ca o am un proiect care nu stu daca iese...
Ei bine e oficial, am sa predau la scoala foto pe care am facut-o anul trecut. Pentru seria de "Meshterat", anu 2 carevasa zica, voi tine prelegeri despre muzica si cum extragem instrumente fotografice din structurile muzicale.
Va fi ceva f f fain, odata pe saptamana. Deci nu implica oboseala, c i un respiro bine venit.
va mai scriu pe mailu comun o chestie, dar sa nu o dezbatem public 
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Gabriela77 spune:
Vale, tare sper sa fii bine cat mai repede!
Sabina, felicitari!

Nana, Doamne ajuta sa fie totul bine cu Andrei!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
36 +