Dulceturi si papanasi 2007 Craciun fericit !
Raspunsuri - Pagina 18
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Yaia, ketoful opreste acele secretii infioratoare, asta e rolul lui. Se mai da si Aerius pt acelasi efect. |
Bagat la cap...poate il incercam si noi daca devine situatia rea...deocamdata m-am finlandezit. Sunt ceva muci, putini, si rareori tuse, asa ca ii las coprul sa lupte singur.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Happiness_4_us spune:
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Fetele,s-o incurajam pe Prisi si sa ne pentru Mirunica.Sunt internate la Budimex de pe 25 decembrie(seara),Miru a facut febra 40.5 cu convulsii f nasoale,au luat-o cu salvarea si le-au internat de urgenta![]() ![]() .Au reusit s-o stabilizeze pe-aia mica cu niste diazepam intravenos,pina au ajuns la spital.Acum e cu branula,primeste antitermice f puternice(Perfalgan) si continua sa faca febra spre disperarea Martei.Mi re rupe sufletul pt ele.m-a luat plansul rau-rau. Astept sa treaca vizita de seara si ma duc sa stau putin cu Marta(sper sa ma lase astia in spital).Offf,offf,offf.....numai mama sa nu fii ![]() ![]() Marta saraca,e socata rau,are in minte numai imaginile alea cu Miru in convulsii!! Nana ![]() si o imbratisare mare-mare-mare !Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Antalya 2009 Nasi 2009 Povestea nasterii |

Tare greu cu convulsiile febrile.Tin minte ca la prima convulsie a lui Andrei, ma rugam la DD sa il ia la el decat sa se chinuie in halul ala. Mi s-a parut cumplit si nu credeam ca se va mai termina vreodata.

Transmite-i Martei multa sanatate din partea noastra si sa fie tare.
O sa ma rog pentru Mirunica sa se insanatoseasca!
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007) Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Happiness_4_us spune:
| citat din mesajul lui devylla In special pt Piciulika si nu numai(icon care scoate limba) am pus sotul sa pozeze si mama migdalatelor.Las albumul public cateva zile. ![]() http://picasaweb.google.com/devylla8/UntitledAlbum03# "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de "mogalnete" Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009) |

Sunteti niste frumoase iar pe mogaldeata nr 2 iti vine sa o pupacesti pe falcutzele durdulii!
Nana,
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Happiness_4_us spune:
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Traheobronsita! Eurespal,Ketof,Prospan,aerosoli cu Flixotide! Asta este! Mihnea e intr-o stare de-ti vine sa ![]() ![]() ![]() N-am reusit sa ajung la Marta ca am fost cu al meu suferind la dr!O sa trec dupa amiaza si va tin la curent! Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Antalya 2009 Nasi 2009 Povestea nasterii |
Sanatate multa lui Mihnea si un
mare sa mai prinda putere mami!Nana,
Yaia spune:
Vazut toate pozele restante. E clar, copii nosrti nu mai sunt bebelusi de mult timp, sunt mari si dulci toti!
Happiness_4_us spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Ma innebuniti cu ketoful asta. Si sora-mea zicea ca asa a scapat nepotu' cel mic de tuse, dar eu am citit prospectul si cica e pentru astm alergic si altele de genul asta...de asta nu i-am dat niciodata...hmmm... =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) |
Si Ventolinul ptr ce e?
Ca parca si voua v-a dat si ne-a dat si noua in Is.
Daca vrei, iau eu si iti trimit din Is prin posta.
Nana,
Yaia spune:
Nana, sper ca ati avut sarbatori fericite, cu sanatate si fara spasme!
Happiness_4_us spune:
Valentina, multa sanatate!

Aniast, sa ai o sarcina asa cum iti doresti!
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Yaia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui NanaMotoc
Si Ventolinul ptr ce e? Ca parca si voua v-a dat si ne-a dat si noua in Is. Daca vrei, iau eu si iti trimit din Is prin posta. |
Cred ca pentru fluidizarea secretiilor. Cand nu poate respira din cauza ca mucii se duc in plamani in loc sa fie eliminati. Adica asa imi amintesc eu.
Sabina zice ca Ketoful ar face ca secretiile sa dispara...sau sa nu se mai produca?!?
Saru-mana, Ketof am o sticluta, ca mi-am facut rezerve. Si e nedesfacut si inca in termen. Nu stiu daca aici mai desfac pachetele venite din Ro, ca e deja in UE, nu ar trebui...o sa-ti spun rpin februarie, ca tocmai ce i-am cerut surorii sa-mi trimita niste Galactogil prin posta!
Happiness_4_us spune:
Yaia, vezi ca si Weleda are ceai de stimulare a lactatiei. Asta ca stiu ca esti fan Weleda, ca si mine.![]()
Si poate Garmastan sa-ti mai trimita surioara, ca e excelent ptr ranile la sani. Daca nu gaseste, sa insiste sa lase comanda, ca aduc sigur cu comanda prompta.
Pana acum a fost binisor Andrei, la modul ca mai face spasme dupa somn, si dim si seara, dar speram noi ca sunt sub control.
Azi i-am facut Prevenarul si sunt cu ochii pe el si ptr ca inca nu i s-a inchis complet fontanela, mi-a recomandat pediatra sa-i dau Osteocare sirop, contine Ca, Mg, Zn si D3.
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

pentru Mirunica.Sunt internate la Budimex de pe 25 decembrie(seara),Miru a facut febra 40.5 cu convulsii f nasoale,au luat-o cu salvarea si le-au internat de urgenta
!
Mihnea Andrei(17.10.2007)