Dulceturi si papanasi 2007 Craciun fericit !
Raspunsuri - Pagina 20
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Valentina, ma bucur enorm de vestile bune. Oricum, Hb 7 e de stat in pat cu burta in sus! Ai mare, mare grija de tine. Fetele, va spuneam eu ca o am un proiect care nu stu daca iese... Ei bine e oficial, am sa predau la scoala foto pe care am facut-o anul trecut. Pentru seria de "Meshterat", anu 2 carevasa zica, voi tine prelegeri despre muzica si cum extragem instrumente fotografice din structurile muzicale. Va fi ceva f f fain, odata pe saptamana. Deci nu implica oboseala, c i un respiro bine venit. va mai scriu pe mailu comun o chestie, dar sa nu o dezbatem public ![]() Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
cam asta este problema, sunt plecati medicii chirurgi, dr mea este si chirurg si este plecata pana dupa revelion

Felicitari, sa iasa asa cum iti doresti tu, suna interesant.

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Piciulika spune:
Dragi mamici, ufff, ce citesc aici?!?
Sanatate multa Antoniei, Mirunei si lui Mihnea - si mai ales multa putere mamicilor!!! Offf! 

all of you!
Iar am citit pe sarite, am vazut poze pe apucate si am uitat ce voiam si cui sa scriu - si ce frumosi sa mai complimentez!! Aaaah, stiu: sigur pe Devylla cea SU PER BA!!!
A meritat sa insist, ma felicit! Ai o aura de iese pe langa screen la PC! Iar feteleeee...
http://picasaweb.google.com/devylla8/UntitledAlbum03#5420567905912795026 imi place de mor - asa spontana!
Ah, si am vazut reuniunea de la Busteni - ce fete cucuiete, ce mamici happy! Si io vreeeaaaauuuu..!
Zambilita lui Danielle iar mi-a mers la suflet - iar Melissa parca e luat din catalogul de jucarii: o papusica bebe! 
Si Ada, frumoasa cu ochii albastri...
Uite, chiar ramolita nu-s! Desi sigur am mai uitat - am ametzit de atattzia copii frumosi!
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p5.html" target="_blank">
Michael, 2 ani + (8.10.2007) si
AMR 3 sapt
Piciulika spune:
Piccaflor
- cred ca harnicia aia mea din Ajun se numeste "nesting instinct": imi vine ceasul si nu ma potolesc. Atata aranjez, gatesc, bibilesc... pana iese surpriza!
Yaia, omidutzo, vezi ca am fost azi la doua controale: unu' la medicul ala de-al tau, Kuronen, de-om naste noi trei (cu Radu
) si al doilea la medica mea (controlul saptamanal de inimioara). A mea a verificat si colul, ca la CTG aveam contractzii regulate & non-stop (chit ca pe alea chiar nici nu le simtzeam! Am eu alte amice... brrr!) si a zis ca BB a coborat, iar de dl col ca: "e inchis, dar deja moale - nu mai dureaza mult" si "sa vedem daca e BB de anul asta sau de anul viitor" - ups, adica...?!?!!!
In rest toate bune, cordul lui BB are acceleratzii bune - desi parca era seismograf (cred ca-l cam zapacesc contractziile astea) si toate datele noastre tehnice bune: el undeva la 3'300, placenta buna, flux bun, lichid destul - eu zau l-as mai tzine, conditzii am! ![]()
Ups, fug sus ca se chiraie imbaiatzii mei... Revin sa mai citesc...
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p5.html" target="_blank">
AMR 2 sapt+
Piciulika spune:
Valentina, ma bucur de vestile bune!
Nu te culca pe o ureche: menajeaza-te si ai mare grija de tine. Hai, ca vine soarele si pe strada ta!
De Alexandra: eu cred ca totusi e cam devreme sa-i bage cineva prostii anorexice in cap (aici fetele de 7-8 ani incep cu diete si se innebunesc una pe alta: nu paine, nu branza, nu carne... asta in plina crestere!!) Atatea domnisoare (17 ani) arata ca de 11-12 ca mori de nervi! Profesorii de scoala fac cursuri cum sa devina alertzi la simptome, sa avertizeze familia... e o nebunie. Sper sa-i dai de cap si sa fie doar o faza.
AMR 2 sapt+
Piciulika spune:
| citat din mesajul lui Yaia ...Si cand face la olita, mama ce-l mai felicitam si aplaudam...de zici ca cine stie ce a facut! |
Suntem rude - doar noi nu asa curajosi / fara pampersi.
Pe-al nostru l-a reapucat interesul: tura asta nu de "peteu", ci pe olitza! (cred ca-i marcat ca a picat de pe wc incercand sa rupa hartie igienica. Da, ca mareu ma trimitea din baie: "Mami, weg!" sa se screama singur si in liniste. Si odata: BUF!
)Noh biinee - si acum 2 zile, dupa ce tocmai fusese schimbat de un "kk maaaare!", si-a luat olitza, a adus-o in camera mare, si-a luat reviste
40 min mai tarziu nu renuntzase, vine Radu si il ridica (in urlete, desigur) si ce sa vezi: 3 rame mici! Aaaah, ce uimire, fericire, urale, pupaturi! Atunci, pe loc, a trebuit musai sa plece "in oras - bagger!" Triumf! (a primit unul asa de mic si dulce, de metal SIKU)
De atunci iar nu mai vrea, anuntza exact cand si incepe si... mai asteptam!
AMR 2 sapt+
Piciulika spune:
Hai sa lungesc capitolul singurica! 
Andies, ce surpiza placuta - si plina de verva! 
Notat retzeta de dobos a Gabitzei
- sa vedem cand ma invrednicesc! ... sau mai bine sa vin la Cluj, la o degusare de la Mama ta? De Rev zici?
... sau mai bine vino tu, eu ma tzin & tu te grabesti - si nasti aici cu mine si cu moasa Gina! Facem party!

Nana, ma bucur sa te citesc - de Fluturasul tau ne zici cam putzin aici - suna insa deeestul de ok... sau tu calma. Hai ca te caut dincolo pt detalii (?). 
Ufff, Cecilia, ce nasol! Imi amintesc ce dureri infioratoare aveam... Sper sa itzi rezolve cineva maselele alea - incearca rece sau cald (apa) pe ele, vezi ce ajuta.
Tocmai am vorbit cu moasa Gina
la spital - (in josu' paginii:
http://www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n176704.html )
s-o intreb cand imi pot 'da drumul sa nasc' - cand e de tura. (Si-a amintit de noi, si detalii!!!? )
E doar de noapte: cate 3-4 noptzi, apoi pauza 3 zile - si in rest mult pichett, a spus ca pot s-o chem si daca e doar pichett. Si avem sanse destul de mari s-o prindem, e des in viitorul apropiat! Yupee! Asta DACA trec de ora 19 (schimb tura). Ma voi concentra. Am un sentiment bun.
Vorba lui Radu, destul de serios: "Ce bine, e important sa stiu cu cine lucrez." 
Yaia, Gina e intre 6 si 9 ian. de tura de noapte - deci ma stradui sa nu te fac nici pe tine de rusine!![]()
Ah, si moi, www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n245287.html?try=1&cookieID=IK7H757HP1095G2SW40Q4I5FX9RHL11793EZ2N33-29122009-214321" target="_blank">
rotuuunda ca o luna.
AMR 2 sapt+
Gabriela77 spune:
Picia, jur ca acum voiam sa iti trimit un sms, ca ma luase asa un sentiment de nascare in ce te priveste...Dar m-am linistit acum. DEsi, inteleg ca mult nu mai este...dar daca toate sunt bune si el e sanatos si maricel, sa vina, right?
Ce te-as mai astepta la un Dobos...dar vin ele si vremurile noastre

Maine merg si eu sa o vad pe bebita si sa aflam in ce stadiu ne aflam...Azi a fost C acasa la ai lui si aduce prima categorie de hainute 0-1 luna
Asa ca dupa Revelion spal si calc! Nu stiu de ce, dar am senzatia ca de data asta va fi mai aproape de termen...![]()
Deci, grija mare de tine si tine-ne la curent ca acum si cu tine am un motiv in plus de insomnie

Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
36 +
Piciulika spune:
Gabriela, te pupicesc si eu de te stric!
Dormi linistita ...ca eu de cand am auzit-o pe Gina imi vine sa ma duc acuma! ![]()
Oricum, cand ma gandesc ca inchei miercuri sapt 38, nu mai e asa nelinistitor daca nasc ... desi am un pact cu Yaia si io-s de cuvant! ![]()
Maine dai raportul, da?! Abia astept sa ved papusica ta!
Si spor la treaba cu rufitzele minuscule: ale 'mele' hainutze-s deja toate spalate si impaturite - nu le-am mai calcat, ca-s moi de la uscator. Bagaj oricum inca nu am
...
(Ah, stii ce mai iau cu mine? Sticle de alea de baiuturi izotonice (tip Gatorade/Isostar) cu mustiuc - sa pot bea in orice pozitzie. Asa de bune au fost tura trecuta.)
Somn usor - la kuki cu noi!
AMR 2 sapt+
Gabriela77 spune:
Draga mea cuscra, numai noi ce mai bantuim pe aici...asa o senzatie de deja-vu am...de la cealalta odisee...ce vremuri...Si eu vreau sa vad papusica si papuselul tau! Daca o sa fie asa reusiti ca Sara si Michael a meritat totul!!!
Nici eu nu am nici bagaj, nici haine, nici nimic...Buna insa ideea cu sticlele, hai ca m-ai amuzat iar, bagaj n-ai dar sticle, da!
Desi, cred ca la voi nu trebuie ditai bagajul ca aici...CE veste minunata cu moasa ta! Cred si eu ca iti da un confort psihic fantastic! Tare bucuroasa as fi sa o prind si eu pe a mea, era o tipa fina, care terminase psihologia, a fost pansament pt mine, nu alta...
La kuki, kuki dar cine poate dormi? Parca vad ca iar ma prinde 2 si nu adorm, si dimineata am rendez vous cu printesa!
Somn usor si te pupacesc si pe tine si pe toti baietii tai, cei mici![]()
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
36 +
slippers76 spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Draga mea cuscra, numai noi ce mai bantuim pe aici...asa o senzatie de deja-vu am...de la cealalta odisee...ce vremuri...S 36 + |
Ba pardon, ca mai bantui si eu, si zau ca n-am nici un motiv de deja-vu
Tin pumnii pentru maine

Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts