Dulceturi si papanasi 2007 Craciun fericit !
Raspunsuri - Pagina 16
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui piccaflor Yaia si Piculika jos palaria!...cu reusiti sa faceti atitea? la un pas de nascare? |
Pai la mine sigur e piticul de pe creier de vina
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Erina Yaia, aveti rezultate grozave cu antrenamentul lui Tudor! E un destept si un dulce!!! Sa va fie de bine iesirea in doi si tot ce ai papat! Lista mea e foarte lungaaaaaaaaa... |
Multumim!

Nu prea am reusit sa exersam cum am fi vrut ca tot timpul a aparut cate ceva...ba mers in centru, ba ieri toata dupa-amiza la un parc de distractii cu apa...de azi de la capat cu antrenamentul, doar un accident in dimineata asta si poate pentru ca am uitat eu sa-l pun pe olita, deocamdata a cerut o singura data, la kk...dar macar azi dupa accident a venit imediat si a zi si era clar ca stia ca s-a scapat...perseveram, ce sa facem. E ultimul hop, in rest e baiat mare!
Andries spune:
| citat din mesajul lui Yaia Nu prea am reusit sa exersam cum am fi vrut ca tot timpul a aparut cate ceva...ba mers in centru, ba ieri toata dupa-amiza la un parc de distractii cu apa...de azi de la capat cu antrenamentul, doar un accident in dimineata asta si poate pentru ca am uitat eu sa-l pun pe olita, deocamdata a cerut o singura data, la kk...dar macar azi dupa accident a venit imediat si a zi si era clar ca stia ca s-a scapat...perseveram, ce sa facem. E ultimul hop, in rest e baiat mare! =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) |
e important ca spune si vrea sa coopereze, bravo. Al meu stie si poate sa se tina, doar ca s-a prins ca e un mijloc foarte bun de razbunare pe parintii "neascultatori", daca ii spui ceva ce nu-i convine, se enerveaza, se uita in ochii tai si isi da drumul pe el pana face balta pe jos. Apoi zice "acut pipi pi tine" (vorbeste cu accent moldovenesc...nu stiu cum reuseste ca noi vb fara accent in casa)
Andries
mihailescu teodora spune:
Traheobronsita!
Eurespal,Ketof,Prospan,aerosoli cu Flixotide!
Asta este!
Mihnea e intr-o stare de-ti vine sa 

N-am reusit sa ajung la Marta ca am fost cu al meu suferind la dr!O sa trec dupa amiaza si va tin la curent!
Andries
,ma bucur ca ai trecut si pe la noi!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Celia Yaia, felicitari lui Tudor ca a fost cuminte si tu vei sta cat de cat linistita in spital cand va sosi momentul . Ai grija de tine , relax mai mult si contractii mai putine . |
Multumim!

Chiar m-am relaxat in zilele de Craciun, am dormit mult si am lenevit pe canapea, am citit, am vazut filme...ma gandesc si la ce a scris Sabina, sarcinile clar sunt diferite, dar la prima sarcina multe mamici nici nu stiu ca de fapt au contractii...
Sabina spune:
Oof, Teo, sanatate Mihnutului finutului.
Din exprienta mea...nu-l stresa prea rau cu Eurespalul, are gust oribil, daca iti ia ketoful si prospanul sa multumesti lui Dumnezeu, alea sunt de baza si da-i-le primordial, plus aerosolii.
Ai mei au vomitat/respins eurespal si ambroxol toata viata si tot s-au facut bine cu ketof, prospan si grindtus.
Daca il accepta, bineinteles ca faci cum zice dr, asta nu se discuta, dar ziceam doar asa, sa nu te panichezi daca nu il vrea, ca nu e asa mare nenorocire, se vindeca si fara el.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Andries, mi-am inchipuit ca e ceva de genu cu telefonu si PM, stai linistita, bine ca ne-am gasit:), te pupa fata si mai vb maine.
Yaia, dr meu zicea ca uterul e mai permeabil la a doua sarcina, de aceea se simt contractii mult mai des, mai ales Braxton Hicks. Sper ca am scris corect![]()
El zicea sa nu ma ingrijorez, ci doar "take it easy" cand le am si gata.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Andries
e important ca spune si vrea sa coopereze, bravo. Al meu stie si poate sa se tina, doar ca s-a prins ca e un mijloc foarte bun de razbunare pe parintii "neascultatori", daca ii spui ceva ce nu-i convine, se enerveaza, se uita in ochii tai si isi da drumul pe el pana face balta pe jos. Apoi zice "acut pipi pi tine" (vorbeste cu accent moldovenesc...nu stiu cum reuseste ca noi vb fara accent in casa) Andries |

Yaia spune:
| citat din mesajul lui Sabina ketoful |
Ma innebuniti cu ketoful asta. Si sora-mea zicea ca asa a scapat nepotu' cel mic de tuse, dar eu am citit prospectul si cica e pentru astm alergic si altele de genul asta...de asta nu i-am dat niciodata...hmmm...
Yaia spune:
Am citi cu sufletul la gura tot ce ati scris si cand am plans, cand am ras...am citit pentru ca voiam sa vad in special daca Picea mai e tot ou kinder. Si vad ca deocamdata mai e...deci eu spusesem, parca, ca daca nu e 2 ianuarie, atunci 7-8...Hai, Ursulet second, mai stai la caldurica!
Felicitari, Andreea, 9 luni de vis!
Sanatate multa Antoniei, lui Mihnea si mai ales Mirunei cretuline, biata de ea, m-au trecut fiori cand am citit!
Am vazut multe poze frumoase, dar inteleg ca s-au mai trimis pe mailul comun...eu inca am restanta, dar le am descarcate pe calculator, mai trebuie sa fac selectia si imi achit datoria...acum insa fug la o ciorba de pui ca mi-e o foame...apropo, am mancat cat Joiana, dar nu m-am ingrasat decat vero jumatate de kg deocamdata...![]()