Dulceturi si papanasi 2007 Craciun fericit !

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

In special pt Piciulika si nu numai(icon care scoate limba) am pus sotul sa pozeze si mama migdalatelor.Las albumul public cateva zile.

http://picasaweb.google.com/devylla8/UntitledAlbum03#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rnico spune:

Aniast -felicitarii!!!!!!Doamne ajuta!!!! 9 luni cu bucurie

mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)

Mergi la inceput

ooffff!!!!prisi, Doamne ajuta sa se faca miru bine, sa va intoarceti repede acasa. sper sa nu se mai repete niciodata convulsiile. multa putere!

Mergi la inceput

piciulika mai e putin pana la anu, speram sa treceti in noul an tot in formula 2 in 1, si apoi sa aveti parte de o intalnire minunata

am vazut multe poze frumoase, cu copii mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Buna dimineata,mamici!
la noi nu se anunta prea buna....ne pregatim sa plecam la doctor.a tusit mihnea toata noaptea,de-am zis ca-si da duhul saracutulA expectorat f mult si se inneca cu secretiile.Febra n-a mai facut ,din fericire.Macar atat.Sa vedem ce tratament mai primim.
Offf,mi-era asa mila de el,tusea si incerca sa inghita,se inneca si vomita
C'est la vie!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Buna dimineata,mamici!
la noi nu se anunta prea buna....ne pregatim sa plecam la doctor.a tusit mihnea toata noaptea,de-am zis ca-si da duhul saracutulA expectorat f mult si se inneca cu secretiile.Febra n-a mai facut ,din fericire.Macar atat.Sa vedem ce tratament mai primim.
Offf,mi-era asa mila de el,tusea si incerca sa inghita,se inneca si vomita
C'est la vie!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

of, saracutu!sanatate multa! bine totusi ca nu mai face febra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Of, ce vesti!

Teo, sanatate lui MIhnutul, sa va faceti bine!

Marta, sanatate lui Miru, of, prin ce ati trecut si voi!

Cecilia, sa va traiasca finutul!

SabinaY, ce frumoase sunteti, fetelor!

Dani, minunate sunteti si voi!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Multa, multa sanatate!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Sarbatori fericite si sanatate!! Mai ales bolnaviorilor, ca ma ia cu fiori pe sira spinarii cand aud de febra 40 si convulsii. Sa speram ca trece repede!! Pupam bolnaviorii

Ma bucur sa va regasesc acelasi grup de mamici vesele si sociabile, in verva ca intotdeauna, regret numai lipsa mea de timp pentru participare. Dar sa speram ca se mai regleaza si lipsa mea cronica de timp.

Super Craciun ati avut!! Noi am fost la Busteni (si inca suntem acolo, doar azi am revenit in Bucuresti ca nu mai puteam de plictiseala, dar am lasat copiii andocati la baza de la munte) unde ne-am distrat 100% cu maimutoii din dotare. Mos Craciun a fost pe faza si a adus ce scria in scrisoare ce bine ca exista scrisorile astea!! la bucatarie am prestat munca mai mult de necalificat (mai exact am spalat la vase de m-am plictisit) de jucat ne-am jucat cu lego si cu dinozaurii si cu masinutele, am facut si 2 oameni de zapada care s-au flostorocit imediat ce a dat un pic de lapovita, eh... treburi casnice. Cred ca la anul voi dori ceva mai aventuros!!

Ai mei pici sunt haiosi ca de obicei si obraznici tot ca de obicei. Mai nou Mirciulix vorbeste dar in felul lui. Oricum, ca fapt divers, cateodata se supara si atunci spune urmatoarele: "AUZI! AUZI! Nu mai orbesc cu tine" mori de ras nu alta.

Cu problemele lui cu burtica parca parca s-a mai reglat, desi sa ma ierte dumnezeu dar dupa 2 ani tot nu am un disgnostic si un tratament, sper numai sa facem bine ceea ce facem cu regimul alimentar. Partea mai proasta este ca Victor a inceput sa nu mai manance si e atat de slaaabbb, de-am zis ca in ianuarie il duc la doctor.

Andreea felicitari pentru sarcina, sa dea Dumnezeu sa fie bine. Te pot ajuta eu (adica nu eu personal, dar cineva) cu injectia pe 1 ian, doar da-mi un PM si vine la tine. E cam dureroasa asta cu progesteron... am facut si eu cateva, dar la mine mai bine a functionat utrogestanul capsule intravaginal, era mai bun dp meu de vedere.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Dragele mele, nu va suparati pe mine ca nu am raspuns la PM dar nu mi-a venit nici unul pana azi!! Nu stiu ce s-a intamplat cu site-ul si cu alertele!!

Andries

Mergi la inceput