Dulceturi si papanasi 2007 Craciun fericit !
Raspunsuri - Pagina 14
Roxana_G spune:
Sabina,
pentru tot.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Vad ca v-ati bagat la nani. Noapte buna si linistita tuturor, mai ales Mirunei si Martei! 
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
mihailescu teodora spune:
Gata!M-am intors.Fetele sunt bine.Ma rog,cat se poate sa fii bine in spital...Miru dormea,ii facusera tratamentul,Marta destul de daramata saraca,io eram varza

Era ora de tratament si n-ati vrea sa stiti ce chiraiala era pe-acolo...
sa speram ca n-o sa mai faca febra si ca vor pleca acasica in curand!
Te imbratisez ,Marta!
Maine dimi ma prezint la
.Am promis!Julius Meinl Prasident!![]()
Noapte buna,mamici!
Mai bag 2-3 mandarine si ma duc la 
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Erina spune:
Eu ma lupt cu insomnia si ce citesc...
Draga Marta putere multa si sanatate Mirunei. Sa dea Domnul sa ii dati repede de capat sa aflati de la ce a facut febra si sa primeasca tratamentul potrivit.
Teodora te rog transmite-i incurajarile noastre!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
26+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Cecilia, sa va fie de bine botezul. Multumesc pentru incurajari...m-am cam dezumflat la partea cu decalatul orarului de somn si masa si irascibilitate. Sper sa nu avem parte de asa ceva...mai ca imi vine sa reconsider lasatul la bichi...
Daniele minunat zimbetul Eboneeei. Ce zboara timpul! Am vazut ca Melissa merge deja de-a busilea! Toate trei straluciti!
Mandarinuta, sanatate multa Antoniei!
26+ cu David
Erina spune:
Am fugit sa il ademenesc pe Mos Ene.
O sa incerc sa intru de pe telefon de la hotel.
26+ cu David
devylla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Gata!M-am intors.Fetele sunt bine.Ma rog,cat se poate sa fii bine in spital...Miru dormea,ii facusera tratamentul,Marta destul de daramata saraca,io eram varza ![]() ![]() Era ora de tratament si n-ati vrea sa stiti ce chiraiala era pe-acolo...sa speram ca n-o sa mai faca febra si ca vor pleca acasica in curand! Te imbratisez ,Marta! Maine dimi ma prezint la .Am promis!Julius Meinl Prasident!Noapte buna,mamici! Mai bag 2-3 mandarine si ma duc la ![]() Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Antalya 2009 Nasi 2009 Povestea nasterii |
Doamne ajuta!Sa scapati cat mai curand din spital.

devylla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danielle02 buna seara si de la noi ![]() am vazut o multime de poze pe mail cu puiuti care mai de care mai frumosi si fericiti de ce le a adus mosul ![]() am pus si eu cateva poze cu noi daca vreti sa ne vedeti: http://family.webshots.com/photo/2403091880101671646wHQLfi?vhost=family multa multa sanatate tuturor ![]() :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009) Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything. A truly versatile lady. pozici |
Frumoase fetele tale!

mandarinutza spune:
Prisi, multa putere si santate pentru Miruna, recuperare rapida. Of, imi pare tare rau ca e bolnavioara. Ne gandim la voi sa treceti cat mai repede si mai bine peste boala. 
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze