Dulceturi si papanasi 2007 Craciun fericit !
Raspunsuri - Pagina 13
Sabina spune:
Teo, sanatate Mihnutzului!
Parca retraioesc cosmarul de anul trecut, cand i-=am avut pe amandoi bolnavi de Craciun si Anul nou 
Asa a facut Gh la rubeola, in martie, febra mare de tot si un pic de haraiala....fara muci. Asa ca maine controleaza-l de ganglioni si rosu in gat, aia inghinali, aia de la ceafa...
Andreea , noi plecam pe 2, vorbim, Noi stam in partea cealalta, opus fata de voi
, iti dau detalii pe PM.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
danielle02 spune:
buna seara si de la noi
am vazut o multime de poze pe mail cu puiuti care mai de care mai frumosi si fericiti de ce le a adus mosul
am pus si eu cateva poze cu noi daca vreti sa ne vedeti:
http://family.webshots.com/photo/2403091880101671646wHQLfi?vhost=family
multa multa sanatate tuturor
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici
greyeras spune:
Andreea minunata veste! Vacanta frumoasa!
Teo sanatate lui Mihnutzu.
Danielle am vazut pozele, foarte darnic mosu la voi. Ebonne e minunata pe bicicleta noua.
Azi i-am cumparat Adelinei un fier de calcat de jucarie sa-si mai faca de lucru si tot calca de zor niste bluzite care i-au ramas mici. Aseara am facut curat in lucrurile ei si am ramas surprinsa de cate lucruri i-au ramas mici. Ma duc sa o ajut la treaba.
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) 
mandarinutza spune:
Andreea, felicitari pentru sarcina! Sarcina usoara si ma bucur tare mult pentru voi.Refereritor la Busteni, exista o
policlinica in centru pe drumul national si au si unitate de primiri urgente, deci sigur o sa gasesti si o asistenta. Acum cativa ani cand eram la vila unor prieteni, a facut mama o toxinfectie alimentara f nasola(de la cabana Diham) si am chemat salvarea si ne-a dus acolo si a stat internata cateva ore pana si-a revenit.
Sabina, am admirat pozele de la Craciun cu Sofia si Gheo, sunt superbi amandoi.
Am mai admirat si pozele cu Maria de Luy la serbare: un dragalas fulg de nea.
Teodora, multa sanatate lui Mihnutu, refacere rapida.
Si Antonia are o viroza, saptamna trecuta a avut 2 zile cu febra 38.4, tuse si nas curgator, apoi 2 zile nu a avut nimic, si cum am scos-o sambata afara, viroza s-a intors iar cu temperatura, am fost azi dimineata la Busimex la urgente, are viroza cu rosu in gat, nu are nici o infectie(i-au facut hemeoleucograma si a iesit ok) deci continuam cu panadol si nurofen si sirop de tuse. A fost f cuminte chiar si cand i-a luat sange, chiar nu ma asteptam.Am fost cam inrijorata caci de obicei nu face temperatura la raceli,viroze.
Yaia, am vazut ca intrebai dpn meu: 26.07.09.
Eu ma simt ok, in fara de greturi permanente, pe care le-am avut si la Antonia.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
mandarinutza spune:
Danielle, ce draguta e Ebonee in brate la Mos Carciun, Antonia a fost rusinoasa la intalnirea cu mosul, am fost weekendul trecut in Cismigiu si a vorbit putin cu mosul dar nu a vrut sa stea in bratele lui, a primit in schimb un set de aripioare de zana/ingeras tare dragute de la spiridusii mosului.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
cecilia L spune:
Am vazut toate pozele, care mai de care mai frumoase, nu nominalizez de frica sa nu uit pe cineva....ideea este ca au crescut copilasii si nu realizam decat atunci cand privim pozele...cel putin eu![]()
Erina, sigur o sa gasesti ceva sa pape si Daria, asta este cea mai mare problema cand nu suntem acasa...sau asa a fost la noi de Craciun, erau de toate, mai putin mancare comestibila pt Cristi (care sa-i placa lui)...asa ca el a cam facut foamea la botez
, a papat lactate si pulpite de pui si-n culcare si-n sculare...a recuperat azi, cand am gatit numai pe gustul lui![]()
Despre botez ce sa va spun, a fost frumos, finutul un cuminte, a plans ffff putin la biserica, o scurta criza de colici, in rest nici mac nu a zis, mint a povestit cu Cristi acasa, cand ii spunea capra cu trei iezi, imi era frica ca o sa-l sperie dar mititelul radea si gangurea de nu se poate, tare protector a fost cu el, m-a ajutat chiar si la baita de mir
....pt noi a fost obositor, au fost decalate orele de somn si de masa ale baiatului, iar asta ne-a terminat, a fost irascibil si uneori necooperant, ca sa nu spun ca a invatat o multime de prosti si apucaturi agresive (asa se juca tata finei cu el...cica se luptau
)...acum inteleg ce inseamna un anturaj nepotrivit pt un copil, dar nici nu aveam cu cine sa-l las acasa
...a trecut, ne revenim noi.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
mihailescu teodora spune:
Fetele,s-o incurajam pe Prisi si sa ne
pentru Mirunica.Sunt internate la Budimex de pe 25 decembrie(seara),Miru a facut febra 40.5 cu convulsii f nasoale,au luat-o cu salvarea si le-au internat de urgenta

.Au reusit s-o stabilizeze pe-aia mica cu niste diazepam intravenos,pina au ajuns la spital.Acum e cu branula,primeste antitermice f puternice(Perfalgan) si continua sa faca febra spre disperarea Martei.
Mi re rupe sufletul pt ele.m-a luat plansul rau-rau.
Astept sa treaca vizita de seara si ma duc sa stau putin cu Marta(sper sa ma lase astia in spital).Offf,offf,offf.....numai mama sa nu fii

Marta saraca,e socata rau,are in minte numai imaginile alea cu Miru in convulsii!!
Nana
si o imbratisare mare-mare-mare
!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
mihailescu teodora spune:
Plec la Marta la spital,va tin la curent dupa ce ma intorc!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Sabina spune:
OOof, Doamne ajuta, copiii fac convulsii f usor, da Doamne sa-i treaca repede, repede, sa ne spui daca i-au facut analize si cum au iesit!
Imbratiseaz-o din partea noastra!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
Multa putere Marta si multa sanatate Mirunicai! Doamne ajuta sa fie bine! Va imbratisez cu drag.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi