Dulceturi si papanasi 2007 Craciun fericit !
Raspunsuri - Pagina 12
Mada28 spune:
Andreea ! Bafta in continuare. Sa-ti dea Dumnezeu o sarcina frumoasa cu puiuti sanatosi!
Ai grija de tine
Pupici
Mada 28 si LUca
aniast72 spune:
Multumim frumos de gandurile bune!
Noi maine plecam spre munte, la Busteni si stam pana pe 4 ianuarie. Sabina, poate reusim sa ne vedem de data asta, m-as bucura tare mult. Noi o sa stam exact langa complexul Zamora. Voi cam pe unde va localizati? Daca preferi, poti scrie PM.
Am o rugaminte: Cunosti pe cineva in zona care sa stie (si vrea) sa faca injectii? Am un progesteron de facut pe 1 ianuarie. Daca nu stii, te poti interesa? O sa incerc si eu sa gasesc, dar pentru orice eventualitate...
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
ANDREEA11 spune:
Erina m-ai dat gata!! Esti o gravida superba si masa aia.....mmmmmmm, ai facut tu, toate bunatatile alea???
Esti tare!!! Iar Daria s-a facut...o tpa frumusica rau...o sa rupa inimile multor flacai!!! Va pupam si toate cele bune!!!
mihailescu teodora spune:
Muah-muah-muah!!!

Mi-a fost dor de voi,iubitele!!!
Cate poze am vazut

...nici nu mai stiu cu cine sa incep si cu cine sa termin![]()
Noi,din pacate,n-am facut absolut nicio poza la sarbatorile astea.Pina acum
Mi-am uitat acumulatorii la incarcat,la servici,in ziua in care am plecat si nu m-am invrednicit sa iau baterii!
Sarbatorile au fost un fiasco total,asa cum m-am asteptat,nu era suficienta atmosfera de kko,asa ca Mihnea in noaptea de Ajun a facut 39.5 C
.Viroza,habar n-am ce-o fi,cert e ca febra inca o tinem sub control cu antitermice,n-are muci,usoara tuse productiva(ii dau Sinupret),oki foarte rosii,injectati,dureri de cap(imi spune el ca-l doare papu'
),de mancat mananca f bine,semn ca nu-l doarea in gat,asa ca ,dragele mele,nici sa-mi fi permis programul, nu puteam veni la Busteni
Atmosfera a fost de vis,transpusa foarte sugestiv prin fotografiile Sabinei
-am gazda buna!Am vazut c-a lipsit Bernixa(sper ca nu e bolnava Anutza).
Hai ca s-a trezit piticul si tre' sa-l hranesc.Revin!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Piciulika spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui aniast72![]() E de bine! Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |
YUPEEEEEE!!!!

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p5.html" target="_blank">
Michael, 2 ani + (8.10.2007) si
AMR 3 sapt
Roxana_G spune:
Dragelor, va imbratisam tare. Nu prea am apucat sa citesc, vazut fugitiv ca trebuie pupata si incurajata tare Andreea (aniast)
, sa ai sarcina usoara, si finutul meu drag Mihnea, sa fii sanatos!
Noi suntem la Bran, ne-am tot bucurat de cadouri, acum si de zapada. Merge greu conexiunea pe card, si e cel de birou, nu pot sta prea mult.
Ieri a fost intalneala, minunat!!! Nu stiu daca au povestit fetele sau au pus poze, dar va spun eu ca a fost o placere!
Cam atat de la noi. Va pupic.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Gabriela77 spune:
Andreea, bravoooooooooooo! Doamne ajuta!
Teo, sanatate lui Mihnea! TE imbratisez tare-tare!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
36 +
Erina spune:
Andreea minunata vestea!!! Sa iti dea Dumnezeu sarcina usoara si pui/puiuti sanatosi!!!
Vacanta frumoasa la munte!
Andreea mamai de Cristi, multumesc pentru cuvintele frumoase.
Ma supraestimezi cu masa, sa era la bichi-mama mea iar bunatatile erau mult mai multe!
Celia, multumim. Am decis 99% sa o luam si pe Daria. Parca nu ma pot desprinde de ea...Singura mea frica e ca nu o sa ii placa mincarea de la hotel. Sper sa ne descurcam. Multumesc
.
Teodora, te salut aici! Sanatate lui Mihnea si neaparat dupa ce sispare febra, fa poze multe, cintati, dansati , jucati-va plimbati-va. sunt sigura ca sarbatorile nu au fost nici pe juamatte atit de rele cum spui tu...Un sfirsit de an in super veselie va dorim!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
26+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Astazi am umblat vreo 3 ore prin oras sa gasesc ceva frumos pentru revelion si nu am gasit nimic
. Acum regret ca nu mi-am luat din Bucuresti dar ma bazam pe o rochie de acasa doar ca nu ma mai ajunge in zona bustuui. Ii lipsesc vreo 3 cm...
Oricum starea de spirit conteaza si nu hainele...
Merg sa ma odihnesc ca ma ia cu ameteli.
Va dorim o seara frumoasa in continuare!!!
26+ cu David
Erina spune:
Am uitat sa va spun despre Daria. A fost astazi la sanius pe Cozla si abia a adormit de vreo ora. Ne-a cam dat programul peste cap pentru ca eram invitati la cina la bichi.
In rest e o dulce si o adorabila. Cere sa se imbrace in rochita de printesa de la prima ora si apoi da-i dans, da-i joaca si alintatura. Astazi a prins gustul ascunsului in dulap-eu nu am lasat-o niciodata dara tati nu i-a interzis asa ca s-a ascuns de vreo trei ori.
26+ cu David