Dulceturi si papanasi 2007 Craciun fericit !

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Valentina, eu m-as duce la control la Fundeni daca tot nu te simti bine, macar iti ia la repzeala hemograma. Va fi d-na doctor maine acolo.Incearca sa ajungi dimineata, intre 8 jumate si 9, sa vb cu asistenta sa-ti ia hemograma.
Nu-mi place gafaiala aia :(

Pe 4 ianuarie voi fi si eu acolo la control.

PS. Si la Sofia e jale cu mancarea...dar e rasfat, ca dulciuri ar manca! A;exandra nu vrea nimic, sau daca ii dai prostii vrea?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Sabina, mii de scuze, dar mi-am uitat telefonul la mama. M-a sunat acum sa-mi spuna ca a vazut apelurile de la tine. O sa incerc sa o sun pe asistenta sa vedem ce facem. Cu Alexandra nu stiu ce sa zic. Uneori mananca si dulciuri,alteori le refuza si pe acelea. Pe ziua de astazi a manacat doar o jumatate de covrig si cica acum nu-i este foame! Oricum luna viitoare merg neaparat iar cu ea sa-i mai facem un set de analize.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

stai calma ca te sun eu maine.

Dar du-te direct, fara telefon, si spune ca te simti rau si ca rogi hemograma. O rogi si tu frumos...:))
pe bune, ce sens are sa amani? Daca spui de gafaiala si ametela cand te ridici sigur iti vor acorda toata atentia, d-na dr , care m-a certat pe 18 dec ca am venit pe vremea aia oribila la hemograma, a schimbat tonul imediat cand a auzit ca mi se infunda urechile. M-a bagat in camera aia unde se recolteaza punctia, putin pe dreapta, langa geam, inainte de camera asistentelor si m-a pus sa stau acolo la caldura pana vin rezultatele, sa nu plec acasa daca Doamne fereste e ceva. Mi-au luat si biochimie atunci, sa n-am hipocalcemie. Nu aveam. Hemograma era destul de ok, 11.6, deci infundatul nu venea de acolo. Dar ea a vrut sa fie sigura.

Sa stii ca o sa prefere sa vii daca te simti rau, crede-ma.
Mergi si gata, nu pierzi nimica.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

si daca te duci, nu-i spune ca-s la Munte:D, tre s-o sun eu personal

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

E de bine!

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

FELICITARI ANDREEA!! SA FIE INTR_UN CEAS BUN!!!!

Mergi la inceput

Andreea, Doamne ajuta pt 9 luni minunate la capatul carora sa-ti in brate bebelusul sau bebelusii...:))

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Andreea, felicitari! Sa fiti sanatosi si sa fie totul asa cum va doriti!

Valentina, sanatate multa, ai grija de tine.

Sabina, multumim de foto... vazut familii frumoase , cu copilasi minunati. Sarbatori fericite in continuare la toti!

SabinaY , frumoase fetitele si ce cadouri...mi-au placut tare mult cizmulitele.

Piciulika,sa fie totul asa cum va doriti cu nasterea, numele lui bebe. Ce cadou frumos va primi Michael de la fratior...

Yaia, felicitari lui Tudor ca a fost cuminte si tu vei sta cat de cat linistita in spital cand va sosi momentul . Ai grija de tine , relax mai mult si contractii mai putine .

Erina , sanatate multa mamei tale. Cred ca Daria in compania lui Matei nu-i va pune probleme mamei tale , dar veti decide cum e mai bine pentru voi, sa va simtiti bine.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Piciulik, mie acum imi plac mult Jan, dar si cum zice Micha, Kuni, mi se pare tare fain;0)
Eu cred ca atunci cand o sa-l vezi pe bebe o sa stii, si nicio secunda mai devreme

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Sabina, chiar asa am sa fac, daca nu reusesc sa vorbesc acum la telefon cu ea, maine dimineata sunt la cabinet. Stiu ca tu spuneai ceva de puls marit. Dupa ce am culcat baiatul, am zis sa-mi iau pulsul : 96 de batai pe minut,in stare de repaus sau de relaxare nu stiu cum ii spune. Am cautaa pe net si pare cam mare. Te tin la curent, cat despre rugamintea ta, stai linistita, nu-mi place sa ma amestec unde nu-i mancarea mea!
Celia, multumesc,
Andreea, sa fie intr-un ceas bun, felicitari!!!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

stiu ca nu te amesteci, era mai mult o glumita catre mine insami;)

Du-te maine, 96 e puls mare , sa stii...eu aveam 90 si bunica lui jr intrase in mega alerta. in ziua spitalizarii aveam 120.....nu vrei sa stii ce-i aia....

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput