Dulceturi si papanasi 2007 Craciun fericit !

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Erina, si la Busteni:)

Mada, eu la bucuresti am retea de la un fost net cafe jos la parter, care s-a transformat in fast food da au pstrat serverul, e de la evolva netu, iar la munte am Romtelcom clicknet si merge f bine, cel de 4 mb.
N-am incercat insa downloaduri serioase, nu stiu sa ma pronunt.

Acu tre sa-mi configurez routerul si mi-e o lene...pt ca de fapt nu ma pricep neam, o sa chem pe cineva.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Pt gravidutele bucurestence, nastere si consiliere in alaptare, am toata increderea, e verificata:)))

http://armonii.blogspot.com/2009/12/o-nastewre-asa-cum-ti-o-doresti.html

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am trimis si noi poze din ajun.... si de la botez, nu am avut timp sa selectez

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Neata si de la noi!

AZi ne-am trezit la 10 eu si Sara, dar tare s-a dereglat cu somnul fata mea, cu sarbatorile astea, pe la 12 noaptea adoarmeTrebuie sa ne reintram in ritm!

Picia draga, sa stii ca m-am apucat si eu de bagaj, nu de alta, dar mi-am dat seama ca am intrat in 36 de sapt, si Sara la 37 de sapt era...out!Azi noaptea am visat ca nasteam...of...doar ganduri din astea...

ERina, si eu tot cu Cord Blood Center am incheiat contractul, sunt cei mai vechi de pe piata din Ro, si in plus, au fost aici in Cluj! Noi la Sara nu am recoltat, asa ca acum am considerat absolut necesar sa o fac, cu toate rezervele...

Cat priveste sumele din contract, iata ultimele date. Practic se semneaza 2 tipuri de contracte, unul pt procesare si depozitare, in valoare de 2020 ron si unul pt transport si logistica, in valoare de 1050 Ron. Se poate achita totul intr-o singura transa sau in 3 transe lunare consecutive. Facturile se vor emite la 2-3 luni dupa recoltare,dupa procesare, daca proba este valida.
Taxa anuala de depozitare este de 140 lei/an, ceea ce mi se pare absolut rezonabil.
Daca mai pot ajuta cu ceva, scrie-mi si vorbim pe PM!

Sunteti minunati, v-am vazut in poze!

Danutapupici si voua!

Sabina, ce poze frumoase, o tabla din aia am cautat si eu

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Si sa actualizam semnatura

FEtelor,ce poze frumoase am vazut!!!Si ce copii!!!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna fetelor si la multi ani!
Sanatate si numai fericire celor care ieri si-au serbat onomastica!
Noi am venit aseara de la fini,a fost frumos, multa zapada in curte,prilej pentru picii mei de la face ingerasi in omat. Sera de Ajun am petrecut-ola lumina lumanarii, din pacate cei din aceea regiune a tarii nu stiu ca am evoluat si dupa obiceiul din era impuscatului ne-au taiat curentul de la ora sase seara pana a doua zi la pranz. Drept urmare ziua de Craciun ne-a prins muncind cu drag si spor la cozonaci. Dar au trecut si astea.Mosul a fost foarte darnic anul acesta,copii au fost super incantati de cadourileprimite , mai ales Alex care si-a regasit scrisorica in buzunarul mosului. Andrei a reactionat neasteptat de bine, l-a pupat de mos de la albit saracul.
Acum suntem casa si ne gandim daca sa mai plecam acasa de anul nou sau nu. Planuri am avea dar eu nu prea ma simt bine cu tot tratamentul pe care il fac.Pe langa pastile beau la greu suc de sfecla rosie cu morcov si sucuri de fructe, dar ma simt foarte obosita. Am dat ieri cu aspiratorul si deja gafaiam ca o locomotiva. Sunt momente cand si atunci cand respir obosesc. O foarte buna amica imi tot zice sa merg direct la urgente, dar stau in dubii.Mai este putin pana luna viitoare cand trebuie sa merg la control. Acum incerc sa ma odihnesc cat pot de mult, lucru de altfel foarte usor, pentru ca as sta munai in pat si as dormi incontinuu.
Am reusit sa-l dezvat pe Andrei de pampersul de noapte. De vreo saptamana incoace facem nani fara scutec si este asa scump cand se trezeste nopatea si cauta olita pe jumatate adormit!
Alexandra ma supara ca nu mai vrea sa manance. Chiar nu stiu cu ce traieste copila asta de cateva zile incoace. Abia mananca dimineata, pranzul este de cosmar si cam atat. Daca o conving sa mai pape un fruct sau un iaurt bine, daca nu ramane cu atat. Situatia dureaza de cateva zile bune, nu o doare nimic, este vioaie, dar nu inteleg de ce refuza cu incapatanare mancarea. Am luat-o cu vorba buna, i-am scos desenele si calculatorul si degeaba! Imi vine sa urlu de suparare!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

[quote[/quote]

Buna Emma iubita! Multumesc pentru opinie.

Ne vedem dupa ce ne intoarcem? Eu si Daria mai stam in PN o saptamina dupa 4 ianurie. La multi ani fratelui tau!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
26+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle
[/quote]

garantat. ne auzim la un telefon si cand esti libera si ne potrivim la program, rezolvam. pup! sarbatori fericite!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Valentina, eu m-as duce la control la Fundeni daca tot nu te simti bine, macar iti ia la repzeala hemograma. Va fi d-na doctor maine acolo.Incearca sa ajungi dimineata, intre 8 jumate si 9, sa vb cu asistenta sa-ti ia hemograma.
Nu-mi place gafaiala aia :(

Pe 4 ianuarie voi fi si eu acolo la control.

PS. Si la Sofia e jale cu mancarea...dar e rasfat, ca dulciuri ar manca! A;exandra nu vrea nimic, sau daca ii dai prostii vrea?

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Salutare fetelor!

Erina multumim de aprecieri. Si eu mi-am schimbat culoarea la par, blondul mi se parea un pic nepotrivit pentru mine, acum sunt un maro inchis. Cred ca frumos pentru voi ar fi sa fiti impreuna la cumpana dintre ani, chiar daca ar fi mult mai relaxant. Si noi am zis ca nu mai plecam cu Adelina dar nu cred ca am putea sta fara ea.

Cecilia sa va triasca finutul, e un dulce, iar tu ai fost o nasica tare frumusica. L-am vazut si pe Cristi cum s-a bucurat de cadouri.

Valentina cred ca Sabina te sfatuieste bine, nu e cazul sa mai amani. Multa sanatate!

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui greyeras

Salutare fetelor!

Erina multumim de aprecieri. Si eu mi-am schimbat culoarea la par, blondul mi se parea un pic nepotrivit pentru mine, acum sunt un maro inchis. Cred ca frumos pentru voi ar fi sa fiti impreuna la cumpana dintre ani, chiar daca ar fi mult mai relaxant. Si noi am zis ca nu mai plecam cu Adelina dar nu cred ca am putea sta fara ea.

Cecilia sa va triasca finutul, e un dulce, iar tu ai fost o nasica tare frumusica. L-am vazut si pe Cristi cum s-a bucurat de cadouri.

Valentina cred ca Sabina te sfatuieste bine, nu e cazul sa mai amani. Multa sanatate!

Mamica de Ana#8211;Adelina (24.09.2007)

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput