Dulceturi si papanasi 2007 Craciun fericit !
Raspunsuri - Pagina 9
Erina spune:
Dorim si noi Stefanilor si Stefanelor din familiile voastre multa sanatate si fericire!!! La multi ani!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
26+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
aniast72 spune:
Erina, si noi i-am recoltat lui Vladi celule, tot prin Cord blood Center. Din pacate la noi sangele s-a infestat la nastere, drept urmare ei il pastreza pentru ca, zic ei, se studiaza metode de decontaminare. Cu ocazia asta nici nu mi-au cerut sa platesc taxa de prelevare.
Daca mai vrei un sfat, eu zic sa recoltezi. Ca sa te lamuresti, iti pot scana si trimite pe mail contractul incheiat cu ei.
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
aniast72 spune:
Am voie sa fiu stressata (doar) in noaptea asta? ![]()
Piciulika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aniast72 Am voie sa fiu stressata (doar) in noaptea asta? Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |
NUUUUU!

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p5.html" target="_blank">
Michael, 2 ani + (8.10.2007) si
AMR 3 sapt
Sabina spune:
Andreea, ma gandesc la tine azi si-ti tin pumnii!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
aniast72 spune:
Sabinut, saru-mana mult. 
Piciu, nu te-am ascultat.
Sangele meu nu vroia sa iasa in eprubeta, nu de frica de intepatura (ca n-am deastea), ci de emotiile acumulate. ![]()
Asadar, am dat sange acum 30 min, la 13.30 astept rezultatul.
Piciulika spune:
Doamne-ajuta!
(cred ca si eu as fi ca tine... ufff, ce emotzii am eu, de pe margine!)
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p5.html" target="_blank">
Michael, 2 ani + (8.10.2007) si
AMR 3 sapt
Erina spune:
Andreea, doamne ajuta! astept vestea buna dupa 13.30!
Buna dimineata tuturor! La Piatra Neamt ninge ca in povesti!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
26+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Sabina spune:
tinem pumnii la unu jumate!
Eu7 nu trebuie sa plec la bucuresti, dpdv al dr imunolog, pt ca testele imunologice dureaza cel putin 7 zile lucratoare. Le-am facut miercuri, deci vineri cel devreme ar fi gata...vorbim deci pe 4 ianuarie. Ce binbe ca nu plec. Mai ramane cu hematoloaga sa aranjez sa-mi dea liber de la hemograma saptamana asta.
Sa ma simt si eu om, nu pacient...![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Mada28 spune:
Craciun Fericit! La multi ani! Cei drept cu intarziere dar sper sa primit urarile mele! Sper ca Mosul v-a adus ceea ce va doreati.
Noi suntem bine dar pe 24 am fost ocupata cu pregatirile iar in cele trei zile de sarbatoare am fost in vizite sau am primit musafiri.
Luca a fost incantat cand am facut bradul (a jucat fotbal cu 2 globuri)dar a doua zi s-a aratat tare incantat de el. I-au placut cadourile (cd-uri cu tom si jerry, un excavator si un set de artist-plastelina, acoarele, creioane ) Cel mai mult s-a jucat cu setul de artist.Apoi a primit de la bunici, matusi si prieteni alte jucarii (seturi de pompieri, politie, armata, masinute, masuta de biliard) si hainute. Sincer nici nu s-a bucurat de toate. Cu unele nici nu s-a jucat pana seara. Cred ca au fost prea multe (dar avem familie mare) si mi-e teama ca nu le va pretui asa cum trebuie.Dar n-am avut ce face.
Am primit si noi cadouri. Sotul haine iar eu un ... laptop . Asa ca voi putea fi mai des cu voi in contact.
As avea nevoie de ajutor: ce retea de net ati ales pt laptopuri. Noi acasa la calculator avem una de care suntem multumiti dar care sunt noi pe piata cu net pt laptopuri iar sotul are la al lui de la compania "portocalie" - asa ca sa nu facem reclama- dar nu e multumit cu semnalul. Voi ce parere aveti?
Burtica creste, bebe nu e asa agitat cum era Luca dar sper ca e ok. Merg la control dupa 7 ian.
Andreea iti tinem pumnii pt un rezultat bun.
Va pup
O saptamana buna
Sper sa mai intru diseara de acasa :))
Mada28 si Luca