Copilasi din 2002 *68* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 17
kid spune:
Dragi mamici,
Imi cer scuze ca postez off topic la voi. Vreau sa va spun ca s-au deschis bazare la sectiunea "Ajutor umanitar" a forumului, mai multe persoane avand nevoie urgenta de bani pentru a le fi salvate vietile sau pentru a continua tratamentele necesare.
Alexandra
Alex
Alina Donescu
Bogdan
Emma
Robi
Pentru copii
Deci va invit la bazare, poate gasiti ceva sa va placa sau sa va trebuiasca!
De asemenea, daca aveti hainute (noi sau purtate, in stare buna), jucarii, care nu va mai folosesc sau alte produse pentru copii sau adulti de care nu aveti nevoie si credeti ca ar folosi cuiva, va rog sa luati in considerare si varianta de a le dona pentru aceste bazare.
Orice ajutor, oricat de mic, conteaza!
Va multumesc tuturor celor care ati facut donatii si celor care intentioneaza sa ajute!
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Gabi_K spune:
La Multi Ani tuturor...daca tin eu bine minte, inca nu am intrat aici in noul an
Multa sanatate la Matei!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
Cristina_C spune:
La multi ani, Gabi la multi ani si taurasilor tai! Noul an sa va aduca sanatate si numai bucurii!
Nicoleta, ce mai face puiul tau mic?
It’s coffee time!
http://beconfused.com/images/2007/04/Face-of-a-sun-on-coffee.jpg
Nicoleta spune:
Neata.
Noapte cu episod febril, cu Nurofen si sosete cu otet si apa. A scazut de tot febra, a vrut apoi ananas si a facut puzzle... A mai facut febra la 9.30, de la 3, cand ii scazuse. Sper ca asta e drumul cel bun, multumim frumos ca ati intrebat.
La multi ani, Gabi!
Anina_n spune:
La multi, multi ani, fericiti, Laura !
Sa fii sanatoasa si sa ti se implineasca toate visele !
Foarte frumos ti-ai petrecut ziua !
La multi ani, Gabi !
Ce mai fac, taurasii tai ?
Nicoleta, insanatosire grabnica lui Matei !
Multumesc frumos pentru aprecieri, fetelor !
Cel mai frumos cadou, spune ea, este o carte(www.librarie.net/carti/105075/O-poveste-neobisnuita" target="_blank">O poveste neobisnuita) de la noi, parintii ei.
Alte cadouri primite sunt, 3 dvd-uri cu basmele lui H.C. Andersen, un set de baie, bluzite cu H. Montana, Liceul de muzica, rama foto+album foto H. Montana, revista H. Montana, jurnal H. montana, spray roz de par, jucarii de plus, papusi(H. Montana, sirene), trusa machiaj, paspuci de casa, iar din banutzii ce i-a mai primit si-a cumparat, 1 carte, un trening, cizmulite si o rochita pt. botezul la care vom merge peste 1 sapt.(la nepotica mica). Multe cadouri, dar si multi invitati au fost, plus ca si familia noastra e numeroasa.
Multumesc pentru cafeaua insorita, Cristina_C ! La noi chiar incearca sa iasa soarele, de dupa nori.
O zi faina in continuare si un weekend si mai fain, tuturor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
cristina22 spune:
Nina-ce de cadouri.Adik ce de Hannah Montana!!
Sa se bucure de ele si sa fie sanatoasa.
Mie imi plac jucariile pt fetite.Mereu ma uit si la raionul de jucarii roz.Pt o aniversare, am cautat pana mi-a venit rau pe Cleo din H2O.Da' sunt faine!!
Nico-deci e mai bine baietelul tau frumos-frumos!!
Sanatate si sa terminati repede episodul asta si apoi gata cu racelile ca imediat vine primavara!!
Cristina-da' ce cafea!!Eu asa bea-o, fara mila
Gabi
Cine indrazneste sa fie absenta pe ziua de azi?????
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
Nicoleta spune:
Ma pregateam sa va spun ca a scazut febra de la sine, dar a vomat, are nasul infundat si s-a inecat cu ousorul... UF!!
E bine, a mancat mancare mai bine pasata, are nasul infundat (doar mucoasa inflamata, ca nu are muci) si de-asta a vómat. Cred...
Cristina_C spune:
Ma bucur ca v-a placut cafeluta
Puteti sa mai beti una acum, dupa masa.
Nicoleta, amigdalele sunt mari? Ma gandesc ca poate si de asta a vomat si s-a inecat...Sa aveti u weekend linistit!
Nina, deci Cristina e fana Hannah Montana!
Lui Robert ii place mult acum un desen animat, Avatar. Doar desenul, care cred ca n-are legatura filmul care e acum la cinema. Vrea tot felul de articole de "fani", dar pe aici n-au aparut inca prea multe ca la Ice Age, de exemplu.
cristina22 spune:
Cristina-serios, mie mi-ai facut pofta cu cafeaua, incat m-am dus si mi-am mai facut una, desi nu pot sa beau dupa amiaza, ma apuca trepidatiile.Deci, ma poti avea pe constiinta
La noi nu a aparut desenul animat Avatar.
Andrei acum e in perioada Bolt.Toate le vrea cu Bolt.
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."