Copilasi din 2002 *68* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 16
andy.p spune:
Multumesc tuturor ptr urari:Cris,Nico,Katty,Lucia si poftiti la .
Eu m-am intors din oras ,l-am scos pe Andy sa-l cinstesc de ziua mea,a fost frumos,am mancat,am ras si am povestit doar noi doi
Nina ff frumoase pozele,sarbatorita si tortul
KAtty multumesc de dedicatie
Lucia la fel zic si eu:vreau caldura,soare si vara cat mai repede
Cris va si felicitari lui Andrei
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Francisca spune:
La multi ani, Laura!
Nina, am vazut pozele de la ziua Cristinucai sunt foarte frumoase
Cristina22, l-am vazut si pe Andrei
Lucia si voi sunteti niste frumosi Ce mare a crescut Victor si ce dulce este...
Katty, Sinzi, Nicoleta, Cristina_C...
Scuze, dar sunt pe , ma grabesc acasa...ma asteapta Vlad
Cristina_C spune:
Laura, la multi ani cu sanatate, fericire, iubire si noroc!
Fran, ma bucur de revedere. Lucia, la fel! Doamne, ce calduri sunt pe la voi!
Nina, de ziua lui Kiki a fost, ca intotdeauna, o petrecere reusita! Pozele spun totul iar voi doua sunteti foarte frumoase, ca intotdeauna.
andy.p spune:
Buna dimineata...haideti la
Francisca,CristinaC multumesc de urari
Eu am fost sarbatorita aseara in familie,astept week-endul sa si iesim
Sa aveti o zi minunata,la noi e frig..da e joi si maine incepe week-endul
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
cristina22 spune:
'neatza!
Daa, maine incepe we!Sper sa doarma si Andrei mai mult.
Nico, Laura-multumesc.Referitor la carte, pe mine m-a incantat rabadarea lui, cu toate ca are si dvd-ul cu desenul animat, deci stia despre ce e vorba.
Tot ma gandesc unde sa mai scot copilul in orasu' asta ingust...Voi pe unde mai iesiti?
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
Nicoleta spune:
salut.
Noi suntem acasa, eu cu amandoi baietii. Adrian e plecat, vine azi. Matei de ieri are febra incapatanata... am avut o noapte urata... vreau sa se faca mai repede 5 si sa vina al meu sa vedem incotro o luam...
cristina22 spune:
Nico-o fi vreo uratenie de viroza.Da-i nurofen, poate pana dupa-amiaza nu mai face febra.
Sanatate!
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
Nicoleta spune:
Ii dau Nurofen, paracetamol, aici mai este un antitermic, Parkemed... ii dau azi de-asta (nu a mai luat si sa-l pazesc de reactii). Sper sa nu mai faca. Are nasul infundat... Uf!
Cristina_C spune:
Nicoleta, cum se mai simte Matei? Ai incercat antitermicul cel nou?
Multa sanatate, sa se faca bine repede!
Nicoleta spune:
Am incercat Parkemedul, nu prea a avut efect (s-a culcat si dupa 30 de minute s-a trezit, cu frison usor, avea iar febra...). Uf, viroza sau ce-o fi... sa treaca mai repede!!