Copilasi din 2002 *68* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Stefan nu a depasit faza cu Razboiul Stelelor, dar in paralel ii plac si Thomas (colectioneaza locomotivele cu magnet), Bob constructorul si cam orice vede in magazinele de jucarii . De ziua lui vrea costumul lui Wader (asa se scrie?), l-a vazut el si sustine ca il vrea fiindca a devenit si Wader bun . Altfel nici sa nu auda, nu-i plac personajele negative!

Mergi la inceput

Nu pot sa nu va spun, sora mea cea mica, Cristina, a luat mentiune la olimpiada de romana pe judet!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

ooo, Nico, si lui Andrei ii place orice.Tot timpul isi cumpara ceva, ca ii lipseste ba una, ba alta.Noah...Ultima achizitie e un skateboard mic cu roti de schimb si surubelnita si astea minuscule.Stiti despre ce vorbesc??Zice Andrei ca este si set de skateboarduri si pista...

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Nico-felicitari surioarei!! Wow!!

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Cristina, multumesc. Nu stiu despre ce zici tu acolo, dar pare interesant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna ,
Laura la multi ani sanatosi!
La multi ani pe 2010Gabi!

La capitolul favoriti Bogdan este fan Harry Poter(filmul l-a vazut de cateva ori,iar jocul de pe pc-functioneaza cu succes ca metoda de santaj in momentele de lene cronica),apoi Indidenii Iakari si Inami si cam pe acelasi loc trenuletzele,pokemonii asta la capitolul jocuri-jucarii dar ce ma face cea mai fericita e faptul ca ia cartile de povesti si-mi/ne cere sa-i citim.

PS:ups uitasemMulta sanatate lui Matei(Nicoleta

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anina_n

La multi, multi ani, fericiti, Laura !
Sa fii sanatoasa si sa ti se implineasca toate visele !
Foarte frumos ti-ai petrecut ziua !

La multi ani, Gabi !
Ce mai fac, taurasii tai ?
Nicoleta, insanatosire grabnica lui Matei !
Multumesc frumos pentru aprecieri, fetelor !
Cel mai frumos cadou, spune ea, este o carte(www.librarie.net/carti/105075/O-poveste-neobisnuita" target="_blank">O poveste neobisnuita) de la noi, parintii ei.
Alte cadouri primite sunt, 3 dvd-uri cu basmele lui H.C. Andersen, un set de baie, bluzite cu H. Montana, Liceul de muzica, rama foto+album foto H. Montana, revista H. Montana, jurnal H. montana, spray roz de par, jucarii de plus, papusi(H. Montana, sirene), trusa machiaj, paspuci de casa, iar din banutzii ce i-a mai primit si-a cumparat, 1 carte, un trening, cizmulite si o rochita pt. botezul la care vom merge peste 1 sapt.(la nepotica mica). Multe cadouri, dar si multi invitati au fost, plus ca si familia noastra e numeroasa.
Multumesc pentru cafeaua insorita, Cristina_C ! La noi chiar incearca sa iasa soarele, de dupa nori.
O zi faina in continuare si un weekend si mai fain, tuturor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Nina la multi ani domnisoarei tale! Sa fie sanatoasa, iubuta si fericita!

Taurasii mei sunt bine, in asteptarea vacantei Stiti voi cum e, pe ultima suta de metri, cu ultimele teste, extemporale, lucrari, etc. inainte de sfarsitul semestrului...

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Matei nu mai face febra de ieri la pranz, insa a ramas cu putina raguseala, este cam miorlait si nu prea mananca... Of, sa treaca repede, ca stam in casa...

Mergi la inceput

Nico-ceva local pt raguseala??Nu mai tin minte ce se dadea pe cand era mic Andrei, insa stiu ca nepotelul meu are spray de tantum verde.

C+C=Andrei

Mergi la inceput

Cristina, nu avem, dar cred ca e cam micut sa-i dau cu spray (de fapt nu suport eu sa-mi dau, simt ca ma sufoc in primele secunde... ma gandesc si la el). Matei este oricum mai bine, l-a ajutat cred si baia de aseara, ca i-a mai umezit mucoasele... A si mancat bine, sper sa-si revina. Multumesc de sfat .

Mergi la inceput