Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (138)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
chinabulina spune:
scriu si eu repede-repede, doua vorbe:
LA MULTI ANI, SIMONIX!!!! si (cu intarziere si cu scuzele de rigoare) LA MULTI ANI, LILLY!
si ma bucur ca a mai scris fecian. daca ai mai pune si niste poze sa vedem scufundacul, tare bine ar fi
am vazut toate pozele cu mosi, cadouri, copilasi fericiti, parinti si mai si . mai putin pe ale lui ylari, care s-a grabit sa le scoata
. si nici noua culoare a simonei n-am reusit s-o vad, ca nu mergea linkul. acum va pup, zau ca ma grabesc!
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Reallaura spune:
Azi nu a vrut sa doarma pana la 4 pm, asa ca l-am luat la Auchan si a adormit pe drum. Fa cale intoarsa, nu am profitat nici de vreme sa iesim cu el, nici cumparaturile nu le-am facut inca.Asta e.
Alysh Si eu sunt stresata ca nu fac mancarea la timp asa ca ma joc uneori cam putin cu el si -mi fac procese ca mai bine era la gradi pt el, decat sa se tina dupa mine prin casa. D-aia sunt si nervosi/plictisiti etc.
Adriana si Mirci s-a facut autoritar si demanding, cand vede ca nu-i merge vine si-ti da un pusi sau face mutrite de nu-i rezisti. In plus, m-a disperat cu bobo, bobo...
Ms Bb hopaaa, aparusi si tu? frate, dar ce suna asa, ce putea sa se intample, uof, eu ma enervez la fazele astea!
Fecian ma bucur ca sunteti bine, succes cu doctoratul, vorbitul, olitza, fetitza Ana MAria si restul de deziderate. Felicitari pt premiul 1 la fizica, suna sf pt mine!
Chiar asa, Cleooo mai lasa ma gatitul si baga un nas pe forum!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
22+
Sabina Ilinca
Simonix spune:
Buna seara
MULTUMESC fetelor care s-au gandit la mine si care mi-au scris asa frumos Dap, a mai trecut un an. De-ar fi toti anii care vor veni la fel ca anul ce a trecut... Cu un copil mic langa mine - ce poate fi mai minunat ?? (poate doi ? trei
)
NU prea am sarbatorit, caci sunt satula de sarbatoreli Am stat cu baietii, ne-a venit tvul nou, ne-am distrat montandu-l, am mancat o prajitura, am baut o bericica ... uite asa a trecut ziua. Nici nu mi-as dori mai mult, am cam tot ce as putea sa imi doresc, o familie, un copil superb, sanatos, o casa, un serviciu unde ma pot relaxa si care imi permite sa ma ocup de Robert cum vreau, bani suficienti cat sa ne facem pofte mici si mari, liniste... dar mai ales am o viata interioara bogata, simt ca inot intr-o mare de sentimente, ca sa zic asa, sunt "bombardata" de emotii pozitive, insa si alea negative care ma "ameninta" uneori au rostul lor, caci astfel apreciez mai mult ce am bun si frumos. Anul care a trecut m-a invatat si pe mine multe, poate ca cel mai valoros lucru este atasamentul fatza de copilul meu, care a crescut si a tot crescut si tot creste :) Ma simt fericita si implinita si imi doresc sa simt la fel ani multi de acum incolo.
Fecian - bine ai revenit :) Ai scris minunat, cu toate cred ca ne-am recunoscut in vorbele tale Imi pare rau ca ai trecut prin depresie si ca poate uneori chestia asta te-a impiedicat sa te bucuri de viata, nu pot decat sa sper ca ai iesit mai puternica din toata treaba asta
MsBB - m-au distrat aventurile voastre
Gata, fetelor, ma retrag un pic la TVul nostru maaaare si cocotzat pe peretzi Si apoi la nani, la somnul de frumusetze, care am decretat eu ca este indispensabil la asemenea varste
Sa vedem ce crede fiu-miu despre asta
Noapte buna !!!
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Victoria_mami/Victoria_mami.jpg)
Victoria_mami spune:
SIMONIX LA MULTI ANI SI MULTA, MULTA FERICIRE! si multe scuze de intarziere.
[red]Georgiana [red] Pozele lui Ylari sunt la semnatura ei.
Azi am vazut niste poze de Robert, superbe! Copil superb, Mos bogat, la asa copil cuminte... era de asteptat.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Alysh spune:
Buna dimineata....
Aseara am vazut "Avatar" 3D ....merita vazut, efecte speciale f bune, interesant, dar nu genul meu de film. Zgomote f puternice care cred ca l-au infiorat pe bebe din burtik caci nu l-am simtit niciodata pana acum miscand atat de repede si tare. Of, saracutzu'
Azi am iar diverese treburi....printre care sa fac ravasele de Revelion....m-a delegat familia ca cica am talent. Dar e greu si cu ravasele, ca eu ating si puncte slabe, bine, scriu totul ironic si nu f dur dar....mai sunt si suparaciosi printre noi Asa ca zi nopate intre 2-4 am compilat...si m-am trezit la 6 sa le scriu ca-mi pierdeam ideile...
Astept sa se faca seara sa vina VLady...
ALI, mami de Vlady si 15+
Reallaura spune:
neata fetele
Peste noi a dat acum o conjunctivita, o raceala, plus ca putza nu cred ca e gata... eram prea bine de jumatate de an.
Ali misto ideea cu ravasele. si unde le gasiti??
Vladi a inceput sa stea pe oala??
23+
Ilinca Sabina
Reallaura spune:
Ah, si ce voiam sa va zic, fetele, din "mamica" nu ma scoate Mirci. Nu mai pot dupa el. Striga aseara in tot Auchanul "mamicaaaa", Bogdan cica se simtea si prost, parca era cu un copil furat.
O femeie a venit special sa-l vada, ca prea striga frumos! hhihi
23+
Ilinca Sabina
Alysh spune:
Ravasele le compun, iubita. Cum ati facut si conjunctivita? Offfffffff....
Ce scump, iti zice mamica...f frumos!
ALI, mami de Vlady si 15+
Reallaura spune:
Ali ah, daaa, am inteles ca le compui, dar unde le puneti, de unde le gaseste fiecare, asta ziceam. Oricum, greu task ai!
23+
Ilinca Sabina
Alysh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Reallaura Ali ah, daaa, am inteles ca le compui, dar unde le puneti, de unde le gaseste fiecare, asta ziceam. Oricum, greu task ai! ![]() Laurita, mami ![]() ![]() ![]() |
A...am inteles acum...in placinta cu branza sau sub placinta mai bine sa nu se umple de branza....si fiecare placinta cu ravasa in farfuria impricinatului....ca sunt ravase personalizate. Uite, spre exemplu, lui tata, pt ca ne tine mereu in frig la casa din Voluntari care are si sobe...si face un foculet mic, nu da drumu' la calorifere, ne-a terorizat o viata cu asta. Si ne pune mereu sa adunam, sa strangem, sa facem treaba. Cam asa suna ravasa lui:
TATA:
Aho, aho copii si frati
Stati putin si inghetati
Langa noi v-alaturati
Si din buze tremurati
Haide, haide ce mai stati
Hartiile le-adunati
Resturile maturati
Si asa va incalzeati!
Lemne nu mai cheltuiati
Si sanatosi ramaneati!
Soacra-mea de ex se mandreste cu familia ei, cu baietii ei cei mai buni, sotul cel mai ce...si cati membri a adus ea in casa si le-a dat numele :
ANI
Bai, familie ca a mea
Nu mai are nimenea!!
Baieti’s destepti ca noi
Si-au ales nurori de soi
Sotul meu e cel mai tare
Harnic, iubitor si sare
Sa m-ajute mai mereu
Ce mai vreti?
Sunt perfecti!
Si eu tare mandra is
Cati Selezeni am adus
Sunt o bunica model
Si o mama tot la fel!!!
cam asa suna....
![](pupic.gif)
ALI, mami de Vlady si
![](gravida.gif)