Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (138)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Laura, Alysh, Doloress, Simonix, MsBB ...chiar acum e in plin "proces" de.......se chinuie un pic dar nu mai plange, Slava Domnului.

Simonix, am vrut sa fiu prima...daca tot bantuiam pe forum la ora aia, ca atunci am avut loc de IT-ista mea.

Mirci bolnavior.

Doloress, felicitari pentru olita...Cristi a facut deja de 5 ori la olita dar numai pipi...

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

buna ziua si de la noi!

La multi ani Simonix! Sa ai parte de cat mai multe bucurii!

Am auzit ca a fost si ziua lui Lilly - cu intarziere, la multi ani!

Sotul a plecat cu Lara, asa am mai apucat si eu sa deschid calc. Nu m-am putut uita la poze, acum fara ajutor am o gramada de facut. Tare bine era cu mama, da tare bine e si la Viena - deh! e greu sa le avem pe toate.

La Viena e soare si frumos, in ultimele 2 zile a fost cam vant, da tot am iesit incolo-incoace. Ieri am fost la Gradina Zoologica la Schönbrunn - Annika ar fi dormit acolo, nu mai vroia sa se desparta de animale

Annika s-a schimbat tare mult. Din copilasul cumintel ce era s-a transformat intr-o mica terorista. Urla imediat cand nu i se face pe plac, cere mereu "duce", adica ceva dulce, nu vrea sa se mai culce, ca vrea sa stea cu taica-su si Lara, cand trebuie sa plecam de undeva face o criza ... sper sa-si revina cand ne vom intoarce in Buc., ca asa ma dispera.

sanatate tuturor si o zi cat mai frumoasa!
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Adriana, parca vorbesti de VLad, si el s-a schimbat mult in ultima saptamana e mai plangacios, mai mofturos....nu stiu ce-i cu el. Am pus-o pe seama varicelei si a faptului ca a stat mult in casa si e super plictisit...
Te rog, mai da-mi si mie niste ponturi despre Viena legate de restaurante si magazine.
De asemenea, cum nu stiu germana, ai putea sa-mi spui daca gasesc la vreo farmacie/plafar un medicament pe nume :CLEAR TINNITUS? M-a rugat f mult cineva care are mare nevoie de asa ceva....m-ai ajuta mult daca mi-ai spune.
Pt obiective m-am informat si superinformat pe net, nu vom avea timp de toata, dar macar cele mai importante sper sa le parcurgem.
Si daca mai ai si alte secrete despre Viena....le astept cu nerabdare. Multumesc anticipat

Laurita, ma bucur ca sunteti mai bine, iubita mea, off, asa tin la Mirci ca ma doare sufletul cand aud ca-i bolnavior. SA ne spui rezultatele de la urocultura cand le ai.

Luminel, pai bafta sa va reglati cum trebuie cu kkutza si sa scapati de pb

MsBB, mi-era dor de un mesaj de-asta vesel de-al tau

Cleo pe unde e?????????? In vacanta????

ALI, mami de Vlady si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Dragelor...La multi ani !!! Sarbatori Fericite!! din partea noastra...a codasilor. De mult nu am mai intrat...lipsa de timp.
Deh, la mine la munca am impresia ca devine din ce in ce mai stresant. Fiind si in ultimul an de doctorat, am impresia ca acum tre sa fac tot ce nu am facut 3 ani de zile!

Dar aici e forum de bebei , nu de discutii de munci !

Sa vedem...Am vazut puiuti SUPERBI...mari mai sunt ..o frumusete. Si cand aud cate mai si fac, ma minunez!

Al nostru copil e un nazbatios, insa nu prea vorbeste...adica vb pe limba lui, insa nimeni nu intelege ce zice el acolo.

Ma ajuta din cand in cand la curatenie, da cu aspiratorul prin casa (sa nu indraznesti sa il iei ca ti-ai facut un mare dusman), aduna rufele si le pune pe jos ca au stat destul in dulap, danseaza cu Veronica (o mai tineti minte? M-a capiat de cate ori a vazut filmul asta ... stim filmul pe de rost! Ba si el ca imita tot ce fac pustii de acolo)

Altceva? Hmmm, sa vedem ...baleste taica zici ca e moara de bale!!! I-au iesit 2 canini, mai are 2 si simt ca innebunesc...Cred ca astia ii ies ca de 2 saptamani nu mai stim ce e aia noapte...urla taica de zici ca il taie cineva!!! Nu mai mananca nimic de tot atata timp (au fost 2 zile in care a baut o sticla de lapte de 200ml toata ziua ).

Am mai trecut prin 3 zile de febra peste 40 grade care s-au risipit in zorii celei de-a 4 -a zi, prin cateva raceli mai puternice, o enterocolita, o plimbare la urgentza...si cam atat

A crescut!!! Acum mi se urca peste tot(CHIAR PESTE TOT) umbla unde il duce capul, face ce vrea el. nu asculta de nimeni si de nimic.

Acum cred ca are vre-un puseu de crestere ca trebuie sa ii schimb hainele...la pantofi am trecut la marimea 23 peste noapte.. Si urla doamne...m-am saturat de cat urla..ajunge sa planga cu sughituri timp de o ora...fie ca il iei in brate, fie ca nu..

Ce mai avem? Crize de personalitate...cand suntem incredibil de nervosi, cand incredibil de dragastosi... Trece de la o stare la alta foarte usor

De vreo 2 saptamani a capatat un obicei tare prost : merge numai pe varfuri... Se impiedica, nu mai are echilibru...Dar merge si alearga numai pe varfuri...mor de nervi sa il vad...insa nu am ce sa ii fac! Stiu ca e o faza...P.S. Stie cineva cat tine faza asta???

Serile sunt dragutze...uneori , cand e in toane bune. Ne asezam frumos si stam la povesti. Imi aduce o carte si incep sa ii zic ce e pe acolo. Imi mai povesteste si el , chiar e foarte frumos atunci.

Cica am invatat la olitza...numai ca e mai altfel reflexul nostru. Face kk in pampersi si apoi aduce olitza. Atunci stim ca a facut kk. Mai nou vine la noi si ne zice kk, ca a facut... Pe de o parte e bine, insa nu a iesit deloc cumm am vrut noi! E intotdeauna loc de mai bine, nu?

De vorbit nu vorbim, de numarat nu numaram (asa cum fac altii), de facut la olitza nu, si multe altele nu...

In schimb e vesel(atunci cand nu il dor mama lor de dinti...deja mi s-a luat de ei)..daca va puteti inchipui ca intr-o singura zi i-am schimbat 2 bluze si 2 bavetele ude de puteai sa le storci..
Alearga cupilul nostru, e catzarator de profesie, e tot timpul in miscare, tot timpul are ceva de aruncat, zgandarit, mazgalit, tzipat! Iubeste sa se joace cu ceilalti copii,sa fie in centrul atentiei.

Se razgaie frumos alaturi de noi, ne pupa, ne pune sa ne pupam, se baga intre noi... Sunt momente frumoase ...multe, insa toate astea sunt intarite i de multele momente urate(boli, crize de personalitate, crize de nervi de sanki, crizele de crestere)
Avem impresia ca suntem tot timpul in priza. Am uitat din nou ce inseamna un somn complt. Trezirile sunt inevitabile la 11 si la 4 dimineatza ...urlat pana la 5-6 si somn de voie pana la 7,30 cand tre sa fii fresh si cu dorintza arzatoare de munca.

Si totusi, daca fac un bilant anul asta pot zice ca a fost un an cat de cat bun.

- Am invatat sa fiu mai rabdatoare...puiul meu m-a invatat...invat in fiecare zi sa am rabdare...sa dau mai mult decat sa cer...evident inca invat...o viatza intreaga de obiceiuri proaste nu se pot schimba intr-o zi. Dar vad ca se schimba ceva in mine.

- Invat sa fiu o mama mai buna. Desi ma doare ca stiu ca nu ma va iubi niciodata ca pe tatal lui, il iubesc, il voi iubi si ii voi da intotdeauna toata dragostea mea...provocarea consta in a invata sa nu cer nimic in schimb. (Aici vreau sa invat din greselile parintilor mei care cereau ceva la schimb...). Asta e unul din dezideratele mele pe anul viitor. Sa invat sa iubesc fara asteptari... O provocare :)

- Invat sa fiu o sotie mai buna. Anul asta m-a invatat ca e greu sa fii si mama buna, sotie excelenta, gospodina in casa si excelent in munca. Pur si simplu excelentul nu exista! Insa exista compromisul, calea de mijloc...renuntarile.
Si am renuntat incet, incet la rigiditate , perfectiune si am invatat sa fiu mai maleabila. Iar lucrul asta se vede in modul cum evolueaza relatia noastra... Incepem sa nu mai iubim ca doi copii, ci mai matur, mai cu responsabilitate! Incepem sa iubim si sa acceptam ca atare obiceiurile fiecaruia. Ba chiar am inceput sa imi trec peste inima si sa imi incurajez jumatatea sa iasa mai mult, sa se relaxeze mai mult. Are si el nevoie, nu?

- am depasit cu greu o depresie crunta. Nu mi-am dat seama decat de curand cat de adanca a fost depresia in care cazusem(nici macar nu acceptam cuvantul depresie...ci mai degraba melancolie...ce a durat mai bine de 1 an jumate de la nasterea puiului meu ). Inca mai am cateva lucruri de rezolvat, cateva lucruri de indreptat. Insa cred ca in sfarsit incep sa ma adun...sa fiu din nou puternica...insa mai altfel, nu cum am fost pana acum.

- Anul asta ciudat chiar mi-a adus si satisfactii profesionale. Am terminat setup-ul la care am lucrat 3 ani de zile, am avut si primele rezultate extraordinare la care acum lucrez sa scriu un articol, am primit si primul meu premiu pentru fizica...chiar premiul intai. Hmmm...acum sunt mai ocupata mai mult ca oricand

Astea au fost lucrurile pe care le-am realizat anul ce trece

Anul ce vine vreau:

- Sa fiu o mama, o sotie si o gospodina mai buna. Nu neaparat mai eficienta dar mai buna in sensul mai intelegatoare, mai diplomata si mai maleabila! Mai iubitoare si mai rabdatoare decat anul ce a trecut!

- Sa termin si doctoratul asta o data! Sa imi gasesc un real-job, cu ceva mai multa libertate, sa nu ma mai prinda weekendurile , serile si noptile la servici. Sa nu ma mai gandesc la el cand dorm!

- Un bebe?? (Stiu m-am tzacanit!!! )
Insa mi-ar place tare mult sa am o fetitza pe care sa o cheme Ana-Maria!!!
..........
-Si poate mai mult timp sa pot petrece pe aici, pe forum???

Deziderate, sa vedem ce se va implini!

Iar voua dragelor, va doresc un An Nou asa cum va doriti!

Multa lumina in suflet! Iar puii vostrii (mari si mici ) sa va iubeasca asa cum doriti, si chiar mai mult decat atat!!!

LA MULTI ANI FERICITI!

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008)
Noi doi si maimutzica
Exploratoru' Bitzu'
M-am nascut de ziua mea!!!
Poveste siropoasa
www.TickerFactory.com/weight-loss/w6inu1h/" target="_blank">
Sa revenim la normal
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU !

Impreuna vom reusi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Ylari cum era cu neraspunsul la .
Deci - azi dimineata barbata-miu morcanos zice ca s-a udat Andra pe pijama, ca a umplut murgu tot pampersu' si a revarsat pe cersaf . Boon, in protestele cupilului am schimbat body-ul, pijamaua si cersafu' apoi am poftit-o sa se linisteasca la o dusca de laptic . Numa' bine ca a la loc si in linistea diminetii, zic io, sa profit sa mai scriu si pe aici un mesaj, sa mai citesc .. chestii. Nici prin gand nu-mi da sa ma uit la tel. Ca deh, de aia sunt tehnologizati .
La un mom dat, in timp ce ma uitam la poze si scriam la mesaj se aude un BUFF. Ma imbrancesc cu barbatu' sa vedem ce s-a auzit . Ma gandesc io ca sigur s-a trezit Andra si a dat peste telecomanda ceva si a trantit jos. Andra sforaia dar cum am navalit noi ca hunii si tatarii normal ca s-a trezit. Bon, daca nu asta s-a auzit... atunci, ce?
Dupa ce ne harjonim cu mandra, ne invioram, ne indreptam catre camera ei unde pe jos trona telefonul meu. Cu o fatza tampa si mirata ma uit - oare acolo l-am lasat ? aveam "doar" vreo 10 apeluri ratate iar barbatu' 12
Saracu' meu telefon a dansat pe vibratii pana a cazut de pe birou si se odhinea frumos pe jos ( BUUFFUL de mai devreme ). Cine oare ne duce doru' in asa hal? Soacra-mea, taica-miu, vara-mea
Suna omu' la mamitza si cand colo disperare bai , ati murit?
Spre marea noastra surpriza si fericire am constat ca nu si am comunicat minunea Soacra-mea cica sunase aseara, dar cum noi seara dupa o anumita ora punem telefoanele pe silent , n-am auzit. Iar de dimineata ea a sunat - pana cand s-a hotarat sa-l anunte si pe taica-miu ca nu raspundem . Cred ca taica-miu la cat de panicos e a fost pe punctul sa sara in sa vina sa ne salveze. Pana la urma taica-miu a sunat la o vara de a mea, care sta in apropiere , sa vina la usa sa vada. Surprais , interfonul, care de mult ma scoate din minti ( daca mai tineti minte alte relatari din casa groazei ) era si ala inkis. Sa mai zic ca si soneria este inkisa?
Moama parca suntem in buncar - ce nu facem noi pt somnul linistit al Andrei.
Oricum eram cu armata deja la usa, cu telefonul in fierbere si noi - impasibili savuram linistea diminetii la o . Asta da adrenalina !

Semnat, ( , asta-i facut pt mine )

Gata, am fujit, ca e tarliuuuuu!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

DanaH - felicitari pentru doctorat! Imi dau seama cum te simti. Sper ca la anu pe aceasi vreme o sa pot spune si eu la fel.

Sotul meu are deja data stabilita, pe 21 mai anul viitor.Sper sa reuseasca sa termine atunci..
In perioada aia voi stabili eu data pentru defense

Noi doi si maimutzica
Exploratoru' Bitzu'
Poveste siropoasa
Sa revenim la normal

Impreuna vom reusi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

FECIAN, ce ma bucur ca ne-i scris!!! Super mesaj Trebuie sa-l citesc inca o data, ca acum sunt pe fuga, ca sunt singura cu piticotii acasa.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Simonix La multi ani! Sa inteleg ca e ziua ta Sa te bucuri de ai tai si sa fiti fericiti!

MsBB sunt tari ai vostrii. Bine ca nu v-ati panicat...mai fac si ai nostrii cateodata...insa fiind asa departe nu prea isi permit.

Alysh piticul dupa varicela. Stim cum e, o sa mai treaca nitzel pana o sa isi revina. O sa mai fie mai matzait o perioada insa isi va reveni el incet incet.

Se vede treaba ca numai chef de scris nu am...am , numai nu de articol...ufff

Noi doi si maimutzica
Exploratoru' Bitzu'
Poveste siropoasa
Sa revenim la normal

Impreuna vom reusi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Foooooooooarte frumos Fecian.....m-am regasit in unele lucruri relatate de tine in mesaj.......chiar azi ma gandeam cu multa bucurie in suflet la Vlad, acum plecat la soacra-mea, cum alearga prin casa toata ziua, cum rade, cum vorbeste mereu, cum ne mangaiem si ne tandretuim........ei pb e ca parca nu simt aceeasi bucurie si relaxare cand sunt cu el....de multe ori sunt stresata, sa nu intarzii cu ora mesei, sa ma joc suficient cu el, sa actionez intr-un anume fel, sa nu incalzesc mancarea prea tare, sa nu cada, sa nu alunece, ma simt uneori suprasolicitata....off...si uite, eu de ex asta as vrea sa schimb la mine, sa nu ma mai stresez atat...si aici mereu o dau exemplu pe Gabitzam, dar inca mi-e greu sa i-l urmez...cand Raducu plangea in carut si ea il consola extrem de calma...asa mi-ar placea sa fiu si eu, sa vad si sa conteze numai lucrurile cu adevarat importante.
Poate invat la anu!
Oricum ma bucur mult ca ai scris

MsBB, amuzanta poveste... ..eu cred ca ma trezeam cu tot famlionul la usa si cu pompierii dupa ei

ALI, mami de Vlady si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

SImonix, super pozici, ce frumos ati petrecut!!Sanatate la Robertzel!LA MULTI ANI cu sanatate , fericire si impliniri!!!
MsBB, hai ca am ris de numa cu povestea ta...SI zici asa, era cit pe ce sa vina sa va salveze?
SIs, pup Mircisor drag!
Fecian, Un nou an bun si tie ... si toate cele pe care ti le doresti sa ti se indeplineasca cu ajutorul lui Dumnezeu.
Dana, felicitari pentru doctorat!Mai vrem poze cu frumosii tai.
Luminel, si ai mei sunt pe invers, de cind cu mandarinele astea ma abtin sa le dau prea multe, nu cumva sa-i apuce kkrea
Doloress, felicitari pentru Patrik la olitza. CIt despre intarcat fii ferma, daca asta vrei...Pune-i sare, eu zic ca nici aspectul de sare pe sfirc nu-i va placea...Oricum, cu cit e mai mare copilul cu atit mai greu e. Sper sa reusiti!

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput