Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (138)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Luminel/Luminel.jpg)
Luminel spune:
Neatza....la pranz
Laura, vai ce de probleme s-au abatut pe capul lui Mirci! Bietul de el...imi pare asa rau! si ce scump trebuie sa fie cand te striga "mamica"
...asa-i ziceam si eu mamei cand eram mica...
Sanatate multa!
Alysh, foarte haioase ravasele...ai talent, felicitari!
Fecian, ma bucur ca ai revenit...si ca ti-a trecut depresia...poate nu ma crezi dar chiar mi-a venit in minte id-ul tau zilele trecute si ma gandeam ca n-ai mai scris demult (ultima oara chiar te suparasesi, parca)...dar ai scris si chiar foarte frumos si adanc...iti doresc sa-ti realizezi toate dezideratele si sa fii asa cum vrei tu. si scufundacul atomic.
MsBB, amuzanta intamplarea privind in urma, dar nu vreau sa stiu ce a fost in mintea si sufletul alor tai in momentele alea...la cate grozavii se intampla!!!
Chiar, Cleo n-a mai scris demult...si mi-e dor s-o mai vad pe frumusetea de Mara...
Lumi, mami de mladita Elena Cristiana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Reallaura neata fetele Peste noi a dat acum o conjunctivita, o raceala, plus ca putza nu cred ca e gata... ![]() Ali misto ideea cu ravasele. si unde le gasiti?? Vladi a inceput sa stea pe oala?? Laurita, mami ![]() ![]() ![]() |
Ai primit rez. la urocultura? cum e fatza de anterioara?
nu stiu ce zice sotul tau, ca e dr, dar pe mine m-a speriat ca prea i-au venit toate peste cap la Mirciulica- lasa-l cu putulica sa se linieshteasca astealalte . Oare e legatura intre trasul de putulica si infectia urinara?
io is la munca, nu la cratita
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
fecian, simonix, asha m-ati impresionat si lacrimozat cu ce frumos atzi zis... noroc ca is in birou singura si pot sterge ochii dupa monitor.
si sa vb de fiica mea. Deci sta pe oala. 10 sec. se ridica: si zice: GATAA. (adica un fel de trambitza TATAAA). Iar o punem pe oala, explicand cum se face kk, sau cum suna pishu... ea dupa 10 sec. e drepti: GATAAA. dupa 2-3 runde asha, renuntzam, ca se eenrveaza.
si poze: http://picasaweb.google.com/olteanu.mara/2009Craciun
Avis: gravidutele, nu dati click. S-a ingrasat tati 1 kil
![](icon_smile_big.gif)
o
![](fetita.gif)
![](cool.gif)
Reallaura spune:
Alsh super haioase si misto versurile, te pricepi, ce sa mai ti-a folosit la ceva insomnia de aseara!
Cleo banuim aspiratorul. Altceva nu are ce fi, nu mai cred ca e de la fecale. El non stop e cu aspiratorul in mana. Acum a iesit si mai rau urocultura: pioceanic. O repetam iar azi si maine. Sunt cam disperata. Imi vine sa ma dau cu capul de pereti. MAra e dulce foc motzata asa.
. Ah, la tati nu se vede 1 kil. sa vezi la mine 5 jumate!!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
23+
Ilinca Sabina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/YLARI/YLARI.jpg)
YLARI spune:
Special ptr chinabulina am incarcat pozele din nou.
Pupici fecian, bafta la doctorat!!!
Scriu pe super fuga ca vreau sa o culc pe Eva,
Sunt la cura de slabire fetelor! A treia zi!!!! Sper sa ma tzina ca sunt ca o purcica.
Simonacip, tocmai m-am vopsit, sunt tare frumusica. Daca iti place culoarea sau daca vrei pot sa vb cu prietena mea si te poate face si pe tine. Daca vrei.
O sa revin dupa amiaza cu un mesaj mai detaliat acum va pup, fug ca ma grabesc.
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
chinabulina spune:
ylari, merci, apreciez gestul . era pacat sa nu apuc sa vad asa frumusete de familie
alysh, esti foarte talentata, zau. iar tatal tau e ca si al meu la faza cu caldura . noroc de gogoasa, asa face si el focul...
laura, bietul Mirci. oare cum de-s toate pe capul lui, mititelul? pupici de la noi, ca mai mult de atat si de un gand bun, din pacate nu putem face
am intrat doar putin pe fuga, acum o intind
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/YLARI/YLARI.jpg)
YLARI spune:
Laurita, cum scumpa mea pioceanic??? Of...
Cleo ce frumoasa e Mara, si ce brad frumos aveti acolo!!!
Chinabulina Multumim de aprecieri!
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Danicris spune:
Seara buna, fete scumpe.
Am pus cateva poze de Craciun aici : http://picasaweb.google.com/danicris28/Craciun2009#
Ce frumoasa este perioada aceasta ca sta tati mai mult pe acasa, va fi nasol de saptamana viitoare ca ne-am obisnuit cu el.
Eu sunt o puturoasa, n-am pregatit nimic pentru maine de papa, ne-au facut parintii de toate si noi doar mergem sa le luam. Ce bine, cateva zile am scapat cu mancarea.
Am vazut toate pozele, sunt la curent cu tot ce s-a scris da' nu prea am avut ragaz sa scriu si eu despre noi. Legat de poze, ma minunez de fiecare data cand vad cat de mult cresc si se schimba copiii nostri, sunt din ce in ce mai frumosi, mai expresivi, mai dragalasi.
Imi pare rau ca Mircica de Laurita este bolnavior, ii transmit multa sanatate si il imbratisez cu drag, ma bucur ca Vladi de Alysh
este bine cu bubitele, mi-a placut foarte mult ce a scris Simonix
, am vazut noua culoare a parului si coafura Simonitei
, imi place foarte mult cum iti sta. Cam asta imi amintesc acum, sper ca zilele urmatoare sa fiu mai activa.
Va imbratisez cu drag pe toate, va doresc un an nou asa cum va doriti voi sa fie. Sa dea Dumnezeu sanatate copiilor nostri !
Noi nu vom pleca nicaieri maine seara, probabil ca eu voi adormi devreme si ma va trezi tati la miezul noptii pentru sampanie si pupici. Sa vedem cum facem cu Vladuc ca as vrea sa participe si el.
Va imbratisez cu drag, noapte buna tuturor.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 25+
Andrada79 spune:
Reallaura ufff imi pare rau sa aud de problemele cu Mirci! Sa ne tii la curent!
Danicris ce baiat frumos si fintutz ai, e un scump si vad ca te ajuta si la curatenie! Ii place jucaria de la Mosu? ma refer la acel garaj!
Cleo moama ce ajutor de nadejde ai avut la brad! E o scumpa si o dulce Mara iar tortul nu stiu cu ce este dar !
Alysh fff frumoasa ideea cu ravasele, cat despre ce ai compus, chiar ai talent!
Simonix La multi ani !!!!!! scuze de intarziere!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Victoria_mami/Victoria_mami.jpg)
Victoria_mami spune:
Am intrat rapid sa spun ca am vazut poze frumoase de MARA si RASFATEL
!
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
cleo78 spune:
multumim de complimente.
si io vazui posheta lui Victoria, zau ca e mai eleganta ca mine .
Iar falcile Evei ... Ylari, sa iti ascunzi fata, ca ti-o pap.
Andrada, pt ca stiu ca te pot provoca: http://www.bucataras.ro/retete/2965/tort_padurea_neagra.html
reteta de la tort. Am scos chestia aia de la mijloc cu amidon, ca nu am stiut ce si cum, si am pus doar compot sa fie bine insiropat, si frisca la mijloc, si visine.
Si a iesit o chestie dulce acrisoara DEMENTIALA.
Voi face bis miine la el.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008