Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (138)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PRAG spune:

Dragii nostri,

In prag de An Nou, va dorim si noi sa aveti parte doar de clipe de fericire, sa va bucurati de multa sanatate, realizari si vise implinite!

Va citim zilnic, dar de scris.... doar foarte rar. M-a impresionat mult de tot ce au scris Felicia (fecian) si Simonix. Va pup, fetelor, si va doresc sa vi se indeplineasca toate visele!

Am vazut si poze, multe poze de copii deja marisori si dulci de nu se poate! Le dorim sanatate micutilor cu probleme in perioada asta, multa putere gravidutelor!

As vrea sa o felicit in mod special pe DanaH pentru performanta extraordinara de a termina doctoratul! Multa putere in continuare, ai o familie superba, iti doresc sa iti gasesti si jobul viselor si sa aveti toti un an excelent!

Si inca o data, fara nominalizari, pentru toti M$M-ii din lista noastra si pentru mamicile si taticii lor, un an nou fericit si plin de bucurii!

Va pupam cu drag,
Gabriela, Roxana si familia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Imi fac si eu curaj sa va urez toate cele bune in noul an...in ultimul timp am fost cam absenta...Poate ma organizez mai bine anul viitor si o sa reusesc sa scriu mai des.

Am vazut poze minunate cu Mara si Vlad. Sper sa apuc sa pun si eu ceva poze ca noi am avut parte si de un sanius frumos de colind...apoi a venit vremea tropicala si s-a dus zapada...Parca a fost doar un vis frumos de Craciun...

Am inceput maratonul gatitului de revel...cu supa, friptura de pui....maine voi continua cu salate si tiramisu...cam atat ca pe 1 nu le dau decat mamaliga cu branza si smantana!

Cu telefoanele avem si noi n probleme...Nu stiu cine ne-a pus sa ne luam tel de la romtelecom si au si inceput cu tot felul de magarii...gen suntem de la editura X...i-a facut sotul o faza...i-a cerut nr-ul de tel de acasa sa o sune si el...sa vezi ce indignata era aia de la tel...de parca ea il sunase pe nr de la serv...

Va pup, iar ptr la anu` cele rele sa se spele, cele rele sa se adune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Sunt franta (am facut cumparaturi, salata beouf, piftie, cremsnit, tort cu crema de zahar ars, un morman de , nervi cu maraita de fii-mea) dar tot am intrat sa vad ce mai ziceti, ce mai faceti si sa vad poze cu Mara bucalata si cu Vladuc frumusel (apropo Dani, imi place la nebunie casa ta, cum poti draga mea sa tii o asa curatenie)...

Laura, pioceanic?!?!? asta nu e un microb specific spitalelor cum naiba v-ati pricopsit cu el? poate e gresita analiza...

Cleo, am salvat si eu reteta de tort apetisant...eu l-am facut pe asta

Urez si eu fetelor care nu o sa mai intre, un AN Nou 2010 mai bun, cu sanatate si bucurii!

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

"neata de la insomniaca ...si multumesc de aprecieri la adresa ravaselor

Aseara l-am sarbatorit pe Stef pt ziua lui de nastere de data asta...Doamne....de la Craciun incoace o tinem numa'n petreceri...mai avem in seara asta si gata ca nu mai pot. Am pus juma de kg intr-o saptamana

Laurita, imi pare rau de rez de la analize...nici macar nu stiu ce e acest pioceanic...incepeti alta serie de antibiotic? :( sper ca nu :(, Mirci

Ylari tinem pumnii sa fie o cura eficienta: sa slabesti repede si fara prea mult efort

Chinabulina, asa si tata, cand vine Vlad face un foculet mai de Doamne Ajuta...dar oricum e incurabil la faza asta

Danicris, ti-am vazut splendoarea de copil....vad ca si voi sunteti campioni la primit carti...si eu ador sa-i iau lui Vlad dar asta pt ca am vazut cum le rasfoieste cu placere mereu.

Luminel, moaaa cate pregatesti, harnicutza, imi vine sa ma ascund ca n-am facut nimic, nimicutza si tot mai indraznesc sa ma plang ca-s obosita...felicitari si pofta buna!

ALI, mami de Vlady si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Ali scumpa mea, si tu cu insomnie??? tocmai postasem dincolo! 1/2 kg intr-o sapt, cred ca glumesti, un kgmele le-am pus de pe o zi pe alata Si, in cea mai mare parte sunt din ciocolata.
Piocianicul e naspa daca e ca e rezistent la multe, dar eu tot sper sa fie contaminata proba, acum 10 zile i-am facut de 2 ori si nu a iesit! In fine...ce nervi mi-am facut si ieri! Sa-ti traiasca sotul si sa va iubiti la fel ca-n prima zi
Luminel, Ylari, Chinabulina, Danicris, Andrada, Alysh merci fetele pentru grija
Danicris misto poza cu Mosul Vlad cu bratele desfacute, zici ca vrea sa pape tot ce e pe masa!
Luminel, Cleo si celelalte harnicutze, spor la bucatareala.
Cleo serviciu serviciu, dar ti-a scapat si un tort, nu-i asa??

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 23+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata dragele. Voi insomniace, eu abia reusesc sa dorm. Tuseste David acuma...de 4 nopti o tine intr-una. Asa ca dimineata abia ma clintesc din pat...Vacanta asta ne-a cam stricat, matei s-a rasfatat, vrea numai la mine, se lamenteaza din orice, abia astept luni sa incepem cresa si gradinita.
Sis, sper sa fie alarma falsa...dar si dc e..asta e, tratam intr-un fel si gata. Desi sincer nici eu nu stiu de unde l-ar fi putut lua, nu cred totusi ca e incriminat aspiratorul...Intr-adevar am citit si eu ca s eia din mediu spitalicesc.
Ylari, pai vreau sa vad poze cu parul si da, m-ar interesa si pe mine sa ma fac la tipa ta, dar data viitoare, ca acum...Spor la dieta, vreau si eu sa mai tin o saptamina, poate reusesc sa ajung la 54. Acum am 57. Dar ma apuc de luni, ca-i dau la cresa/gradi si umblu mai mult si gatesc mai putin...
Dani, ce frumoase pozici, imi place ca aveti spatiu mult si aveti casa in tonuri deschise cum imi place mie, ma binedispune!
Bai Cleo, se mai face frumoasa fie-ta? Imi vine s-o musc. Are niste coditze minunate!
Luminel, Mihaser, mai dar ce gospodariti voi...eu nu fac decit o salata boeuf...si asa stam acasa...Nu ma inspira nimic
Alysh, faina ideea cu ravasele...Bine ca-i taskul tau, le compui bine
Prag, sa aveti un an nou Minunat si sa dai mai des pe la noi. La fel si Mihaser, care oricum vad ca intentie are Eu n-am sa-mi fac nici un bilant, chiar nu vreau sa-mi propun nimic, le las pe toate in voia Domnului si va fi bine sunt convinsa.

Noi am hotarit sa nu mai construim acolo, asa ca am demarat cautarile sa luam o casa la rosu sau de-a gata, undeva Prel Ghencea sau Bucurestii noi. Asa ca daca auziti undeva...AM prefera la rosu ca sa ne incadram in buget si intr-un an doi s-o finalizam noi, fara credite prea mari si complicatii.

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani si din partea mea, dragele mele! Sa ne regasim cu totii sanatosi in 2010, mamici, copii, toti cei dragi! Sa avem bucurii in casa si in viata si mult noroc! Va imbratisez pe toate

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonacip
Dani, ce frumoase pozici, imi place ca aveti spatiu mult si aveti casa in tonuri deschise cum imi place mie, ma binedispune!

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

subscriu azi-noapte eram prea si nu-mi gaseam cuvintele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neatza fetele mele dragi.
Cu chiu cu vai scriu si eu un mesaj repede, va urez un an nou minunat, superb, plin de bucurii si lucruri bune. Sa fiti sanatoase si voi si cei dragi voua, M&M-ii sa ne umple sufletele de fericire. Eu sunt bagata toata in curatenie, am facut niste maini... bleah...
Mi-am pus tratament in par vreau sa stau toata ziua cu el.
Simonacip am poze la semnatura, ultimele dinspre final. Ei poti insa sa i spui sa te faca orice culoare vrei, ma rog va intelegeti voi. Ideea e ca tipa este specializata pe nuante de blond.
Alysh, Laurita imi pare rau ca suferiti de insomnii, pup gravidoasele!
Alysh, Simonacip merci de incurajare ptr cura de slabire. Momentan n-am slabit niciun kil Si deja sunt in a 4-a zi de infometare (ma rog, regim) Dar voi continua, daca tot nu raman gravi, sa fac ceva ptr mine ca am ogusha de purcica. Si oricum, am 65 kg Aveam aproape cu 20 mai putin cand m-a cunoscut Iuby

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Mai am de invelit si pus la fiert sarmalele si facut curatenie si gata...

Alysh, merci iubita...ieri imi venea sa-mi dau palme ca mi-am pus in gand sa fac atatea, ca eu sunt ca Lorich: daca-mi pun ceva in cap tre' sa-l fac, altfel ma simt mai rau decat daca ma epuizez sa-l fac...intelegi?...oricum, asa sunt obisnuita de mica de la mama, sa fie masa plina de sarbatori si, din pacate, pe mine n-are cine sa ma ajute si sa-mi faca...din contra, de Craciun spre ex. tot eu i-am facut sarmalele cumnata-mii, ca eanu se baga sa faca...
La multi ani! sotului...

Ylari, bafta la cura! vrei sa te faci fotomodel?!

special pentru Mirci...cum mai e, Laura? si inca un pentru David, sa-i treaca tusea si sa o lase pe mamica sa

Cristi a dat din constipatie in diaree...de fapt nu diaree, ca n-a facut decat o data ieri, dar moale si cu mucus...

Spor la pregatiri, tuturor!

LA MULTI ANI!

Mergi la inceput