Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (138)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Acina. La multi ani fericiti!

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana (26.05.2008)
LA MULTI ANI 2010!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrinaAndreea spune:

La multi ani si din partea noatra!
Am fost absenta in ultima perioada, dar sper ca la anul care vine sa reusesc sa scriu mai mult! Va multumim mult de tot pentru urari, atat pentru cele pentru ziua mea de nastere, cat si pentru cele pentru Bogdan, de Sf. Stefan!
Au avut loc ceva schimbari in viata noastra, in ideea ca de Craciun "tati" a venit acasa, dar acum sa vedem daca mai avem ceva sanse sa trecem peste ruptura sau nu. Ceea ce este foarte evident este comportamentul foarte bun fata de Bogdan: isi petrece mult timp cu el, se joaca, ii da sa manance.... ceea ce pana acum nu prea se intampla. Nu a mai tipat deloc la el, nici macar nu a mai ridicat tonul la el sau nu l-a mai certat deloc, desi au fost situatii in care Bogdan a intrecut masura si l-am certat eu. Totul pare in regula, dar este destul de devreme de tras concluzii.
Am fost foarte prinsa si cu curatenia, cu pregatirile de Craciun si acum cu cele de Revelion. De Craciun Bogdan a primit foarte multe cadouri, de care este si acum foarte fascinat, asa ca am fost foarte ocupati si la capitolul asta.

Va doresc un An Nou plin de bucurii si impliniri, sanatate si tot binele din lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui CrinaAndreea

La multi ani si din partea noatra!
Am fost absenta in ultima perioada, dar sper ca la anul care vine sa reusesc sa scriu mai mult! Va multumim mult de tot pentru urari, atat pentru cele pentru ziua mea de nastere, cat si pentru cele pentru Bogdan, de Sf. Stefan!
Au avut loc ceva schimbari in viata noastra, in ideea ca de Craciun "tati" a venit acasa, dar acum sa vedem daca mai avem ceva sanse sa trecem peste ruptura sau nu. Ceea ce este foarte evident este comportamentul foarte bun fata de Bogdan: isi petrece mult timp cu el, se joaca, ii da sa manance.... ceea ce pana acum nu prea se intampla. Nu a mai tipat deloc la el, nici macar nu a mai ridicat tonul la el sau nu l-a mai certat deloc, desi au fost situatii in care Bogdan a intrecut masura si l-am certat eu. Totul pare in regula, dar este destul de devreme de tras concluzii.
Am fost foarte prinsa si cu curatenia, cu pregatirile de Craciun si acum cu cele de Revelion. De Craciun Bogdan a primit foarte multe cadouri, de care este si acum foarte fascinat, asa ca am fost foarte ocupati si la capitolul asta.

Va doresc un An Nou plin de bucurii si impliniri, sanatate si tot binele din lume!

Crina, ma bucur sa aud ca sotului tau pare ca i-a venit mintea la cap. Sa dea D-zeu sa-l tina cat mai mult, de fapt pentru totdeauna...poate ca Doamne, Doamne s-a hotarat sa va mai dea o sansa si Bogdanel...

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana (26.05.2008)
LA MULTI ANI 2010!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Crina cat de mult ma bucur ptr voi!
Doamne ajuta sa fie bine!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Servus, fete cucuiete.

Andrada, saru’mana. Da, ii place, se joaca zilnic cu ea insa ramane fan carticele in continuare si lucrul asta ma bucura. Sa vedem cat o sa-l tina.

Desiree, multumim frumos.

Cleo, mi-ai facut o pofta cu tortul ala … noroc ca-mi trimite azi mama, ne-a facut tort diplomat, specialitatea ei. Il face acrisor, cu portocale, super, nu se compara cu ala de cofetarie.

Luminel, multumesc frumos, da’ crede-ma ca nu este asa cum imi doresc, de multe ori este dezordine si ma enerveaza chestia asta.

Alysh, sa-ti traiasca sotul. Vladuc este innebunit dupa carti, una-doua ia o carte si vine cu ea la tine sa-i spui ce este fiecare poza, sa-i povestesti, etc.

Laurita, multumim. Ooof, am bagat si eu la ciocolata zilele astea … astazi mai vine si tortul de la mama … sunt o nesimtita, sa vezi chinuiala la slabit.

Simonita, saru’mana. Multa sanatate lui David, nu stiam ca este bolnavior. Bafta cu casuta, sa va aduca noul an ceea ce va doriti si sa fiti sanatosi sa v-o faceti asa cum vreti.

Ylari, spor la slabit, mie imi place cum arati da’ tu stii mai bine.

CrinaAndreea, ma bucur foarte mult pentru voi, sa dea Dumnezeu sa va fie bine.

Va pup, va imbratisez cu mult drag si va urez inca o data un an nou cu sanatate si visuri implinite. La multi ani tuturor.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Luminel suntem mult mai bine, multumesc! okisorul nu mai supureaza, e doar rosu, mucuti nu mai are decat uscati si asrept luni sa-mi spuna de la laborator ca e ok cu urina! Deja tipa de la Municipal i-a spus lui B ca cel mai sigur e de contaminare ca e sub 10 000 si pt infectie tr sa fie peste 100.000. suntem pe calea buna, oricum
Ylari mananca sanatos ca asta te ajuta si sa slabesti si nu te impiedica sa faci bb in continuare... Evident, daca poti...pe mine parca m-a tampit ciocolata! Succes oricum!
CrinaAndreea ma bucur f tare pt voi, ca pentru orice casnicie salvata! Da DOmnul sa fie bine!

La multi ani scumpele, sanatate multa in 2010 si numai ganduri bune. va pupam!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 23+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ylari, tipa vine si acasa/ O sa te solicit peste vreo 2 sapt cind vine vremeaMa rog, una peste alta sunt ok acum, nu mai e discrepanta mare intre nuantele din capul meuSi cum n-ai slabit nimic in a patra zi? cu ce tii regim???Eu cind am tinut acum 2 sapt am slabit imediat...
Crina Andreea, sa dea DUmnezeu sa fie bine, un an mai bun sa aveti!
Luminel...si al meu mai face cu mucus uneori. Si de regula moale...Nu tb s ate ingrijorezi, dar s-o urmaresti sa vezi cit de des face. Probabil c asi-a revenit si nu tb sa te ingrijorezi.
Dani, cumpara lumea tort astazi in prostie. Am o cofetarie buna linga mine. Era buluceala mare...Mi s-a facut si mie o pofta...
Sis, ma bucur ca e mai bine Mirci. Doamne Ajuta!

Va fac si eu urarile pentru noul an.
Sa fie mai bun, mai frumos, mai incurajator, iar noi sa fim sanatosi, milostivi, buni si cu Dumnezeu in suflet!Va pup pe toate, sa ne auzim cu bine in noul an!
Si poate pregatim o intilnire dc vom avea vreme buna...

PS Si David e mai bine.Va multumim de urari, probabil a functionat

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Simona, da, vine acasa, fara pb Oricum detaliile le stabilesti direct cu ea. Iti dau tel ei pe PM?
In ceea ce priveste regimul, am tinut 3 zile dieta balerina exact asa se numeste, iar de azi tin dieta cu supa de pui, dar sincer mai bine ma impacam cu dieta balerina. Cred ca dupa ce se termina supa revin iar la ea. Cantarul asta pe care il am cred ca e cam aiurea, n-am incredere in el. Stiu, asa zicem toate! Mda... Danicris scumpa mea, asa la corp sa zicem ca n-arat prea rau, cu exceptia burtzii, dar am facut o gusha oribilaaaaaa... pricum e si mostenire de familie, seman cu maica-mea, care imediat cum s-a ingrasat s-a ales cu o gusa .......... Mda, si nu ma mai suport asta e realitatea. Asa ca m-am gandit sa tin un regim drastic vreo 2 saptamani, ca sa dau jos surplusul, iar apoi sa am grija ce mananc, chit ca mai bine nu mananc nimic decat sa mai rontzi prostii...
Vorba lui Iuby, in primul rand trebuie sa nu ma mai ingras...

Mda, eu acum am iesit din bucatarie, am facut ceva ptr soacra-mea ca e tot in spital, a operat-o ieri. I-am facut niste shnitzele si peste prajit (care mi se pare cam fara gust, dar i-am facut si un mic mujdei langa, daca vrea sa-si puna) si salata de cruditati, masline, oua fierte, ceva acolo, ca saraca asteptand sa o opereze (2 zile) nu a mancat mai nimic. Plus ca na, e Revelionul si banuiesc ca nu le organizeaza aia nicio masa festiva...
Fug sa-mi fac dus ca vreau si eu sa merg azi la ea.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

DRAGI PRIETENE, MAMICI SI BURTICI VA UREZ UN AN NOU FERICIT, SA VA BUCURATI DE MINUNILE PE CARE VI LE-A DAT DUMNEZEU, SA AVETI UN AN USOR SI FRUMOS CU MULTE ZILE SENINE, BUCURII SI SANATATE!!!

VA PUP CU DRAG!

ALI, mami de Vlady si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DOLORES deci ati fost vedete !!!! e nemaipomenit ce ati facut!!! sunt profund impresionata ! mai ales ca o cheama Sofia
Vreau neaparat pt viitorul nostru crestin,care sper sa fie fata,si daca e baiat ,la fel costum popular de baiat.nu stiu pe unde sa ma interesez in Romania,nu stiu cum fac,dar imi place de innebunesc !!!

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput