Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Ma bazez pe "ramoleala" ta Lili : La multi ani fericiti, Chris!

Petrecere frumoasa va dorim!

Un An Nou cu sanatate si bucurii! Sa treaca toate problemele din anul 2009 si sa ne auzim sanatoase in 2010!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

La multi ani! Sa aveti un 2010 plin de bucurii, surprize placute, realizari si sa va indepliniti visele!

"Să ningă,
Să plouă,
Să picure rouă,
Si grâu să'ncoltească,
Bogat să rodească!
S'aducă nădejde
Trecând de primejde.
Copiii să crească,
Multi ani să'nflorească
Ca merii,
Ca perii,
În mijlocul verii
Si'n timpul primăverii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Elisor, si mie mi-ar fi teama sa stau cu un copil acolo, casa de fapt a fost conceputa ca un atelier in care se poate locui si nu ca locuinta de familie. Insa asta era inainte sa o am eu pe Teodora si intre timp, desi nu se gandea atunci ca va fi asa repede, omul s-a casatorit si a aparut si un bebe.
Ioana, parola e pe contul cxomun insa voi sterge pozele acelea.

Fetelor, va urez un An Nou fericit, 2010 sa fie mai bun ca anul asta, sa aveti parte de liniste, bunastare, dragoste si sanatate ca in final asta e cea mai importanta.
LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Eu nu va urez, dar am venit cu reteta de salata, care mi-a iesit supeeer!

Salata de sfecla rosie cu rodii

Se fierbe carne de vita, nu multa, depinde de cit de multa salata faceti. Se taie fisii destuld e fine. Se fierbe sfecla rosie, se scurge si se da prin razatoarea mare. Va mai trebuie o ceapa rosie daca se poate, daca nu obisnuita si o rodie sau doua daca va plac. Apoi se ia un vad de yena, se pune un strat de ceapa taiata pestisori, se sareaza si se lasa vreo jumatate de ora la temperatura camerei. Se pune un pic de otet si se mai lasa vreo 10 minute. Peste ceapa se pune stratul de carne, un strat subtire de maioneza, apoi stratul de sfelca rosie (eventual inainte de a-l pune se sareaza un pic), iar un strat subtire de maioneza si pe deasupra se pun din rodie acele bobite rosii pina se umple toata suprafata vasului.

Sper ca nu am uitat nimic... trebuie sa va placa ingredientele, pentru ca nu e chiar o salata obisnuita. Se poate scoate ceapa, daca aveti probleme cind o mincati cruda si se pot pune mai multe straturi de carne, sfecla si maioneza cu rodia deasupra.

La 13.30 am rendez-vous la coafor! Va spun cind vin daca sint multumita, ca de dat bani sigur dau ceva...

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Lili, Cornelia, Va multumesc din suflet pentru urari !! E 31, si de-abia azi am realizat ca singurul avantaj al zilei asteia este ca in fiecare an am artificii din plin si moka la miezul noptii In rest, toata lumea zice LMA la modul general....

Am rasfoit ultimele 5 pagini, nu am retinut decat ca Androix are masina de spalat din acelasi an, si aceeasi marca cu a mea , ca Teodora a primit costumul mult-visat datorita Ancai, am vazut cateva poze ale Anei de Ioanailinca - wow, ce frumusete !!, ca Elinor a cazut mult cu patinele cele noi - si eu patesc la fel daca inchiriez - noroc ca ale mele sunt inca in buna stare (dar uneori le mai uit pe-acasa), si ca Tdi a ajuns totusi in Ro... ma bucur pentru voi.
Apropo de masina de spalat - eu spal cu Bonux, dar nu folosesc inalbitori, si, prin urmare, ies rufele albe tare imbacsite Cred ca ar tb sa schimb cu Ariel - am vazut ca aduc la TCM, direct din Germania...

Eu am avut cateva zile oribile - colega mea a intrat in CO si luni mi-a lasat lucrarile ei nefacute de o saptamana... asa ca le-am avut si pe ale ei, si pe ale mele, si inca unele in plus "bonus"- de terminat pana joi - asa incat am crezut ca fac AVC de atata stres si lucru contra cronometru. Drept pentru care astazi le-am adus bomboane si i-am salutat din mers - desi si astazi a fost zi aproape normala de munca (cu indicatii de la director ca se poate pleca incepand cu ora 14.00 ). Si bomboana de pe tort: sefa mea (un om de pus la rana) a primit decizia de pensionare, si de luni nu mai vine .

Nici eu nu am facut absolut nimic pentru Revelion, nici pentru aniversarea mea - de mancare avem strictul necesar, nu tu musafiri , si nici agitatie, ufff, m-am scos anul asta Mi-au ajuns pentru tot anul musafirii pe care i-am avut de Craciun ... de fapt deranjul provocat de masa in familie

Va las acum, va doresc un an mult mai bun decat cel care a trecut, impliniri pe toate planurile, copii sanatosi si nu in ultimul rand... vacante reusite ! (noi azi am mers cu Carina prin oras, si n-a avut stare ). Un gand special pentru Ralwca[/red], sa va reveniti financiar si sa va puteti bucura de viata tihnita !

La multi ani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salut din nou! Noi am luat cina, Anei nu i-a placut meniul asa ca a cerut crenvursti, iar acum... ne uitam la Scooby Doo, deci i-a revenit obsesia si ne innebuneste cu desenele astea, la care evident ii este frica si noi trebuie sa stam cu ea.

Chris - La Multi Ani de ziua ta si nu in general. Ce aiurea sa lucrezi in ultima zi a anului, si de ziua ta; bine cacar ca nu ai de pragtit meniuri

Clara - pana m-am trezit eu, ioc poze. Dar nici macar ales cu sirena...

Nelia - asteptam poze, stiu ca e stricat aparatul, dar poate se indura cineva sa-ti faca poze acolo unde mergeti.

Noi incercam sa o scoatem pe Ana 10 minute afara sa dam niste artificii, nu de alta, dar a luat-o somnul la 5.30 (exact cand incepea Tinkerbell) si acum e in mare verva. Gata, ma duc, ca se aud din camera noastra ceva nechezaturi de cal de la copchil. Va doresc petrecere frumoasa care pe unde sunteti!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nu mai apuc decat sa va urez LA MULTI ANI, dragi mamici de copiluti! Sa aveti un An Nou mai bun decat cel care trece, sa fim sanatosi si noi si kinderii si sa avem parte de lucruri frumoase si bune in 2010!

Chris, La multi ani! Sa ai parte de tot ce-ti doresti!

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
www.breslo.ro/Shop/androix" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani la toata lumea ! Sa aveti un an cu bani, fara dusmani , cu sanatate multa (Elisor sanatate la amindoua )...

La multi ani, Chris !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Si la mine ultimul mesaj pe anul asta...

Nici nu-mi vine sa cred ca am terminat totusi de facut mincarea, eram sigura ca mergem cu minuta undeva... Dar am avut spor, nu ca de Craciun. Noi tocmai am descoperit un nou fruct. Am luat rodii sa fac salata de sfecla rosie cu rodii si a trebuit sa ies sa mai iau patru, ca mi le-au mincat copiii, s-au batut pe ele... pina acum se strimbau. Nici eu nu va spun ce am facut, dar sint incintata ca mi-a mers bine, au iesit toate repede si din prima. Adevarul este ca am si o stare buna de spirit, ieri am predat si tema... m-am odihnit, energie pozitiva cit cuprinde.

ChrisDun, iti doresc un la multi ani separat de cel care se spune acum, frumoasa zi ai ales si tu sa te nasti! Multa sanatate si o viata frumoasa alaturi de cei dragi!

Ei, dragele babei, va urez un An Nou bun, in care sa aveti parte numai de bucurii. Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de ceea ce aveti si sa fiti tari, plini de vointa si de multa energie ca sa obtineti ceea ce va lipseste.

Va pe toate mamicile mele dragi, cu care am impartit atitia ani tot ce a fost frumos in viata mea, dar si mai putin frumos... mai usor, dar si mai putin usor... si sper sa fim cu totii sanatosi ca sa tot impartim ani buni de acum inainte!

Ii las pe ei sa spuna restul:

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi aaanniii !

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput