Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 11
Tdi spune:
LA MULTI ANI!
Va doresc la toate ce-mi doresc si mie: o bagheta magica cu care sa rezolvam toate problemele! Va pupam cu drag pe toti!
Cloreta spune:
La multi ani!
Tdi,ma bucur ca sunteti in tara
Chris, la multi ani, sa fii fericita si sa iti implinesti visele, mai ales pe ala cu plecatul intr-o tara pe sufletul tau
Ioana, cred ca te-ai uitat in cntul cu pozele de la sedinta, astea erau in pozele de la semnatura mea.
Fetelor, ce nine am dormit in noaptea asta, m-a trezit Adi la 12 sa imi spuna La multi ani si m-am mai uitat la tv vreo ora si ceva, nici macar nu m-am ridicat din pat sa ma uit pe geam. Si ce bine a acasa in patuc.... ne-am uitat la filme, am ascultat concertul de Anul Nou de la Viena, papat si iar leneeeeeee, asta viata
elisor spune:
LA MULTI ANI! Un an nou cu multe bucurii, sanatate si tot ce va doriti!
Cris LA MULTI ANI! Mi-am tot spus in 30 sa nu uit sa te felicit in 31 dar prinsa cum am fost cu pregatirile n-am mai avut vreme sa intru, dar ganduri de LMA pentru tine au existat sa stii
Daniela ! Sper sa pui poze cu masa festiva asa cum m-am obisnuit sa vad la tine numai bucate una si una.
Noi am petrecut Revul acasa, au venit Mara cu parintii si ne-am simtit extraordinar de bine, fetele s-au culcat undeva dupa ora 2, ora de la care ne-am asternut sa jucam Iantz. La 7.30 ne-am culcat si noi, adica ceilalti ca eu nu puteam pune geana pe geana asa ca le-am tinut fetelor companie (hranit, spalat, entertaiment ), pe la pranz ne-am intins cu micul dejun, bineinteles concertul de la Viena si pe la 16 am adormit si eu vreo 1 ora si ma simt foarte fresh. Doar gatul asta ma deranjeaza .
Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elisor spune:
Gabitza multumesc frumos pentru mesaj ! Aceleasi ganduri bune ti le doresc si tie, vi le doresc si voua! Nu-mi place sa scriu mesaje (de lene, of course) prefer sa sun, dar mi-a fost teama sa nu deranjez somnul copilasilor.
Ioana am mai vazut o tura de poze cu Ana, din vara (am lasat si comentarii cu toate ca m-a scos din pepeni stilul asta de-a confirma niste cuvinte ca sa te lasa sa-ti scrii comentariile dar nu m-am putut abtine), era frumoasa de mica dar acum e rapitoare, cu siguranta va frange multe inimi ca adolescenta . Multumesc pentru urarile de sanatate
Au aparut noi emoticoane in lista
Cris cred ca esti la curent cu celebritatile care vor concerta anul asta in Bucuresti, ACDC de data asta e sigur ca va veni
Edit: a trebuit sa revin vazand ce dezacord am facut
nelia spune:
Noi sintem inca in deplasare, dar eu am fugit un pic de la discutii ca sa va sorcovesc. A fost o noapte frumoasa, am dormit doua ore si dimineata am luat-o de la capat, copiii s-au jucat... Frumos si relaxant!
Eu am intrat sa va urez sa aveti un an nou bun si plin de bucurii, cu multa sanatate si noroc!
Si, cu permisiunea mamicii, nu pot daca sa nu va arat si voua:
http://www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean
elisor spune:
Nu stiu pe la voi cum e vremea dar aici ploua cu galeata si e o zi mohorata rau , improprie de iarna, nu avem chef de nimic nici macar sa papam o felie din tortul sotului .
Nelia ce idee deosebita, foarte dulce papusica, cred c-a facut senzatie, voi sunteti la ei acum? Sa le traiasca papusa, sa aiba sanatate si noroc!
Andreea in ce stadiu sunteti cu varicela? Noi mai avem inca bubite cu coaja destule, oare as putea maine sa-i fac baie? georgia e neatinsa, inca?
Androix spune:
Repede raspund ca Mihai fierbe langa mine: noi mai avem muuuuuulte bube cu coaja, a avut foarte multe si ma asteptam sa nu-i treaca in doar 2 saptamani, se implinesc maine. Eu i-am facut dus de vreo doua ori, l-am dat cu sapun la fund si la subrat pentru ca nu se mai putea, in rest am pus dusul pe el si cand l-am sters am tamponat usor. Gergia inca nu da semne, nu m-ar mira sa scape, nu mai zic cat de incantata as fi!
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
www.breslo.ro/Shop/androix" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
gabitzam spune:
Nelia, nasica Sofiei Bucovineanca este de la odiseea lui Raducu, are si ea un baietel, stiam povestea si vazusem pozele cu mult timp in urma, sunt atat de frumoase !!!
Alaturi de SEBI