Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Elisor, multa sanatate blondinei , sper sa nu fie nimic serios, sa puteti avea musafiri , sa aiba si ea companie la joaca, caci saracuta a fost tot izolata.
Ai gatat in bucatarie? Eu ar trebui azi sa ma urnesc, tati a facut cumparaturile … dar mie mi-e o groza sa incep gatitul. Bine ca vine azi prietena de la Montreal si ma bazez pe o mana experimentata de ajutor.

Caci veni vorba de papa, as vrea sa fac compozitia de sarmale pana ajunge ea, sa-I las numai invartitul ei . dar am o dilemma .. sa nu radeti … se pune sau nu ou in compozitie ? Dupa logica mea … daca se pune la perisoare, musai sa se puna si la sarmale … dar nu vreau sa o dau in bara – HELP!

Cornelia, Doamne ce copii frumosi ai , o nebunie sa-I privesti. Iar blondinul smecheras .. m-a omorat cu plovorasul roz. Ce mai fericire pe ei, cand au primit cadouri … si ce de mai cadourile .

Clara, waw ce casa au prietenii tai, eu initial am crezut ca-I bloc … dar m-am lamurit. E interesanta construita, f. moderna, dar sincer, personal n-as putea sa locuiesc in ea. Mi se pare extreme de rece, cu atata sticla in jur … no ma simt comfortabil, dar deh eu sunt genul mai conservator.

Merdeces, welcome home… asa-I ca tot cel mai bine e acasa la tine. Si eu simt la fel, de oriunde m-as intoarce, chiar si vacante.
Patrick a inceput deja a 3 limba, normal ca prefer Engleza, dar si in romaneste merge foarte bine, iar Germana e inca la nivel de cuvinte, propozitii f.f.f simple. Mai face dezacorduri in Romana, mie una chiar imi plac, il face mai unic cand vorbeste, si cel mai mult ma distreaza cand nu stie cuvantul exact si iti explica pe ocolite … pana ajunge unde vrea. Eu cand ii vorbesc, ii spun correct, si cu timpul se va corecta. Intotdeauna dupa ce vin bunicii si stau aici 3 luni, isi da drumul la romana mult mai bine, ceea ce e normal.
Cand el ne povesteste ceva of course ca ii e mai usor in engleza, il lasam sa-si termine idea, iar apoi ii spunem ca noi n-am inteles nimic caci vorbim romaneste … si incepe sa ne explice si pe limba noastra cum poate mai bine. E figura mare … de Craciun am pus colinde romanesti, la care el … mami astea sunt cantece in limba ta si a lui tati ?

Fetelor, nu cred ca mai am timp sa intru maine.

Va doresc un An Nou cu sanatate, fericire, bucurii si pace in lume. Fie ca 2010 sa ne regaseasca in intelegere, pace, iubire, bunastare si armonie, sa fie un an, mai bun decat cel care a trecut, si toate dorintele, sperantele facute pentru 2010 sa devina realitate.
Distractie placuta pe oriunde sunteti, cu mic si mare. “La Multi ANi!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Elisor, casa e proiectata de tati si chiar daca nu au respectat la constructie multe chestii a iesit grozav. Nu imi permit sa pun mai multe imagini, exista o baie absolut superba cu cada din traavertin, toata e asa dar cada e o piesa si a muncit tipul singur la ea. Pasarela de la etaj este din sticla, locul de luat masa la fel. Partea cu geamuri da spre lac, e o nebunie.
Nelia, inseamna ca are gusturi Agata, mie nu imi plac genul asta de personaje pentru ca pun accentul pe "valori" pe care nu as vrea sa se bazeze copilul meu.
Dora e mai simpatica la mutrita, desene nu am vazut, recunosc.
Ah, mamici cu fetite, maine la 17.30 e Tinkerbell si comoara disparuta (sau ceva de genul) pa canalul disney

M-as uita si eu la poze insa conexiunea astta e cam slaba acasa si nu pot sa mi intru nici in contul meu macar. Pot sa incarc poze dar nu imi incarca linkul sa le vad:((
Am redimensionat o mare parte din pozele de la asa zisa sedinta foto. De fapt pozele sunt facute in proportie de 90% de tati, am facut asta la niste prieteni care au acasa diverse chestii ajutatoare. Pe Teodora am lasat-o libera, a facut ce a vrut ea, s-a miscat cum a vrut, s-a jucat, a topait si a prins multe cadre pentru ca permitea aparatul. Nu a fost prea bine reglata lumina si camera si din cauza asta au iesit asa dar mie imi sunt tare dragi. Am facut un cont nou pentru ele, il pun pe contul coumn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Am trimis si eu pe mailu comun linku catre pozele noastre, le am incarcat acum dupa ce mi am recuperat parola de pe webshots.

elisor-mai aveti febra?ne am uitat cu bia la pozele voastre si bia a declarat ca si eu stiu mami sa scriu bia nu bianca ca e lung....
a inceput sa scrie la mosu de anu urmator rochita cu alba ca zapada...,, mai mie de ce nu mi a adus mosu rochita ca stie ca mi place? la care eu .. dar i ai scris mosului ce doresti? ....

newmami-mersi de raspuns si felicitari pentru cele 3 limbi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Va doresc un sfirsit si mai ales un inceput de an, cu bucurii, fericire, sanatate si liniste sufleteasca ! La multi ani !
Petrecere frumoasa, oriunde va veti afla !

Sanatate multa la bolnaviori

Eu sint fericita, ca am schimbat firma de telefonie si internet si in sfirsit in seara asta am rezolvat si cu conectarea
Miine ma apuc sa construiesc cite ceva dulce si sarat, ca n-am facut nimic astazi, dar la cit de mare e familia, rezolv repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Mercedes, nu, nu vorbesc corect, oricum nu la 4-5 ani.

Agata vorbeste abia acum relativ bine, dar tot mai face unele dezacorduri, mai ales in engleza si romaneste pe care le foloseste mai putin, in franceza studiaza, deci greselile sint mai putine. Dar o corectam mereu, cu blindete, ea stie ca e normal sa facem asta... ea o corecteaza la rindul ei pe Tudora...

Dar la noi e normal acest lucru, pentru ca si noi ne corectam si unul pe altul, si noi facem greseli, citeodata chiar si in romaneste - mai ales eu, oral, ca la noi in Moldova... si cum Octav este redactor si asa va ramine toata viata, sta cu pixul real sau imaginar pe greselile altora, dar intotdeauna constructiv, adica cu scopul de a-i ajuta pe cei care vorbesc sau scriu sa o faca bine si corect, nu sa le dea in cap). El stie engleza bine, eu mai bine decit el franceza... si sintem intr-un proces continuu de invatare. De fapt, cu toate, nu numai cu limbile... fiecare invata pe celalalt ceea ce stie mai bine si daca totul este facut pe ton normal si cu dorinta de a invata de la altii si pe altii, nu putem avea decit de cistigat toti.

Cu temperaturile... obisnuinta! Si nevoia, faptul ca nu avem incotro.

Newmami, nu, nu se pune ou. Se pune ceapa la calit (eu pun doua mari la un kil de carne), daca ai un pic de untura e si mai bine, bacon afumat taiat marunt, se pune apoi un morcov ras, adica asa pun eu, apoi orezul spalat si se caleste acolo bine. Eu pun si verdeata tot acolo (patrunjel si marar tocat marunt), mai las un pic si torn peste carne, nu-mi place sa pun carnea pe foc. Amestec bine intii cu o lingura pina cind se raceste, pun sare si un pic de piper si framint compozitia pina se omogenizeaza totul, cu cite un pic de apa calduta. La cele cu varza nu pun baconul inauntru, il topesc un pic si un pic din untura o folosesc la calitul cepei, iar baconul felii mari asa pun intre ele, cu varza tocata. Daca le fac cu foi de vita, atunci baconul il pun taiat marunt in compozitie. Eu pun zeama multa, ca asa ne place, le las doua ore la cuptor, nu le pun deloc deasupra si apoi pun sos de rosii si mai pun la foc cam jumatate de ora. Asta este reteta mea... daca le fac slabe, adica cu vita, atunci nu mai pun deloc bacon, ci doar un pic de ulei.

Eu intrasem sa va fac un cadou... daca doriti sa revedeti:

Toma Caragiu - Mos Gerila

Toma Caragiu - Fabula

Marin Moraru si Marian Hudac - Aspirina si piramidonul

Toma Caragiu - Snobul (1969)

Dem Radulescu si Jean Constantin - Numarul cu slibovitza

Nea Marin si zapada

Toma Caragiu - Iadul

Dem Radulescu si Dan Condurache - O invitatie

Stefan Banica si Gica Petrescu 1982

Jean Constantin si Gelu Manolache - Unde se duc mustele iarna?

Amza Pellea de Revelion

www.youtube.com/watch?v=pqo-SJyo49Y" target="_blank">Dem Radulescu, Toma Caragiu, Jean Constantin, Sebastian Papaiani

Dem Radulescu, Misu Fotino si Stelian Moise - Bufetul Mimoza

www.youtube.com/watch?v=oBAH1bXsnsg" target="_blank">Toma Caragiu, Operatiunea Monstru - Bicicleta galbena

Dem radulescu si Amza Pellea

Amza Pellea - Oltenii pe tren

Dem R#259;dulescu #351;i Tamara Buciuceanu - La televizor

www.youtube.com/watch?v=vIBdJFSGnm4" target="_blank">Anda Calugareanu - O portocala

www.youtube.com/watch?v=0bIy1GWgcg8" target="_blank">Mihaela Mihai - De-ai fi tu salcie la mal

Aura Urziceanu - Aproape liniste[/i]

Si lista poate continua...

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Multumim pentru urari chiar aveam nevoie.
Pana la urma am fost la urgenta pentru ca ni\u mi se parea normal sa pun febra de ieri si azi pe seama varicelei mai ales ca la eruptie nu a facut. Asa ca am infofolit-o bine nu atat pentru frig ci sa evitam virusii pe care i-am fi putut intalni la urgente ca numai acolo puteam gasi medic. Numai bine ca ne-a primit cu
"ati venit cu febra plecati cu gripa", mi s-a strans carnea pe mine cand am auzit. La prima vedere inainte de consult ne-a zis ca urmeaza inca un val de eruptie si de aici febra, dar cand i s-a uitat in gat ne-a spus ca are amigdalita. Am intrebat timid daca ar fi putut sa ia de la mine fiindca ma tot doare gatul de cateva zile, s-a uitat si-n gatul meu, acelasi diagnostic, ba mai mult la mine era si puroi si mi-a luat o biluta de puroi cu spatula si mi-a aratat-o , chiar simpatic doctorul. Acelasi tratatament la amandoua, antibiotic klacid iar Biei i-a dat si-un medicament care sa-i ridice imunitatea.
Adica o feresc si-o tin in casa si chiar eu sunt cea care-o imbolnaveste , ar trebui sa invat ceva din asta si sa iau masuri de la primele dureri de gat nu sa le ignor
Am vorbit si cu varu-meu sa vad daca mai vin in conditiile date si vin, am stabilit un set de masuri pe care va trebui sa le luam. O sa dam fetele cu albastru de metil in gatulet, Biei o sa-i cumpar si-o masca, le culcam separat...

Nelia nu, nu, ma refeream la pozele Clarei, e acolo o casa superba proiectata de sotul ei, Clara astea-s pentru sotul tau. Si eu fac snitele din peste si pui, n-am facut niciodata din curcan, sunt la fel de bune ca cele de pui? Reteta de salata eu o vreau, nu e musai acum ca nici eu nu stiu daca mai am timp s-o experimentez, dar o vreau cand ai timp. E bine cand faci Revul cu cineva ca imparti meniul . Are gusturi foarte bune Agata si mie imi place foarte mult ABBA.

Anca multumim de urari pe care ti le intorc de n ori mai mult si voua ! Eu nu pun in compozitia de sarmale ou, desi logica ta e buna Exact asa gandesc si procedez si eu cu dezacordurile pe care le mai face Bia, imi place cand o aud cum spune, uneori greseste pluralul verbelor sau invers, e adorabila, dar o corectez intotdeauna. Ma intreaba cate un cuvant pe care il mai aude si pana nu-i explic si e sigura ca a inteles nu-mi da pace. Ce dragalas e Patrick cu "limba voastra" , vorbeste atat de bine in engleza mi-e tare drag sa-l ascult.

Clara atunci felicitari si lui tati, e arhitect sotul tau? Casa e intradevar frumoasa dar asa cum spunea si Anca si mie mi se pare cam rece la modul impersonal, mai bine spus mi-ar fi frica sa stau noaptea singura in ea, dar de frumoasa e super!

Mie imi place Hanna, nu cred ca trebuie copiat ceva, imi place si-atat nu mai mult deecat este, e haios. Tinkerbell a fost si ieri, s-au uitat copiii, le-a placut mult.

Daniela deci lipsa netului a fost motivul absentei tale? Spor la treaba maine, la cat esti de harnicuta si ce minuni am vazut iesind din mainile tale nu ma indoiesc ce preparate vei face si intr-un timp record.

Mercedes daca iti poti imagina ca in mai putin de 5 minute a invatat sa-si scrie numele lung, i-am arata modelul si asta a fost tot, acum si-l scrie cu ochii-nchisi, prind foarte repede, la fel si engleza, nu degeaba le spunem buretei

Sper sa mai intru si maine sa va urez dar ca sa fiu sigura ca am facut-o o scriu acuma: LA MULTI ANI , multa sanatate, fericire, bunastare si tot ce va doriti sa vi se implineasca, un an mai bun decat cel pe care il incheiem! Petrecere frumoasa!

Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia4" target="_blank"> Viata noastra in imagini

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

La multi ani!!!! sa va aduca noul an multa sanatate, fericire, bani mai multi si liniste in suflete.
va pupam si sa ne auzim cu bine in 2010.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani si din partea mea, dragele mele! Sa ne regasim cu totii sanatosi in 2010, mamici, copii, toti cei dragi! Sa avem bucurii in casa si in viata si mult noroc! Va imbratisez pe toate

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare! Intru si eu pe ultima suta de metri, nu-mi vine sa cred ca am apucat. De fapt ce mare lucru, in vizita nu plecam, de venit nu vine nimeni la noi, mai avem cateva lucruri de cumparat mai mult in ideea ca maine e inchis peste tot si gata si anul asta. Imi convine de minune ca nu am stres, dom'le, nu tu mancare de facut, programare la coafor, somn de pranz etc. Libertate, tata!

Multumesc mult tuturor pentru complimentele la adresa Anei, intr-adevar mereu a avut o fata mai matura decat varsta ei. Dar ca sa nu fie prea matura, ia uitati aici

Elisor - nu stiu ce e cu webshhot-ul de nu te lasa sa faci comentarii, nici mie nu mi se pare grozav, dar m-am obisnuit cu el (cat pe ce sa-l abandonez la un moment dat ca schimbasera modalitatea de upload si mi se parea ca nu mai reusesc sa pun poze), iar gandul sa o iau de la capat cu invatatul unui alt program sa deprima total. Multa sanatate amandurora si distractie placuta diseara!

Clara - dar da-mi, te rog, si mie parola sa vad pozele ca ma facurati curioasa cu casa cu pricina, dar mai ales cu costumul de sirena, si Ana e innebunita dupa asa ceva si stiu si de la ce i se trage: de la serialul H2O; de cand s-a terminat asta si au bagat Hannah Montana nici ea nu se mai uita, clar nu e fan Hannah.

Androix - cred ca incep sa ma ia si pe mine remuscarile de la atata mancat, desi nu pot spune ca am mancat pe rupte. Daca as fi fost la mama acasa probabil as fi mancat de 2 ori mai mult, asa, acasa trebuie sa produci inainte sa mananci si cateodata lenea cedeaza in fata poftelor.

Mercedes - si Ana face dezacorduri si ma amuza, mai ales cand pune predicatul la plural, rezultand ceva ce nu exista in limba romana. De exemplu acum zice: "Inchide usa la balcon ca sa nu vin mustele in casa" (apropo, au inviat mustele de cald ce e). Cred ca vor mai face dezacorduri multa vreme de acum incolo, dar nu-i bai, nu trebuie sa stie gramatica Academiei la nici 5 ani.

Acestea fiind spune, va las. Va doresc la toate un Revelion frumos si un an nou mai bun! La Multi Ani!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Va doresc un An Nou fericit, cu multa sanatate si plin de bucurii si realizari! LA MULTI ANI!

Si special pentru Chris, LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce-i mai bun!
(Recunosc ca m-am ramolit, ca nu mai stiu daca era 30 sau 31 decembrie, dar stiu ca spuneai ca toti uita de ziua ta cu gandul la revelion. Sau nu erai tu? )

Mergi la inceput