Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *126*
Raspunsuri - Pagina 9
shasa spune:
Buna seara! Mai fete dragi dar ce-i asta? O revolutie anti-NIKOLETA
Pai cred ca deja se discuta despre mesele lui Mario de 2 capitole incoa' Eu cred ca NIKO a inteles mesajul....ca nu este bine sa ii dea lui Mario sa pape cremw. si branza topita sau ce spune ea. Nici eu nu sunt de acord cu ce i-a dat sa pape in loul mancarii indicate varstei lui si nici nu le-am dat copiilor asa ceva pana la o anumita varsta, dar acum sincer eu cred ca s-a dezbatut subiectul mult prea mult si prea suficient. Pana la urma ea a intrat NU sa se laude ci sa ne ceara ajutorul iar noi am inceput sa dam cu lazile de rosii in ea. Pai halal ajutor!!! Suntem aici sa ne ajutam si incurajam. Iar daca a facut o gafa si a recunoscut asta a facut-o fiindca asa a considerat ea ca il va ajuta pe Mario sau ca astfel se va linisti ea sa stie ca mancat bebe ceva. Pana la urma este copilul ei. Ok! Nu suntem de acord cu ce i-a dat sa pape dar nici nu cred ca este cazul sa stam pe capul ei 3 saptamani de aici inainte doar spre a-i spune ca nu a facut bine. Tare mi-e ca o vom pune pe fuga asa cum s-a intamplat cu SIMINA si marul. Hai mai fetelor lasati problema asta sa "moara" si incurajati-o pe NIKO sa ii dea lui Mario sa pape altceva dar pe alt ton. Ca doar nu a luat gatul nimanui
Iri
Teo
Petru
New Life Is Born
dyana27 spune:
va pupic repede
; maine plecam la ai mei, dar intru eu sigur pe net sa va urez

mutzu e super constipat, e prima data cand face asa, e marait rau, cand se screme plange de ti se rupe sufletul... ca un baietel mare

; nu am reusit nimic cu supoz cu glicerina, ca le elimina rapid in urlete si degeaba... azi am fost mai mult pe titi... doar un iaurtel si ceva pere... pe care le-a vomitat la 10 minute cand se scremea de ma luau pe mine transpiratiile

; sper sa reuseasca sa faca maine pana plecam la drum... sa nu aiba motive de maraiala... ca eu din scaun nu-l scot pe DN1
; si sper sa fie o intamplare... si sa treaca repede...
pupi multi la fete si bebici

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume
shasa spune:
PISIGRI
am si eu o prietena care a patit in cateva randuri cu baiatul ei ce ai patit tu cu Ilincuta. Intradevar se intampla unor bebei acest spasm al hohotului de plans sau cum se numeste.....si la fel povestea si ea--ca este infiorator
Pup nora mea draga si pe mami
Si sper ca asta a fost primul si ultimul episod
Iri
Teo
Petru
New Life Is Born
olishka spune:
Salutare din nou!!
Ma tot chinui sa scriu un mesaj de ceva timp.
Am vazut poze minunate cu Ana, Raru, Pitonas si am vazut pe Timi cu fetele ei frumoase foc. Toti sunt superbi, iar Vladimir in filmulete lui este mortal 
Pisigri si Bianca ne bagam si noi la vara la cort. Cristi ar fi super incantat, mai ales ca ma tot ameninta cu asa ceva, caci tot imi povesteste cum a fost in tineretile lui de peste 500 de ori cu cortul. Ne primiti? Bianca si noi mai avem ceva in comun (asta am observat din filmulete): scaun de masa si mansarda
.
Monnavas si Cativ felicitari puiutilor pentru primii pasi 
Pisik eu i-am dat o data mazare lui david, caci pediatra ne-a dat verde, dar a zis sa-i cumpar din aceea fina. Nu i-am indepartat pielita caci mi se pare imposibil. I-a placut. Parca nu a avut probleme cu burtica. Oricum a mancat putin, caci el de obicei nu prea mananca legume.
Lui David ii ies dintisorii si sunt tare emotionata. Nu este tare marait. Tot ii verific gurita sa vad daca a aparut ceva, dar nu prea ma lasa. Am vazut doar ca i-a crapat gingiuta.
Cu Anca nu stiu ce se intampla, trebuia sa vina saptamana aceasta pe la noi. Ieri nu a putut, dar a promis ca vine astazi. Nu a venit si nici nu a raspuns la tel, nici nu a sunat. M-am suparat un pic pe ea, dar acum imi fac griji daca nu a patit ceva, caci nu ma asteptam sa nu vina astazi. O sa incerc sa o mai sun maine. A vorbit cinev astazi cu ea?
toate fetele care au transmis urari si le doresc si lor CRACIUN FERICIT.
Olga, mamica lui David iepurasul 

Ayla21 spune:
Kea, stai linistita, e doar inceputul. Si nu iti bate barbatul, putea cadea si cu tine pe aproape. Luana cu mine in camera a cazut...macar nu pot da vina pe altcineva.
Ilinca, sunt de acord cu ce ai scris, chiar mi-a placut exprimarea ta ta. Asa ca Pisigri, ma bucur ca te-au ajutat putin subiectele.
Kea, chiar cred ca gresesti ca nu citesti si alte subiecte pe forum, sau alte linkuri. Eu nu stiu pt ca sunt sau m-as da desteapta
ci pt ca citesc. Si atatea alte mamici au trecut deja prin probleme mele/noastre, de ce sa nu invat ceva din experienta lor? Ca noi suntem cam toata la acelasi nivel de evolutie/dezvoltare, ne sfatuim, ne dam cu parerea (eventual in cel mai norocos caz stim deja pt ca suntem la al doilea copil), dar nu prea putem spune "stiu, ca am trecut pe aici, si de asta cred ca-i bine asa". Adica experienta altora poate fi constructiva pt meseria de parinte.
Shasa, cred ca esti tu in urma cu stirile, si exagerezi. Mai multe nu am de zis, dar subiectul chiar era inchis.
Dyana, da-i suc de mar cu struguri de la Hipp, ajuta sa descuie burtica. Ai citit ce ti-am scris azi-noapte.
Novus intru sa vad, si le incarc si album.
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=155635897" target="_blank">The Christmas Story 
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma
Nicky09 spune:
SEARA BUNA, cucuiete frumoase si motzate!
Am reusit sa citesc capitolul acesta, dar cel din urma imi pare rau...nu.Am vazut ca e o revoutie anti Niko pt metoda de somn pe care a aplicat-o pt somnul bebelusului....ce sa zic, parte am fost si eu de acord, dar pe de alta parte nu.Aici se practica la fel,eu chiar am incercat, dar nu am reusit, copilul plangea ca disperat...asa ca am renuntat bineinteles din acelasi motiv : plansul de ti se rupe inima, asa ca mi-am spus ca nu are nici un rost sa il chinui degeaba, are nevoie de mine si cu asta basta, il adorm in brate spunandu-i povestea cu "punguta cu doi bani", el e foarte fericit si adoarme linistit.
Il ami iau si eu in pat cu mine spre dimineata tot de nerabdare sa il simt langa mine lipit si cu tztatzuca in gura, chiar daca imi amortesc bratele tinandu-le in sus, eu si el dormim mult mai bine impreuna.
As fi vrut sa stiu daca e pe rol surpriza Ancai...pt ca v-am spus ca nu am citit capitolul din urma.
Kea, m-ai facut sa rad cu intamplarea ta si a lui KEUTU MITITELUL CARE A CAZUT DIN PAT, slava domnului ca nu a patit nimic, sfarsitul a fost explozibil, mie mi s-a intamplat acelasi lucru, doar ca nu filmasem, si imi venea sa ii scot ochii sotului cand am vazut ca a cazut, dar el s-a dus repede la taica-su in brate, deci nu a fost acelasi sfarsit.
Abia astept sa ma linistesc si eu un pic cu munca asta sa ma pot aseza si eu la casa mea, sa imi fac ceva de mancare de Craciun. Maine muncesc de diminaeata pana la 7 seara tarziu, vin acasa trebuie sa fac ceva de mancare, inceput din ce mi-am propus....pt meniul de Craciun , pe urma mergem cu Mosul la 7 famili toti prieteni buni cu noi sa impartim daruri, ne intoarcem seara tarziu , o sa im pun bebele la somn si o sa continuu sa trebaluiesc ca ....E obositor rau Craciunul, tot o fuga o tin de o luna, ba dupa cadouri, ba dupa pungi de ambalat, ba fa aia, ba munca, ba una alta....nu am avut nici macar timp sa imi tai parul sa mi-l asez un pic....asta e.Anul acesta totul manual....si acasa.
Va pup si eu, va imbratisez cu drag, va doresc un Craciun fericit si multe cadouri voua si bebeilor( Nicho a primit masuta de activitati, de la mosul nostru, abia astept sa o vada si sa o desfaca, iar de la alti mosi avem 2 cadouri nedesfacue inca, iar altele vor sosi de Craciun).
Sa faceti multe poze cu bebeii la brad ca sa ma mai mangai si eu cu privirea macar daca nu cu prezenta acasa in Romania.
Gata...ies ca am treaba, trebuie sa mai scriu felicitarile.....

Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Raaluca spune:
Kea, se vede ca e prima cazatura.
La noi a fost mai mult o lovitura. Statea in patul mare, cu tatal ei
, si la un moment dat s-a aplecat peste el sa ia o jucarie. patutul ei era lipit de patul nostru si s-a lovit de gratii. Sigur ca a inceput sa planga dar era deja in brate. Ma rog, dupa ce s-a linistit, ma gandeam sa ma duc sa-i fac un RMN 

Am sunat o prietena care s-a amuzat copios de mine!
Asa ca, stai linistita, nici n-au inceput cazaturile adevarate si oricum nu poti tine pasul cu ele!
Petrecere frumoasa!
Si sa ne zici ce ai pregatit dulce!
Ayla21 spune:
Am uitat sa zic, am vazut si eu printese frumoase ale lui Timi.
Novus, zisei link, nu nume...ca trebuie sa ma apuc sa caut in atatea poze dupa denumire.
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=155635897" target="_blank">The Christmas Story 
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma
olishka spune:
Shasa eu nu cred ca Nico s-a suparat, ba cred chiar ca am incercat cu toate s-o ajutam, i-am dat sfaturi si idei de mancarica pentru Mario, care poate au mai ajutat-o un pic. Eu am zis de la inceput ca mi-e draga si ea si Mario si ma bucr ca a revenit.
Zi-mi cum s-au pregatit indienii de Craciun? Sunt emotionati ca vine mosul? Te-au ajutat la bradut? 
Olga, mamica lui David iepurasul