Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *126*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

NOVUS, rectific: Chicco e hamul meu. M-am uitat la el, nu imi par f groase baretele. Noi inca nu il folosim, pt ca Ana nu se tine atat de bine si nu vreau sa o fortez. Si asa m-am simtit vinovata cand am vazut ce i-a zis kineto Aylei, ca noi o plimbam de manute, fara ca ea sa se tina de mobila si sa mearga. Dar nu o fortam, ea ar sta numa in picioare si uneori trage sa plece. Atunci o lasam sa faca pasi tinuta de manute

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=1670" target="_blank"> Un vot, va rugam

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Am uitat de un raspuns pentru ramona7575: sigur exista ceva de atenuat durerea, eu cand eram insarcinata prin 10 sapt. si am mers la epilat, cosmeticiana (care nu stia ca-s gravida) m-a intrebat daca vreau sa ma faca inghinal cu ceva spray cu lidocaina, parca (sper ca bine am retinut!) cica nu mai simti durerea, dar am refuzat ca mi-era frica pt. bebe. Si nici dupa ce-am nascut n-am vrut, io-s rezistenta la epilat cu ceara, chiar imi place, sunt un pic maso

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni

Ilinca te chiar eram necajita ca nu mi-a raspuns nimeni la intrebarea mea, am crezut ca nu stie nimeni de vre-un remediu... chiar am sa ma interesez pe la saloane sa vad daca au asa ceva... Pup inca odata
Fetelor, un Craciun plin de bucurii alaturi de comorile noastre mici. Sanatate si impliniri !!!

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?vhost=community&start=96

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Am facut si noi bradutul, a iesit superb, chiar daca nu era ce doream eu. L-au decorat...baietii mei.
Novus, te rog da-mi link la ce model doresti, si care poza in care frame.
Ela nu mi-ai dat inca raspuns, ce model de calendar sa iti fac?
Eseea, am incarcat si coperat o gasesti in album.
Am lasat copiii cu Alex si am evadat vreo 3 ore sa iau cadouri, am un porbagaj plin d ecadouri, mai ceva ca sania lui Mos Craciun. Pana maine seara nici nu le aduc in casa ca nu mai stiu unde sa le ascund de ei.
Am o stare de rau...sper sa nu-i dau cadou sotului de Craciun un test de sarcina pozitiv.
Nu prea mai am putere sa stau pe aii, asa ca dati-mi raspuns care mai vreti frame ca apoi nu stiu cat mai am chef de ele.
Pupici

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=155635897" target="_blank">The Christmas Story
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Am vazut si eu acum fete frumoase. M-am dus inapoi la paginile cu link-urile catre poze. Foarte dragute.

Initial am trecut peste ele pentru ca nuaveam timp de stat la calculator. Ma tot solicita copchilu.

Mai citesc acum sa vad ce ati mai scris, sa aprofundez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Dupa discutiile de ieri despre grisul cu lapte, i-am facut azi lui Vladimir orez cu lapte (sper sa nu il constipe desi pana acum nu am avut probleme de genul asta). Nu l-am indulcit cu nimic.
Am pus in lapte scortisoara si bucatele mici de banana (vreo 3 felii de 2 mm grosime) care au fiert cu orezul.

A iesit chiar bun. O parte din el am maestecat-o cu mar ras. Chiar i-a placut domnului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

BUNA SEARA FETELOR!
Am intrat scurt sa va urez CRACIUN FERICIT, un an nou SENZATIONAL. Sa fiti sanatoase, sa fiti si mai iubite. Bebitii sa creasca mari si sanatosi (ca frumosi sunt!). Sa va fie mai bine financiar la anul si sa vi se indeplineasca toate dorintele. Fetelor care vor bb2 la anul sa fie cu noroc (aici ma includ).

Va imbratisez pe toate si va multumesc ca m-ati ajutat de multe ori si ati fost alaturi de mine.
Distractie maxima intre ani!

LA MULTI ANI 2010!

Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006

Multumim, multumim!

Si eu sa stii ca tot mai astept pozele alea din Cismigiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Cu riscul de a fi injurata, eu am turbat citind pe topicurile alea date de Monica. Si m-am hotarit sa nu aplic metodele de adormit povestite acolo... nu-s de noi. Asa ca multumesc Monica, mi-ai deschis ochii si mi-ai reamintit niste treburi importante, pe care era sa le scap din vedere

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Seara buna fetili,

Azi am cam bagat-o pe maneca...caci mi-a fost tare, dar fff rau...stai sa vad ce emoticoane as putea folosi ca sa explicitez mai bine situatia prin care am trecut...
Da de ce nu au pus si antonimul acestui emoticon????...... ca eu in afara faptului ca imi venea sa dau la ratzushte ca o fatana arteziana, ma durea burta, imi vajaia capul...m-am dus la buda doar apa...pana s-a curatat tot...
Nu stiu de la ce, nu am mancat mare lucru si nu sunt insarcinata...din pacate... Ohhhh, ce n-as da sa fiu iar ......Asta e pentru sotul mei lenes...responsabil cu inseminat sotie dornica de bebe2...

Acum V doarme, iar eu si tati stam putin pe net...

Sper sa apuc sa intru maine sa va urez...acum va las si va pupacesc pe toate...

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Legat de ce spunea pisigri, eu nu mai citesc de cel putin 10 luni nici un alt subiect pe dc. Intru aici si atat.

Shasa n-a mai aparut de multisor parca.

Anca saracuta mestereste la cadouri, ca nici ea n-a mai zis nimic.

Petra, hai inapoi!

Georgiana s-o fi intors de la Viena?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

[quoteNovus, te rog da-mi link la ce model doresti, si care poza in care frame.
[/quote]

am trimis

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput