Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *126*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Niky 7 familii zici? Pai si atunci la ce mai gatesti? Eu anul acesta i-am chemat pe toti la noi si i-am pus sa vina si cu cate un fel de mancare fiecare Eu am facut o salata buuuuunaaaa de surimi si atat. Bine o sa am maine ceva de muncit cu amenajatul mesei etc, dar oricum am scapat "ieftin".

Offf, si de ce trebuie sa muncesti pana la 7 seara? Dar dupa aceea stai 2-3 zile acasa?

Multi pupici si sa aveti un Craciun minunat!!!

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Shasa n-a mai aparut de multisor parca.

Keutu cheliutu

Multumesc ca te-ai gandit la noiDe citit am citit dar nu am avut timp sa raspund....

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Gigelica pai daca ai inceput de acum ce faci de craciun?

Doar nu o sa tii regim tocmai atunci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Novus astea, da?. Spune-mi daca mai doresti ceva...pana mai sunt pe frecventa.

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=155635897" target="_blank">The Christmas Story
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Shasa, cred ca esti tu in urma cu stirile, si exagerezi. Mai multe nu am de zis, dar subiectul chiar era inchis.

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=155635897" target="_blank">The Christmas Story
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
Light a candle for Alma

AYLA ai dreptate ca eram in urma cu stirile fiindca eram cu un capitol in urma
Cat despre exagerat, din punctul meu de vedere chiar nu consider ca exagerez. Repet nu sunt de acord cu ce i-a dat sa pape dar nici nu vad o mare nenorocire in ceea ce a facut ea. Nu incurajez o astfel de atitudine in privinta mancarii la copilasi dar nu incurajez nici un razboi de genul celui de la capitolul trecut

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Olga, cred ca aproape toate am patit-o. Cine nu, urmeaza

AYLA, nu stiu daca mai esti pe aici dar ma tot tin sa-ti zic si mereu uit.
www.youtube.com/watch?v=2wQ4gJo0bII" target="_blank">PENTRU TINE
Nu stiu daca iti place. E una din melodiile mele preferate. Despre film, ce sa mai zic. Pe mine m-a impresionat mult. Nu stiu de ce, de ceva vreme mi se pare ca ai ceva in comun cu ea... Poate cu melodia, poate cu filmul ...poate cu actrita...
Nu sunt inca nebuna si ... imi plac barbatii, crede-ma

Mergi la inceput

Shasa, am zis, pt mine e incheiat subiectul...pt ca am zis ce am avut de zis, si pt ca orice as mai zice in plus e inutil.
Esti in urma, da, si nu te supara. Dar cand se aplaneaza o discutie contradictorie, NU conflic, si apele sunt limpezi, hop, apare cineva care iar deschide subiectul. Si nu e prima data.

Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Shasa eu nu cred ca Nico s-a suparat, ba cred chiar ca am incercat cu toate s-o ajutam, i-am dat sfaturi si idei de mancarica pentru Mario, care poate au mai ajutat-o un pic. Eu am zis de la inceput ca mi-e draga si ea si Mario si ma bucr ca a revenit.

Zi-mi cum s-au pregatit indienii de Craciun? Sunt emotionati ca vine mosul? Te-au ajutat la bradut?

Olga, mamica lui David iepurasul

OLGA Despre subiectul Nico s-au zis deja destule si nu vreau sa aduc iar subiectul in discutieAi dreptate ca nu s-a suparat si ma bucur.
Cat despre indieni....sunt foarte emotionati sa impodobim bradutul...noi il INCODOBIM (cum spune Teo) in fiecare an pe 24 dec. Deci cam astazi ar fi ziua cea mare. Si mai mergem si la colindat, tot astazi. Abia astept Voi incerca sa ii filmez cand colinda si sa va dau link sa ii vedeti

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca

Dyanna DRUM BUN!

Nicy09Craciun Fericit!

Sasha tu nu vii pe 27 la intalnirea cu fetele?

Mami de LENA 30.03.2009

RAALUCA nu am cum....dar mi-ar fi placut tare mult....

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca

Olga, cred ca aproape toate am patit-o. Cine nu, urmeaza

AYLA, nu stiu daca mai esti pe aici dar ma tot tin sa-ti zic si mereu uit.
www.youtube.com/watch?v=2wQ4gJo0bII" target="_blank">PENTRU TINE
Nu stiu daca iti place. E una din melodiile mele preferate. Despre film, ce sa mai zic. Pe mine m-a impresionat mult. Nu stiu de ce, de ceva vreme mi se pare ca ai ceva in comun cu ea... Poate cu melodia, poate cu filmul ...poate cu actrita...
Nu sunt inca nebuna si ... imi plac barbatii, crede-ma

Mami de LENA 30.03.2009

Multumesc pt ca te gandesti la mine!

Shasa, chiar vrem sa vedem indienii la colindat/

Light a candle for Alma

Mergi la inceput