Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *126*
Raspunsuri - Pagina 11
Nicky09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Niky 7 familii zici? Pai si atunci la ce mai gatesti? Offf, si de ce trebuie sa muncesti pana la 7 seara? Dar dupa aceea stai 2-3 zile acasa? Multi pupici si sa aveti un Craciun minunat!!! Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Da, o sa stau 3 zile acasa...sa imi tihneasca un pic ca iar o iau de luni de la capat.
Mergem la 7 familii in ajun , adica maine, dar nu ca sa stam la masa...nu....ca eu am treaba acasa la mine, mergem doar sa zicem "ho ho ho" si sa le dam darul de Craciun, cantam un colind si pe usa afara ca avem un pic de colindat.Sper sa ajung acasa la o ora rezonabila sa il pun pe Nicho la somn si sa termin ce mi-am propus.
Multumi de urari si pupam Davidutul...siiii.....sa vina mosul cu multe daruri!
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
shasa spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Shasa, am zis, pt mine e incheiat subiectul...pt ca am zis ce am avut de zis, si pt ca orice as mai zice in plus e inutil. Esti in urma, da, si nu te supara. Dar cand se aplaneaza o discutie contradictorie, NU conflic, si apele sunt limpezi, hop, apare cineva care iar deschide subiectul. Si nu e prima data. ![]() www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=155635897" target="_blank">The Christmas Story ![]() www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009) and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) My baby, my joy, my heart, my gift from God Light a candle for Alma |
Eu mi-am spus parerea nestiind la momentul respectiv ca subiectul este inchis. Tu ai abordat iar subiectul in cunostinta de cauza. Stiind ca este inchis trebuia sa il lasi asa. Eu asta as fi facut

Si este normal ca cineva sa redeschida subiecte inchise fiindca nu putem fi toate prezente in acelsi timp pe net si fiindca raspundem si ne spunem parerea atunci cand recuperam.
Nu credeam sa ajung la astfel de discutii cu tine

Iri
Teo
PetruNew Life Is Born
olishka spune:
Shasa sa filmezi neaparat indienii
David nu mai are rabdare si s-a pus la desfacut cadouri ![]()
http://picasaweb.google.ro/olgagireada/Craciun2009#5418567743544214706
Sa vedeti ce fac maine din invitatii mei. I-am pus pe toti sa invete cate un cantecel sau o poezioara cu Craciun. Vin pe rand, isi fac numarul, si numai dupa au dreptul sa-si caute cadourile. O sa fac serbare 
I-am pus sa se si costumeze. Sunt curioasa daca o sa vem vre-un mos ![]()
Olga, mamica lui David iepurasul 

Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui shasa Nu credeam sa ajung la astfel de discutii cu tine ![]() |
Ce inseamna pt tine "astfel de discutii"? Ca nu am inteles. Mi-am spus punctul de vedere, si iti si explic. Daca tu ai fi in locul vreunei fete despre si cu care s-a discutat putin in contradictoriu (ca au fost cazuri), si totul s-a lamurit, dar hop, apare cineva si iar deschide subiectul, ti-ar fi tot una?
Si nu e prima data, una a fost faza cu Simina, cand totul era lamurit, unele incercam sa aplanam discutiile, tocmai ca Simina sa nu vina sa citeasca, si mai aparea cineva dupa 25 de pagini care iar incepea "mai, dar ce a fost pe aici"...si au mai fost cateva, fara rost sa le enumar.
Scuze daca nu iti convine parerea mea...dar e deranjant.
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=155635897" target="_blank">The Christmas Story 
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma
shasa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Multumesc pt ca te gandesti la mine!![]() Shasa, chiar vrem sa vedem indienii la colindat/ ![]() www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=155635897" target="_blank">The Christmas Story ![]() www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009) and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) My baby, my joy, my heart, my gift from God Light a candle for Alma |
Spar sa reusesc sa incarc ca am avut o tentativa pe Picassa si nu am reusit

Iri
Teo
PetruNew Life Is Born
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui olishka Shasa sa filmezi neaparat indienii ![]() David nu mai are rabdare si s-a pus la desfacut cadouri http://picasaweb.google.ro/olgagireada/Craciun2009#5418567743544214706 Sa vedeti ce fac maine din invitatii mei. I-am pus pe toti sa invete cate un cantecel sau o poezioara cu Craciun. Vin pe rand, isi fac numarul, si numai dupa au dreptul sa-si caute cadourile. O sa fac serbare ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Mama ce de cadouri.

sa le faci si poze, sa ne dai idei.
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=155635897" target="_blank">The Christmas Story 
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma
shasa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Ce inseamna pt tine "astfel de discutii"? Ca nu am inteles. Mi-am spus punctul de vedere, si iti si explic. Daca tu ai fi in locul vreunei fete despre si cu care s-a discutat putin in contradictoriu (ca au fost cazuri), si totul s-a lamurit, dar hop, apare cineva si iar deschide subiectul, ti-ar fi tot una? Si nu e prima data, una a fost faza cu Simina, cand totul era lamurit, unele incercam sa aplanam discutiile, tocmai ca Simina sa nu vina sa citeasca, si mai aparea cineva dupa 25 de pagini care iar incepea "mai, dar ce a fost pe aici"...si au mai fost cateva, fara rost sa le enumar. Scuze daca nu iti convine parerea mea...dar e deranjant. www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=155635897" target="_blank">The Christmas Story ![]() www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009) and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) My baby, my joy, my heart, my gift from God Light a candle for Alma |
Nu spun ca nu imi convine parerea ta, iti spun doar ca eu nu am timp sa intru ziua si prin urmare recuperez seara dupa ce termin treaba si culc indienii. Si este normal sa raspund sau sa imi spun parerea pe masura ce citesc.
Si daca nu te superi
as vrea sa incheiem discutia asta fiindca mie nu prea imi place sa sa discut in contradictoriu si mai ales cu cineva care imi este drag
Iri
Teo
PetruNew Life Is Born
georgyiuly spune:
| citat din mesajul lui olishka Shasa sa filmezi neaparat indienii ![]() David nu mai are rabdare si s-a pus la desfacut cadouri http://picasaweb.google.ro/olgagireada/Craciun2009#5418567743544214706 Sa vedeti ce fac maine din invitatii mei. I-am pus pe toti sa invete cate un cantecel sau o poezioara cu Craciun. Vin pe rand, isi fac numarul, si numai dupa au dreptul sa-si caute cadourile. O sa fac serbare ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Uauuu Olga ce de cadouri la voi acolo!

David e un dragalas!
Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)9 luni
georgyiuly spune:
Fetele va urez si eu "CRACIUN FERICIT", alaturi de familie si cei dragi voua!

Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)
9 luni
shasa spune:
Am vazut poze de PISIK, OLGA si TIMI

Am vazut si pe Vladimir cum mananca![]()
Edit ca am vazut acum si pitonasu
Sunt superbi toti...
Iri
Teo
Petru
New Life Is Born