Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *126*
Raspunsuri - Pagina 12
Raaluca spune:
Olga

Toate alea sunt pentru David?
Sa pui poze si in plin proces de despachetare.
Merg si eu la 
Somn usor!
shasa spune:
Gata fetelor, ma retrag si eu ca maine am o zi luuuunga![]()
Va
pe toate.
Noapte buna!
Iri
Teo
Petru
New Life Is Born
olishka spune:
Ooooo nu, in nici un caz nu sunt toate pentru David. Sunt cadouri acolo pentru vreo 20 si ceva de persoane. Lui David nu i-am luat nimic special
, sunt sigura ca va primi maine destule.
O sa fac si poze, caci imi place sa-i vad pe cei dragi ca se bucura. Sper sa se bucure![]()
Olga, mamica lui David iepurasul 

olishka spune:
Tocmai am gasit cateva poze cu mine si burtocul si vreo 2 chiar pe holul maternitatii. Nu imi vine sa cred ce burtoaca aveam
si ma mir cum de am rezistat ![]()

olishka spune:
Fug si eu la culcare, caci trebuie sa fiu in forma maine.
Pupici si sa aveti SARBATORI DE VIS alaturi de puiutii vostri si de cei dragi!!!!

pisigri spune:
Neatzaaaa !!
Gata cafele, ceaiuri, nessuri si ciocolate calde, mere coapte, nuci, portocale...si ce mai vreti ![]()
Intii si-ntii Craciun fericit ! Ca eu mai intru azi, de sarbatorit sarbatorim miine, dar nu stiu daca mai gasesc pe cineva 
In al doilea rind, Oli, sigur sinteti bineveniti. Punem pina la urma de o intilneala la corturi la anul? ![]()

In al treilea rind, cuscra Shasa, nu s-a intimplat doar o data, ci de mai multe ori, intotdeauna in masina, cind e obosita, incepe sa plinga, nu poate adormi, ar vrea plimbata in brate, nu putem opri imediat....si dam in chestii de-astea. Din fericire, in masina adoarme in general cel mai usor, deci nu patim des... Si chiar m-am mirat ca voi cu 3 indieni (ma rog, 2 care chiar isi pot exprima punctul de vedere la capitolul asta..) faceti bradul pe 24. Eu la ai mei il faceam in jur de 22 ca nu mai aveam nici unul rabdare, pe 24 se stringea toata familia si cit colindam eu si sora-mea, mosul lasa cadourile sub brad. Anul asta cadourile le vom da miine, pe motiv de sotie-de-indian-
care se culca devreme. DAAAAR anul asta nu m-a lasat Motanu sa fac bradul mai devreme, a zis ca il facem azi, ca imi venea sa il ucid ieri ca am ramas ultima fara bradut
. Da daca nu-s ultima...nu-l mai ucid ![]()
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Leeloo21 spune:
neata si de la noi...raportam noapte cu nabadai..dupa ce m-am laudat cu primii doi dintisori fara plansete..dintisorii cu nr 3 si 4 au fost cu ceva plansete..dar cei cu nr 5 si 6 sunt de coma

..poate o fi fost si oboseala de vina..nu stiu..dar n-a plans tudor niciodata in asa hal k aseara...s-a trezit si pe la 5 si apoi la 7 30..si nu a mai adormit..uff..trec ei![]()
olga ce frumoase sunt cadourile..la noi sunt toate in pungi de carton..desii de cativa ani ma tin sa le impachetez si eu in hartie..sunt mult mai frumoase asa ca la voi:D
promit de ceva vreme ca pun poze..uite acum am ceva timp k prichindelul meu bananaie pe jos prin camera..numai asa am si eu un ragaz la comp..si si asa sta catarat pe scaunele astea..
va mai zic k a invatat (cu ajutoru nostru normal) sa coboare din patul nostru super in siguranta...cu picioarele inainte..plange de cam 10 zile la baie..s-a speriat el de ceva probabil..dar trece si asta..nici nu mai stim ce sa inventam:P.. face si zice {pa}...imita {aaaa} ca indienii cu manuta peste gura..si observ ca incepe sa apuce cu degetul mare si aratatorul diverse chestii mici..sub supraveghere normal..
va pup si am sa incerc cat timp se incarca pozele sa citesc din urma..
poate gasesc detalii despre o posibila intalnire!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici
aditapop spune:
Hello, fete dragi! N-am mai apucat sa scriu nimic, Razvan a facut rosu-n gat si o forma usoara de otita
acum e mai bine, dupa 4 zile de nurofen si otocalm, nu-mi place insa ca nu prea mai are pofta de mancare solida, in schimb ar bea laptic la fiecare masa. Sper sa-i revina cheful de lingurita![]()
Va urez si eu sa aveti parte de un CRACIUN FERICIT alaturi de cei dragi!
Multa sanatate si ghioceii sa aiba un Craciun de vis - primul lor Craciun, nu-mi vine sa cred!!

POZE NAZDRAVAN
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Novus astea, da?. Spune-mi daca mai doresti ceva...pana mai sunt pe frecventa. ![]() |
sunt super !!! 
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)