Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *126*
Raspunsuri - Pagina 13
Ilinca_M. spune:
Doamne, tufete, da' ce v-a dat tarcoale galceava in ajun de Craciun? Tre sa va moderam noi: gata, gata, pace, floricele, happy hippy, flower-power, braduletz, prajiturele!!
Noi numa deseara impodobim bradu'. Cadou de ziua lui Sophiphi.
Kea, io-ti dau dreptate, cred ca si io muream de nervi...adica tu ai grija 9 luni si sotzul tau ii face cadou o bushitura de ziua lui...of si vai! Io nu cred in de-astea cu "ti se putea intampla si tie" fiindca iata, tie nu ti s-a intamplat!
Pisigri, si io cand citesc cateodata si vad ce specimene care-si spun mame exista...

Dar mie-mi place sa citesc, cum va spuneam, masochismul!![]()
Ce tare e David inconjurat de cadouri! Dar el le eclipseaza pe toate!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni
Eseea spune:
Monica, multumesc mult pt tot ce ai facut.![]()
Tuturor : Craciun Fericit!!
Mami de fetita
si de baietel
olishka spune:
LA MULTI ANI Ariana, Sophiphi, Katiusha!!!
Pup tare mamicile 
Pisigri atunci neaparat pregatim de-o intalneala la vara cu cortul 
Leeloo pup tare pe Tudor si abia astept sa-l vad cu dintisori. Legat de baita, eu cred ca afost apa mai fierbinte, sau poate prea rece si a tinut minte. Asa am patit eu cu David, dar acum este ok. I-am dat jucarele in apa si a uitat. Trebuie sa avem mare grija caci au memorie buna bebelusii nostri.
Aditapop pai tocmai acum v-a prins raceala? Sper sa va aduca mosul muuulta sanatate 
Ilinca intr-adevar David este cel mai frumos cadou
Am uitat ieri sa te felicit pentru taria de a trece peste tentatii
BRAVO!!!
Olga, mamica lui David iepurasul 

Leeloo21 spune:
hai k am incarcat pozele..i-am dat sa pape burtosului si l-am culcat..3 ore n-am treaba cu el sper de acum incolo:D
m-am uitat la pozele voastre..sunteti f frumoase si copii sunt minunati!
aici http://family.webshots.com/album/576032905xYLoKq pozele noi..luate aleatoriu din foldere..acum i-am facut poze la dintisori..data vitoare pun si pozele astea:D sper sa nu fie peste cateva luni:P
noi ne apucam de inpodobit bradul..k mai incolo nu avem cand..
va uram si noi sarbatori minunate! va
am toti cu drag!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici
olishka spune:
Leeloo ce mare s-a facut Tudor si ce frumos este
Foarte frumoase si fotografiile. Tu ai slabit si te-ai tuns. Iti sta fff bine 
Olga, mamica lui David iepurasul 

Dodo-pui spune:
Buna dimineata la pranz,
am admirat favorita cu ochii albastri(Novus
) si flacaii si "muntele" de daruri de langa David si cand imi e dor de Pitonas ma uit in blogul lui
Insanatosire tuturor copiilor bolnaviori...si a parintilor din dotare(unde e cazul)
Craciun fericit tuturor!
all
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Ilinca_M. spune:
A, nu v-am zis ce mi-a adus mie mosh Craciun, acum 2 zile!! Un herpes in coltul gurii! Care s-a extins si practic acum am ceva triplu-herpes, arata oribil, ma-nervez si nu-mi mai fac nicio poza de Craciun!!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni
Bianca2503 spune:
Dragele mele,
Avand in vedere ca zilele astea nu prea o sa fie activitate pe aici am zis sa intru acum si sa va urez de bine.
Sa aveti parte numai de bucurii si sa fiti sanatoase. Va doresc multa putere si rabdare voua si familiilor voastre, iar celor mici multi
, si sa fie sanatosi ca asta e cel mai important.
Sarbatori fericite!
PS: Acum ma delectez la citit
anamariame spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ilinca_M.
|

Cu noi ai nimerit-o!Am sarbatorit-o pe Eva ieri cu bunicul ei, care a implinit rotunda varsta de 55 ani!Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
simplyana_m spune:
buna fetelor!
Intru scurt, ca nu pot altfel, si zic asa:
Amandoi baietii mei sunt raciti, Luca e plin de muci, tati are febra...
Eu ma zbat sa fac ceva "pregatiri" pe-aici, dar nu stiu ce-o sa-mi iasa. Si rog fetele sa puna in dreptul nostru un mare "?" pe listuta cu intalneala...dupa ce ca ne incearca raceala, s-a mai anuntat si soacra-mea cu o vizita intre sarbatori...

De fapt vine in control, sa vada daca am spalat geamurile, daca am facut sarmale, chestii de-astea...si nici nu a spus exact in ce zi vine si cat sta 

. M-am mai trezit eu cu ea la usa pe la 6 dimineata "surpriza".
Dar tin sa urez si eu ghioceii de ieri si de azi,

si un Craciun fericit! Sa va gaseasca Mosul sanatosi si veseli, si sa va aduca multe daruri frumoase!
http://www.lucamic.blogspot.com/