Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *126*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Iubita Spohiphi, La Multi Ani si tie! La Multi Ani si Arianei, Si Anei Katerina!Fetelor, eu nu am decat vreo saptamana de cand tot citesc ce ati mai discutat, dar de scris nu am reusit sa scriu nimic, tot timpul era tarziu si aveam muuulte de spus, asa ca tot amanam.Novus, cu intarziere mare, datoria de acu cateva zile.Eu am facut curatenie saptamana trecuta, in detaliu, si am fost taaare satisfacuta, dar numai ca sa fiu dezamagita sapamana asta, ca a trebuit sa o iau de la capat Am o lista uriasa de gatit, dar cum sunt toate cam pretentioase, am amanat pe astazi capitolul bucatarie, si acum sunt, desigur, in criza de timp.Raaluca, tot am vrut sa iti cer reteta de zahar ars, dar nu am reusit sa postez, asa ca poate o fac de Revelion, daca o sa ai timp sa o scrii.De Craciun, la capitolul dulciuri avem in menu Tiramisu la pahar si Panacota, asta pe langa dulciurile facute de bunici.Olga, cum e salata de surimi? Mor de curiozitate.Noi asteptam preotul intr-o ora, care o sa ne gaseasca in miros de mancare, ca nu avem crengute de brad inca, poate ajunge tati sa cumpere cateva, sa decoram si noi casa. Bradul (artificial) l-am facut de pe la sf Neculai. Acum e plin de cadouri sub el, abia astept sa le impartim. Am admirat ghioceii si nu numai pe ei, si ma tot gandesc cu nerabdare la fotografiile de la bradut cu ei, cred ca o sa fie dementiale, sa intrati repede sa le postati, da?Noi poze de la sedinta foto de ieri o sa punem tot zilele astea, ca am ramas de sarbatori cu acelasi internet catastrofal, asa ca dureaza uploadul.Monica (Ayla), nu am mai reusit sa ma ocup de pozele pentru calendare, dar vreau sa iti spun ca am scos pe hartie frame-urile, si au iesit superb, rezolutia e numai buna pentru 10x15, si o sa facem cadou din ele. Multumim Mai aveam cate ceva de spus, dar nu mai stiu. Oricum, eu voi fi prin preajma astazi, intre bucatarie si aspirator, si Eva, of course!Spor la treaba!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Doamne, tufete, da' ce v-a dat tarcoale galceava in ajun de Craciun? Tre sa va moderam noi: gata, gata, pace, floricele, happy hippy, flower-power, braduletz, prajiturele!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

salutare fetelor!
am vazut un davidut care abia se mai vedea de atatea cadouri.ce bucurie pe el cand le-o desface

am vazut si trei fete frumoase frumoase. absolut superbe pozele
timi

leloo si tudor niste frumosi si ei. si tu fata, ce slaba esti...fericita mai esti

pisik si ana. ce frumos sta ana lipita de mami. maria sta mai mult lipita de tati.

noi am avut ieri o zi super in carata. dimineata am fost la tati la serveci la mos, si spre seara am filmat pt emisiune care v-a fi de craciun.
pe maria am culcat-o aseara cu noi in pat chiar daca nu am inchis un ochi. mi-a fost frica sa nu faca temp. pt ca toata ziua am foit-o de la cald la frig. e ok vad.
am sa pun niste poze si eu cu craciunita mea draga.

din 10 martie 2009, mami fericita de

Poze cu 2 ochi albastri RECENTE
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5417310586465586242

Mergi la inceput

LA MULTI ANI DOMNISOARELOR ARIANA, SOPHIPHI DIANA SI ANA KATHERINA

Poze cu 2 ochi albastri RECENTE
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5417310586465586242

Mergi la inceput

ANAMARIAME, AM VAZUT SI EU "DATORIA"
tare frumoasa si veselaaaaaaaaa.

pus poze, abia astept sa facem si la bradut acasa diseara.

CRACIUNITA CU OCHI ALBASTRI

http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5418795815470836034

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Vaaai, ce in urma-s cu toate!!
Cea mai mare tzeapa a fost cu bradul, in sensul ca are o ditaaaamai tulpina (trunchi, buturuga!!) iar suportul nostru e ingust. In fiecare an am avut de cioplit bradul, dar era o munca de 10 minute, ca aveam cate-un molid de-ala cu trunchi ramolit. Eeeeei, amu 2 ore non-stop o dat bietu' meu sotz cu cutitu' si ciocanu' pana sa-l aduca pe calea cea buna. Mi-s urechile varza, ca toata operatiunea s-a desfasurat in balcon, mai bine-l trimiteam in fatza blocului:)))
Eu am aspirat 2 camere si apoi m-a chemat Phiphi, a mancat si a adormit asa ca acum shomez un pic (ma hodinesc). Maica-mea e cu bucataria dar mi-a fost mila de ea si m-am oferit sa curatz io zarzavatul, ooo, voi zei, mare greseala, tone de morcovi, pastarnac, patrunjel, gulii mi s-au parut ca sunt!! (f*%e maica-mea o supa mare de cocosh, ii face si la Sophiphi, dar separat, ca a zis ca a noastra va fi prea grasa fiarta pe atata carne, si de cocos si de vita). Salata de boeuf o las pe maine, ca nu mai am vreme. Astept sa se trezeasca Sophia sa gat cu aspiratul (la noi nu tine sa aspiri in zilele anterioare, din cauza de Manole!). Bradul e tot pe balcon ca tre' sa dea niste ciocane finale sa intre-n suport si nu vrea s-o trezeasca pe Phiphi. Herpesul e la fel de infloritor, o mandretze!!
Aaaaaaahhh...intotdeauna a fost stres de sarbautori- maica-mea ne inducea stresul asta inca din copilarie, mereu avea impresia ca e in contratimp si era tot cu gura pe mine si pe taica-meu:"aoleeeu, casa zboara si voua va arde de..."(ce stiu io ce faceam, probabil ne uitam amandoi la desene animate, ca atata ne ducea capul:))). I-am zis maica-mii ca io veci nu m-oi stresa de sarbatori pt. familia mea si-a zis:"da? iti permiti catering". Asa ca i-am prezentat varianta mea de Craciun, Paste si alte evenimente: o salata mare, niste spaghete si pentru cine nu se satura, o omleta!!

7luni

Mergi la inceput

nu am reusit sa pun decat 5 poze

CRACIUNITA CU OCHI ALBASTRI

http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5418795815470836034

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Vai vai, dar ce-l mai iubeste Eva pe tati! Anamariame, mi se pare ca la voi e ca la noi in familie: Evaseamana cu tine dar ochii-s ai lui tati...am dreptate?

7luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

CRACIUN FERICIT !!!

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 - plimbareata

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Eu am terminat toata treaba. Menajera mi-a venit azi si a facut curatenie, sotul a finalizat cumparaturile de dimineata, tocmai ce am terminat si bucatareala, cadourile sunt ascunde in masina pana deseara, copiii sunt hraniti si dorm cu tati...deci cine are nevoie de ajutor sa vin s-o ajut.

Am primit si un glitter super, (parca le face din ce in ce mai frumoase, sau cred ca asta simt la fiecare) cu numele ingerasului meu Alma.

Leello tare frumos e Tudor si seama foarte bine cu tine.

Ana Maria, am incercat sa scriu comentariu si nu ma lasa. E superba Eva. Superba! Si caciulita e foarte frumoasa.

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=155635897" target="_blank">The Christmas Story
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma

Mergi la inceput