Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *126*
Raspunsuri - Pagina 15
anamariame spune:
Am uitat sa imi laud si eu un pic fata. Spune mama de ceva vreme, face PA, dar nu poate spune decat AAAA, uneori e asa incantata incat face cu ambele manute. Are o jucarie cu o pasare si cand o intreb unde e cipcirip, arata pasarea. Da salut cand ii intinzi manuta si acum lucram la dat pup, doar lui mami si lui tati si doar pe obraz
. Azi dimineata, odihnita fiind, a spus foarte clar si PA, dar doar dimineata.Cam astea sunt ultimele progrese, nu uitati ca noi facem parte din aceeasi categorie cu Ana lui Pisik, a ghioceilor mai lenesi.Aaa, si musai sa va zic ce toanta am fost aseara. Am citit de nu stiu cate ori pataniile unora dintre voi la amestectul de branza cu ananas, si, ghiciti ce combinatie i-am facut eu aseara Evei...da, da, ananas cu branza. Eu am mai avut o tentativa de branza care a esuat, in sensul ca nu i-a placut deloc, si aveam ceva emotii aseara. Am pus branza si mar copt cu scortisoara, si nu mi-a placut textura, si pentru ca aveam doua felii de ananas proaspat taiate, am pus un pic si in branza. Si a mancat pisica mea cu o pofta...m-am mirat si eu. Chiar imi spuneam ca e o combinatie de tinut minte la cum mananca. I-au ramas doua lingurite, ca facusem destul de mult, si am gustat si eu minunea. Si vai, nu aveti idee cat de amara putea fi 

Pur si simplu nu imi explci cum a mancat-o aseara. Eu nu as fi putut.Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
anamariame spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaelacg ANAMARIAME, AM VAZUT SI EU "DATORIA"tare frumoasa si veselaaaaaaaaa.pus poze, abia astept sa facem si la bradut acasa diseara.din 10 martie 2009, mami fericita de CRACIUNITA CU OCHI ALBASTRIhttp://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5418795815470836034 |
Ana-Maria, mami de
anamariame spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Vai vai, dar ce-l mai iubeste Eva pe tati! Anamariame, mi se pare ca la voi e ca la noi in familie: Evaseamana cu tine dar ochii-s ai lui tati...am dreptate?mami de Sophia-Diana (Sophiphi)7luni |
Ana-Maria, mami de
anamariame spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Eu am terminat toata treaba. Menajera mi-a venit azi si a facut curatenie, sotul a finalizat cumparaturile de dimineata, tocmai ce am terminat si bucatareala, cadourile sunt ascunde in masina pana deseara, copiii sunt hraniti si dorm cu tati...deci cine are nevoie de ajutor sa vin s-o ajut. sau cred ca asta simt la fiecare) cu numele ingerasului meu Alma.Leello tare frumos e Tudor si seama foarte bine cu tine. Ana Maria, am incercat sa scriu comentariu si nu ma lasa. E superba Eva. Superba! Si caciulita e foarte frumoasa.![]() www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=155635897" target="_blank">The Christmas Story www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)My baby, my joy, my heart, my gift from GodLight a candle for Alma |
Si glitterul e superb, imi inspira atata puritate si inocenta!Ana-Maria, mami de
anamariame spune:
Wow, Mihaela, a venit Moshul pe bune la voi! Ce frumos 

Fetelor, va urez muuuulta sanatate sa va aduca moshul, si apoi tot ce va mai doriti voi! Un Craciun linistit si minunat!Cred ca vine si la noi mosul curand, asa ca va las. 

Ana-Maria, mami de
anca_nicolae spune:
Gata, am reusit sa revin.
Olisor, am vb si la telefon, dar si aici iti zic mii mii mii de scuze ca am tot zis ca vin si in fiecare zi mi-au aparut de facut treburi multe [nici macar pt mine ceva], si ce ma oftic este ceva ce ma caracterizeaza: DESI mereu stiu EXACT ce anume e f imp de facut, si urgent, si ce din contra, ar putea fi rezolvat mai tarziu, aplic asta doar la treburile mele, cand ma roaga altul, incerc sa ii explic ca x treaba o rezolv dar mai tarziu, dar daca persoana nu "vrea" sa inteleaga explicatiile si calculele mele, eu gata, cedez, si ma dau peste cap sa rezolv, ca apoi, evident, sa vad clar ca da, treaba fusese ne-urgenta, si ca iar mi-am lasat treburile mele [uneori mai imp si mai urgente] pt ceva neimportant. Imi place ff mult sa ajut oameni, si sunt chiar f bucuroasa cand gasesc solutii la treburi, dar am problema asta de a ma lasa pe mine pt altii exact cand NU e cazul, si apoi tot eu pierd si ma oftic... Cei doi copii mai mari au plecat in sfarsit la tara, abia dupa ora 4 [ca m-a incurcat fostul sot, uite asa m-am felicitat inca 1 data ca nu stau cu el zi de zi
], si acum sunt cateva zile doar eu cu bb3... va fi ca un mic concediu :). Asa ca sper ca maine sa pupam bosul tarator si sa "cersim iertare" lui Olisor [am facut rima, ati vazut? :))]
Kea a sesizat fb ce mai fac eu pe langa drumuri si trebisoare: mestesugaresc... doar ca nu am avut randamentul dorit, poate acu, mai in liniste, sa recuperez. Pt grupul de galati am facut, 5 + 1 [C-ta], insa nu am reusit pur si simplu sa ajung si la posta... :((. Acu maine cred ca e inchis, nu stiu sambata.. dar cel tarziu luni pun pachetul, deci poate pana pe 30 ajunge...
Am admirat ghioceii mergatori, bravo bravo 
In timp ce va scriam, tocmai a daramat bb3 bradul peste el, a plans cred ca de sperietura. Dar dupa ce l-am ridicat, iar s-a dus la el :). Bine ca nu l-am impodobit inca, e bine sa mai fi si codas cateodata, ca voi toate deja am citit ca l-ati impodobit si imi faceam probleme, dar cum puii mei sa si impodobesc cand eu azi setam net-ul unei prietene [care voia netul "urgent urgent", ca apoi, cum am terminat cu success, sa plece la magazine, la niste cumparaturi [zbang], miercuri am facut si eu taskul aprovizionare cora, si marti caram 4-5 bagaje mari si greeeele de la gara, ca ultimul hamal. Aaa, si legat de asta, evident ca de la ultimul vagon pana la locomotiva am facut vreo 20 min, plecase toata lumea din tren, si cand ajungem noi doua [eu si acea prietena venita din afara], fiecare cu cate 4-5 bagaje enorme si grele [deh, taiase tat-su porcul
], iese mecanicul pe geamul locomotivei si zise: mai fetelor, dar voi unde plecati, in afganistan? si barbat nu aveti, macar una din voi doua, sa va care bagajele astea???? Acum stau si ma gandesc, pe care din noi doua a eliminat-o din concubinaj? [nota: prietena e maritata oficial, cu sot si copil in dotare ca la carte!!!]
.
Va urez Craciun fericit, adica sa ne amintim ca s-a nascut un mic pui de crestin si a ajuns un mare tata de crestini...
Si stati linistite, bb3 e bine, nu a patit nimic de la brad, acum e la ghivece si executa taskul: afanare sol si greblare manuala... ce face omul cu mana lui, lucru manaul se cheama! ![]()
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 7 luni
anca_nicolae spune:
Aoleu, uitai ce e mai important!!!!!
Eu, bb3 si nasica lui am filmat live la emisiuea dani si razvan de dimineata, pt ziua de creaciun cred ca faceau filmarea: ne-am trezit direct in culise, in plaza mall, dupace o filasem pe paula seling... Am stat vreo 2 ore, nasica a luat autografe de la: mandinga, conecter, daniela crudu, dani, razvan, rita muresan, paula seling, etc, si bb3 a primit 2 masinute de la razvan ... deci sa va uitati maine dimi, poate ma vedeti, si sa imi ziceti dc eram "missa", adica: blonda, suava si cu ochi albastrii, da? daca nu eram chiar asa..., imi ziceti si voi asa mai delicat, sa nu ma deprim chiar de sarbatori..
.
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 7 luni
Ayla21 spune:
CRACIUN FERICIT!

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=155635897" target="_blank">The Christmas Story 
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma
Dodo-pui spune:

Craciun Fericit!

Multa sanatate

Nasterea Domnului sa ne fie de folos!
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
novus spune:
Craciun fericit si linistit alaturi de cei dragi !!!!
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

CRACIUNITA CU OCHI ALBASTRIhttp://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5418795815470836034