Elena Udrea Ministru
Raspunsuri - Pagina 2
mathilda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas
Pai in cazul asta ar trebui sa ne deranjeze si ca exista un minister de externe al carui ministru se va plimba prin toata lumea pe banii statului si va manca icre negre la receptii in timp ce boborul moare de foame. Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
mona va diferenta intre un minister de externe si un minister al turismului. hai enumera-mi si mie tarile din Ue in care exista un minister al turism(nu agentie)- gandeste putin. cine face turismul? privatii.cine au banii? pensionarii din ue. de ce nu vin in romania? ca nu au strazi si spitale. nu confunda coada vacii cu stampila primariei, cum se zice.
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Pai in cazul asta ar trebui sa ne deranjeze si ca exista un minister de externe al carui ministru se va plimba prin toata lumea pe banii statului si va manca icre negre la receptii in timp ce boborul moare de foame. |
El ca el, da' si nevasta lui tot icre negre va servi (ce saliveaza doamna Cioroianu ... )
Edit: Coman, inca nu e Cioroianu
Monnvas spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mathilda
mona va diferenta intre un minister de externe si un minister al turismului. hai enumera-mi si mie tarile din Ue in care exista un minister al turism(nu agentie)- gandeste putin. cine face turismul? privatii.cine au banii? pensionarii din ue. de ce nu vin in romania? ca nu au strazi si spitale. nu confunda coada vacii cu stampila primariei, cum se zice. |
Era vorba de abordarea subiectului, nu de ministerul in sine. Adica n-as vrea sa desfiintam orice minister cand in fruntea lui e pus vreunul care nu ne convine.
Cat despre turism - ia uite ce ai zis: "de ce nu vin in romania? ca nu au strazi si spitale". Pai asta tine de alte ministere
Ministerul Turismului a fost reinfiintat acum si pare a fi fost eficient. Nah, io as prefera sa vad eficienta acestei institutii, ma intereseaza mai putin statutul ei (agentie, minister).
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Rufus spune:
Argumente? Care argumente? Unde ati pomenit voi argumente astazi, in Romania?
Importanta este parerea personala. Ridicata la rang de "argument".
"Bunul simt" a devenit foarte discutabil...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Ramonika spune:
da, e ciudat cum astia s-au legat tocmai de femeile care au o functie mai importanta acolo, Ritzi, Udrea, pana si pe R. Anastase voiau s-o demita la un moment dat...
Ramonika Ruxandra tati si Vladutz
marius spune:
Eu sunt mai simplist cand discut de un ministru de un presedinte samd. Pur si simplu aplic regula comparatiei. Cum a fost si cum este, ce a facut concret cel din fata lui si ce a facut sau ce face actualul. Nu ma intereseaza ca e Popescu sau Ionescu femeie sau barbat blonda sau roscata. Doar concret. Astfel in prezent concret Udrea a fost cel mai eficient ministru la turismului in comparatie cu oricare dintre predecesorii ei de care pur si simplu nu pot sa spun nimic adica este un vid total sau null. Normal ca ma intreb de ce naiba i-am platit?
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
sirimie spune:
Eu nu stiu tot ce face un ministru din nici un minister. Stiu sigur ca au de rezolvat o multime de probleme curente, de decis cum cheltuie banii ministerului, de promovat proiecte, de semnat hirtii. Nu ajunge in presa decit ce e rau sau ce e foarte bun.
Udrea a fost urmarita inca de la inceput de presa, mai ales de cea anti Basescu (profesionalism, deh). Pentru asta apare ca a "facut" ceva. In realitate ce a facut: a inventat niste tichete de vacanta care nu se dau, a vizitat Bucovina si delta si marea neagra si iahturi de lux, a participat la tirguri internationale care promoveaza Romania. Nici mai mult nici mai putin ca orice precedesor de-al ei la ministerul turismului sau la agentia nationala a turismului.
Asta nu o face un ministru bun.
Udrea, dupa parerea mea, a facut o mare greseala cind a refuzat sa fie anchetata de o comisie parlamentara. Adica ea se simte in Parlament ca pestele in apa, ea se opune oricaror reguli pentru ca nu are ea chef sa le urmeze. Asta face Basescu, asta face Udrea, si asta e un lucru foarte rau pentru ce se cheama "democratia autohtona". Eu nu am nici un drept sa ma opun la reguli, ea in schimb isi aroga dreptul asta pe motiv ca nu ii convine componenta comisiei (vroia probabil numai prieteni in comisie) si de acum oricine cu tupeu poate face acelasi lucru.
Dar ce le pasa lor de reguli, astea sint pentru prosti.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
mandyksch spune:
Eu nu am inteles ce este cu NUP-ul acela pe care l-a primit Elena Udrea. Dupa cate am inteles dosarul nici nu plecase inca de la Parlament (asa zicea parca Aura Vasile), si atunci cum se poate sa primeasca NUP asa pur si simplu?
In alta ordine de idei nu am o parere bune despre turismul din Romania. Din 1997 nu am mai la Marea Neagra de ex. si cand anul trecut am plecat pentru 5 zile la Marea Neagra impreuna cu familia am avut un soc teribil cate mizerie, gunoaie am vazut (Eforie Nord). Acelasi lucru l-am constatat si la Herculane (am fost prin 2004), mizerie, gunoaie peste tot, cladiri f frumoase in paragina. Zona este absolut superba, eu m-am indragostit pur si simplu, dar ma dezgusta nesimtirea oamenilor. In mare parte depinde si de cei 7 ani de acasa ai turistilor, dar totusi ar trebui sa se faca curatenie mai des si mai constiincios.
Si uite asa prefer in continuare sa imi fac concediul pe afara decat in tara, nu ma atrag deloc mizeria si gunoaiele. Pacat insa pentru ca tara asta are peisaje superbe.
b.nica spune:
Eu cred ca Udrea este in guvern din motive care isi pot gasi explicatii:
-poate fata de atacurile necavaleresti care s-au indreptat inspre ea trebuia sa i se dea sansa sa dovedeasca ca nu au fost intemeiate;
-poate are initiative in programul ei care sa fie benefice dezvoltarii si turismului;
Eu cred ca trebuiesc aruncate pietrele atunci cand initiativele ei se dovedesc nepotrivite pt. tara.
Eu am retinut ca a venit cu ceva nou in initiativa cu "Pastele in Bucovina" si care a fost categoric in favoarea zonei.
Nu prea inteleg ce a vrut sa spuna cu reanalizarea PUZ-urilor in zonele cu potential turistic?
Imi este greu sa sper intr-o initiativa, de f. bun augur daca se refera la ce gandesc eu.
b.nica spune:
Sirime,pt. ca tot esti pe aici, poti sa-mi indici ce initiative semnificative a avut Crin Antonescu pe cand era ministru al tineretului si sportului?
Eu am cateva nelamuriri pe care doresc sa le clarific in timp ca sa nu gresesc,dar nu strica sa le expun chiar daca se dovedesc ca nu sunt datorate ex-ministrului:
-situatia terenului atribuit lui Ilie Nastase pt. "Academia de tenis";
-situatia Strandului tineretului.
S-au impotmolit in timpul lui sau nu, atunci de ce nu le-a clarificat el ca ministru?