Elena Udrea Ministru

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

b.nica eu credeam ca aici se vorbeste de elena udrea nu de crin antonescu

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mandyksch

Eu nu am inteles ce este cu NUP-ul acela pe care l-a primit Elena Udrea. Dupa cate am inteles dosarul nici nu plecase inca de la Parlament (asa zicea parca Aura Vasile), si atunci cum se poate sa primeasca NUP asa pur si simplu?

S-au facut plingeri penale impotriva ei si procurorii au decis ca sint nefondate si ca nu trebuie urmarita penal. E justitia noastra nepartinitoare, a 3-a putere in stat.

Am blog si poze in album

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandyksch

In alta ordine de idei nu am o parere bune despre turismul din Romania. Din 1997 nu am mai la Marea Neagra de ex. si cand anul trecut am plecat pentru 5 zile la Marea Neagra impreuna cu familia am avut un soc teribil cate mizerie, gunoaie am vazut (Eforie Nord).

Ei bine, asta nu tine de turism ci, asa cum spuneai, de oameni.
Interesant este ca, in mare parte, aceeasi oameni nu se comporta asa peste hotare.
Indiferent de ministru, traiul prin gunoaie este o realitate acceptata de prea multa lume. Aruncam pe jos tot ce nu ne trebuie, pentru ca nu ne deranjeaza sa traim in mizerie.
Nu vad de ce m-as revolta de mizeria din Eforie, din moment ce in Bucuresti gunoiul e la tot pasul si nimeni, se pare, nu are un antidot.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

b.nica eu credeam ca aici se vorbeste de elena udrea nu de crin antonescu

Hai mai Simona asa te eschivezi?
Te pomenesti ca am nimerit-o cu ex-ministrul Crin!

Mergi la inceput

Eu nu ma eschivez
Aici e topic despre elena udrea.

Am blog si poze in album

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
Pana una-alta, multi operatori de turism au avut incasari mai mari in anul asta de criza decat in anii de crestere economica. Si credeam ca in asta se masoara competenta unui ministru.

Si tu crezi ca datorita ministrului de care vorbiti s-a intamplat asta?Au fost incasari mai mari,pentru ca n-a mai avut lumea bani de plecat prin Europa si s-au multumit cu tara muma!Ca la banii care s-au bagat in reclama,mai multi decat a cheltuit croatia de ex.,ar fi trebuit sa avem hoarde de turisti straini!Ai gasit vreo statistica pe undeva,unde sa scrie cati turisti straini au fost in Romania,in comparatie cu anul trecut?Chiar sunt curioasa!
In rest,sanatate multa,sa avem incasari si la anu',cand n-o mai fi criza!Sper!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
Pana una-alta, multi operatori de turism au avut incasari mai mari in anul asta de criza decat in anii de crestere economica. Si credeam ca in asta se masoara competenta unui ministru.

Si tu crezi ca datorita ministrului de care vorbiti s-a intamplat asta?Au fost incasari mai mari,pentru ca n-a mai avut lumea bani de plecat prin Europa si s-au multumit cu tara muma!Ca la banii care s-au bagat in reclama,mai multi decat a cheltuit croatia de ex.,ar fi trebuit sa avem hoarde de turisti straini!Ai gasit vreo statistica pe undeva,unde sa scrie cati turisti straini au fost in Romania,in comparatie cu anul trecut?Chiar sunt curioasa!
In rest,sanatate multa,sa avem incasari si la anu',cand n-o mai fi criza!Sper!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Si doar o parte din bani a ajuns in reclama restul in buzunarele proprii..iar turistii s-au pierdut pe undeva pe drum

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

las ca acum a primit un minister mai gras,sa aiba mititica cu ce sa-si faca aprovizionarea, ca a stat destul pe tusa. Dar a meritat,pentru ea, ce daca rade o lume intreaga de noi ca am dat ministerul dezvoltarii pe mana uneia care pozeaza in reviste dezbracata si si-a scris cv-ul din mers sub obladuirea tatucului basescu.Ei sa fie sanatosi ca oricum nu le pasa.Iar noi...dumnezeu cu mila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Am auzit de la cineva care a lucrat candva cu ea, cand nu ajunsese ministru, ca are o casatorie de forma cu Cocos si ca era mare panarama, din aia la greu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy
am dat ministerul dezvoltarii pe mana uneia care pozeaza in reviste dezbracata

Poate ca ma lamuriti si pe mine, ca vad ca se inmultesc afirmatiile: poate cineva sa-mi arate o poza cu Udrea dezbracata? Sau, macar in lenjerie intima (asa cum afirma Alina Mungiu)?
Eu n-am vazut, mi-ar place...
Incepi tu, roxy?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput