Elena Udrea Ministru

Elena Udrea Ministru | Autor: UnPacatos

Link direct la acest mesaj

Sfidarea maxima a bunului simt si culmea absurdului.
Astazi, in Romania.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Incearca sa argumentezi afirmatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Mai e nevoie de argumente? Eu cred ca nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Nici eu nu cred ca mai e nevoie de argumente. Ma mir cum de nu a numit-o pe vreo undeva si pe Rizi.
Sau numirea lui Berceanu??? Deja se depaseste orice limita a bunului simt

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

ambitioasa

Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daiana_raluk spune:

Pe Ritzi n-o mai pune anu' asta ca e gravida,poate la anu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

De ce e o sfidare a bunului simt? Da sunt necesare argumente, adica bunul simt atat de clamat solicita argumentarea afirmatiilor.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

prefer sa vad pe oricine in guvern, numai pe androneasca sa n-o mai faca ministra de invatamant!!!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Care e problema cu udrea in afara de faptul ca e femeie blonda si liberalii au tinut cu dintii sa dovedeasca ca a facut ceva? Se pare ca nu au reusit sa demonstreze nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

problema mea nu e ca e ea ministreasa ci ca exista un minister intreg al turismului si dezvoltarii(dezvoltarea cui) care mananca fonduri , ea se va topai in continuare prin tara si afara- mancare, petreceri, plimbari , fonduri in buzunarul propriu - iar oamenii vor fi concediati, pensii nemarite etc ca de suntem in criza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Mai e nevoie de argumente? Eu cred ca nu.

Ba da. Nu stiu altii cum sunt, da' nu ne place tuturor sa inghitim pastile "de bune".

Pana una-alta, multi operatori de turism au avut incasari mai mari in anul asta de criza decat in anii de crestere economica. Si credeam ca in asta se masoara competenta unui ministru.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui mathilda

problema mea nu e ca e ea ministreasa ci ca exista un minister intreg al turismului si dezvoltarii(dezvoltarea cui) care mananca fonduri , ea se va topai in continuare prin tara si afara- mancare, petreceri, plimbari , fonduri in buzunarul propriu - iar oamenii vor fi concediati, pensii nemarite etc ca de suntem in criza

Pai in cazul asta ar trebui sa ne deranjeze si ca exista un minister de externe al carui ministru se va plimba prin toata lumea pe banii statului si va manca icre negre la receptii in timp ce boborul moare de foame.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput