Fulgusori 2009 (186) - Bravo ELENIC si STRUMFY!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

buna fetelor,
noi suntem bine, ne cam smiorcaim mai ales noaptea , posibil sa-si faca aparitia colicii si la noi... daca pana acum vreo 3 zile faceam si cate 7-8 kk pe zi, acum facem cam 2 si aia chinuiti si cu strangeri de burtica, desi nu suntem constipati, kk e tot moale. tot numai la san papam, deci n-am schimbat nimic in alimentatie.

cosmynik - felicitari, sa-ti traiasca minunea.

LauraG - sper sa-i treaca repede micutului problema la ureche.

monis - dragut bradul. sper sa aveti timp sa il si impodobiti. noi mergem de cativa ani buni pe varianta artificial.
cu faza cu somnul, bine ca ne-ai spus si noua, ne dai sperante ca poate-poate si-or forma si ai nostri un program cu somnul asta putin mai incolo.

Lumi - felicitari pt. botez. chiar asa, unde l-ai facut? a fost avantajos? spune-ne si noua, ca si noi urmam sa facem, probabil la sfarsitul lui ianuarie.

ionela - imi pare rau ca ai ajuns la capatul rabdarii. asta e, sunt si zile mai bune si mai proaste, sper numai ca cele mai bune sa se inmulteasca. o sa trecem noi si de perioada asta. capul sus

elenic - felicitari sa-ti traiasca printesa si sa fie sanatoasa.

crlp - eu n-am ajuns sa am semne, ca am facut ceza, insa din ce am mai citit pe aici, unele fete au nascut fara sa aiba vreun semn dinainte. insa semnele "consacrate" le stii cred: lasatul burtii, nu mai iei in greutate, diaree, crampe, senzatia de a urina mai des etc.

Lidia - faine bancurile.

roxyaly - imi pare rau ca a trebuit sa treci prin atatea operatii, sper sa te refaci cat mai repede pt. puiul tau.

a adormit. ma bag si eu la un somn, sa recuperez pt. azi-noapte.

Ramonika Ruxandra tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Ionela am citit.
La otopeni cer 125ron/zi si oricum nu au locuri

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

mama ei de treaba! incearca totusi la alz.ro... poate au ei solutii... cine stie!!!

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui cosmynik

Buna ziua tuturor! Am intrat sa va anunt, cam tarzior ce- i drept, ca pe 5 decembrie s-a nascut fetita mea Emma-Valeria de 3300 gr si 48 cm, scor apgar 9, prin cezariana la spitalul Sf. Pantelimon! Este o fetita cuminte si frumoasa dar de doua zile ne chinuie colicii insa nu plange doar se chirceste si se vaita in somn saracuta...asta e probabil inceputul, nu vreau sa ma gandesc cand colicii o sa- si atinga apogeul...folosim sab simplex si azi o sa ne cumpere tati si apa pentru colici...
Va urez SARBATORI FERICITE si un CRACIUN IMBELSUGAT!
Cosmina, mami de Emma-Valeria

sanatoasa si voinica sa fia si colici cat mai putini, refacere rapida

Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) in asteptarea lui
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Bun venit pe lume, Emma-Valeria!
Sa ai o viata frumoasa!

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze recente cu Cezarica (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=kM5OW33_nlc" target="_blank"> Cezarica la externare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata la pranz, Lavi sarumana pt cafea, a 5-a pe ziua de azi. am facut si eu una din aia strong cu spuma, yami! Monisule drag Poze am pus, da' n-am zis nika. Cu musafirii strategia e simpla de tot: "asta mi-e minunea, nu-i asa ca e superba? Dati-mi cadourile, multumim, nu-i asa ca nu serviti nimic, noua ne e somn, va serveste mami, pa". Ionela Raluci de bubite a zis ca sunt de la caldura, sa reduc temperatura la 21 de grade. A zis "nu pare sa fie dermatita". Multumesc, la revedere. Mi-a mai bagat un pitic, ca poate urla cand face kk ca are fisura anala, desi "nu pare sa aiba". No, sa ne traiasca madicii. Daca afli care e crema aia, te rog mult spune-mi. Cosminyk Felicitari, sa traiasca Emma-Valeria. Chiara Ada, vita mia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Dupa cateva zile de absenta, raspund si eu la strigarea catalogului . Am avut muuult de citit din urma asa ca nu am retinut prea multe
Felicitari prospetelor mamici Strumfy si Elenic, sa va traiasca bebeii mari si sanatosi!!!
Felicitari Cosminyk!!!

Roxyaly, imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva. Sa dea DD sa aveti parte de sarbatori linistite!
Camy, noi vom trece la nr 3 imediat ce terminam baxul cu nr 2. Avem 5.500 si am probat astazi nr 3 si se aseaza mult mai bine pe copil, nu il mai strang la bulanashe.
LauraG, sanatate multa bebelului tau!
Monis, cum mai este sa dormi atata neintrerupt de "sunete"??!!!

s-a trezit, revin

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

a adormit piciul ....pot sa frec baia ...

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna,fetelor ...am lipsit putin ,ca sa incerc sa fac si eu putina treaba...mi-a iesit si nu prea..vb cuiva de pe acilea : trebuie sa ma relaxez si sa ma obisnuiesc ca nu mai pot faca ce-am facut ,vb acum de pregatirile de sarbatori (curatenie,papa,cadouri)...asta e ..poate la anul...
Si acum incerc sa "coc" si eu o "placinta",ca tot e sezon..sper sa imi amintesc cate ceva din ce-am citit...so..let's go..

Felicitari proaspetelor mamici de fulgusori ,Cosmynik,Elenic,Strumphy!!! SA va fie puiutii sanatosi ,cuminti si papaciosi!!

DANKUTZA si eu fac parte din categoria celor cu alimentatie mixta ;la noi se pare ca tranzitul e destul de lent,facem kk o data pe zi sau la doua zile ..
Ce frumos !! Cezarica deja e vedeta !! Sa fie sanatoasa si sa va bucure mereu!!
Vizavi de vaccin ,noi am facut Infarix hexa si am scapat ieftin :febra 38 dupa-masa si putina durere locala la vreo 2 ore de la administrare;am optat pt el ,din ratiuni de "intepaturi" si toleranta mai buna,cica...

Laurairina spor la pregatiri si sa aveti o zi minunata la botez!!

Krelia ma bucur sa te "vad"!! Spor la pompat!!Sa fie asa cum iti doresti!!

LUMI ne bucuram ca ti-e dor de noi ; asteptam detalii (mai ales pozici) de la botez!! Dar,nu numai...

Roxyaly imi pare rau ca ai trecut printr-o asa experienta...bine ca totul s-a incheiat cu bine ...important e ca sunteti bine !!Sa va ajute DD sa nu mai fiti despartiti niciodata!!!Insanatosire grabnica!!

camy imi pare rau ca esti obosita...profita de sarbatori si odihneste-te..pune-l pe Pustache la treaba..eu asa am sa fac cu al meu sot..ca si eu ma simt cam sfarsita ,uneori,dar vb fetelor ma tot gandesc cat de mult l-am asteptat si l-am dorit si incerc sa imi incarc bateriile..

Floricik frumoasa zana !! Sa-ti traiasca! Bine ca s-a rezolvat cu sanul!! Sa ai laptic cat de mult in continuare!!

Lidia super tari bancurile ,mai ales cel cu superman..m-am distrat copios..

Monis superbe poze!! Tot zici ca nu reusseti sa faci multe ,dar pana la urma tot le faci...da-mi reteta ,plssss.. pt fiecare ..

cred ca mai voiam sa zic ceva ,dar acum ma lasa memoria...pup toateeee fetele si in mod special pe unele (se stiu ele care)si va urez de pe acum (nu stiu daca mai apuc sa intru ):CRACIUN FERICIT SI IMBELSUGAT TUTUROR!SA DEA DD SA FIE CEL MAI CEL DIN VIATA NOASTRA !!!

Un gand special pt cea mai infocata sustinatoare Lidia sa-ti ajute DD ca urmatorul Craciun sa il simti si sa il sarbatoresti asa cum facem noi acum...DD sa-ti daruiasca CEL MAI FRUMOS CADOU PE CARE SI-L POATE DORI O FEMEIE..La fel le doresc si camaradelor noastre Alexa si Lacramioara...

trimit "placinta" pana nu o "ard"...sper sa reusesc sa mai intru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

LauraG - bine ai revenit dar imi pare rau ca ai vesti nu asa de bune. Bine ca ati depistat insa problema si ca e pe cale sa se rezolve. multa sanatate bebelusului
Ne spui si noua pls daca e vorba de acea infectie la trompa lui Eustachio, legata de supt? Ca nu gasesc unde sa citesc despre ea... de ce apare... cum se depisteaza... multumim . Mama ta mai e la tine, mai ai ajutor?

Camy - noaptea trecuta a fost o intamplare. Si la noi programul de somn e la fel: pe la 11-12 noaptea pana pe la 9 dimi cu 2 treziri de papa.

ok, n-am terminat, revin mai tarziu

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zodie_de_foc spune:

Salutare!

Legat de bubitele de care vorbiti, am mai scris, dar poate nu ati vazut, asa ca va spun cum am rezolvat noi: spalaturi cu ceai de pelin - am imbibat o compresa sterila in ceiutz, am dat pe frunte (unde erau bubitele, cand dadea cu mana aporape ca sangera), apoi am tamponat cu o compresa sterila. Am continuat asa cu ochisorii si fatzuca - pentru fiecare alte comprese. A doua zi deja se vedeau efectele, iar dupa o saptaman piele arata normal.
Poate vreti sa incercati si voi.

Mergi la inceput