Fulgusori 2009 (186) - Bravo ELENIC si STRUMFY!!
Raspunsuri - Pagina 6
laviniablaga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin Neata Raportam o noapte belea ![]() ![]() ![]() ![]() . fericita poze Maya AndreeaPovestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |
esti o fericita

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
AVEM O LUNITA!!!!
Minunea Mea
Rares CristianNASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
simina_kin spune:
Acum a papat iar si a adormit.
Ma duc sa mai fac curat prin casa ca-mi vine surioara cu nepotul si cumnatul din strainatatzuri pe la pranz

.Are intarziere avionul 2 ore

Va pup fetele!!!! Sa aveti o zi buna si daca nu mai apuc sa intru va spun de acum Sarbatori Fericite

fericita poze
Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
ionelamaria spune:
buna ziua ( sper sa fie)
noi am plans aseara de spuneai ca il taie careva..... ajunsesem la disperare.... acum suntem calmi amandoi.... bebe in brate la mama.... vad ca doarme noaptea in patut... chiar si ziua uneori...
problema mea e ca mai nou, dupa 5 minute de supt icep urletele... si greu mai papa. Scoatem aer... ne plimbam... incercam iar sa papam.... si daca il conving... dupa 2 minute iar urlete... si tot asa... doar ca incet incet scade intervalul in care papa si creste cel cu urlete... daca ii tot scot aerul dupa fiecare repriza de papat.... vomita in jet ( cui i-ar place sa tot fie ridicat/culcat ametit in timpul mesei.???) rezolvam noi cumva.... dar asearaam plans si eu cu el ca nu mai puteam... de mila, de nervi, de oboseala... am plans
simina, monissi noua ne-au ramas lucruri mici deja... ma intreb cui sa le dau.... mama imi spune sa le pastrez pt bebe 2... eu nu am planuri pt bebe 2....deci inca nu stiu.... mai astept sa se stranga
Roxyaly , e cumplit ce povestesti tu acolo. Ma bucur ca sunteti bine amandoua. Doamne ajuta sa nu mai treceti prin necazuri de acum... bine ca s-a terminat cu bine
Broscutza, de la mesajul tau am visat peste noapte ca faceam baie in cada.... si ce bine mai era
Lavi, se pare ca inteleg ce spui... mai rau e ca la mine, sotul nu il aude pe bebe oricat de tare ar tipa saracul.... si trebuie sa-l trezesc eu daca nu mai pot. Am noroc de mama.... dar ea deja face mai tot prin casa.... si mai e si tata asa cum e si uneori e mai greu cu el decat cu Mihnea. Sunt optimista si vom rezista si va fi si bine... aveti rabdare ( Doamne!!!! de ar fi pastile de rabdare si " putut" in farmacii.... ce treaba buna ar fi!!!!)
Camy, pup mamica cea puternica! si ii dau si lui Flavius un
sa fie cumintel si sa te mai menajeza
Lumi, felicitari pt botez. Sa fie sanatoasa si fericita bebita crestinata! Unde a fost botezul? cum a fost?
Kreliuto, somnul face minuni... eu am canta de mama focului anul trecut cantece de copii( doar am avut clasa I) si acum parca le-am uitat pe toate
dienutze, daca pleci verifica starea drumurilor sa nu ramaneti in zapada, ia paturi la tine.... rabdare si bebe in cosulet.... decat stresata eu as pleca daca as sti ca sunt ok drumurile pana acolo
BUN VENIT ANNA!
FELICITARI ELENIC!! 
andreutule, sarbatori fericite , daca nu ne mai "vedem" Ai dreptate cu bunele noastre prietene
Alexa, Lidia si Lacra. va pupam , va trimitem un gand bun... si in cel mai scurt timp sa dea DD ca si pe pieptul vostru sa "toarca" un pui de om sanatos si vesel... si peste 1 an sau 2... la Craciun sa cautati actori sa joace rol de mos pt bebeii vostri
lidia
misto banc Superman
BUN VENIT Andra Maria!!
FELICITARI STRUMFY!![BIS]
dankutza, draguta steaua, multumim de pont.
Revin cu mesaje mai tarxziu... am adormit coca si acum la munci
Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE
ionelamaria spune:
revenit din motive de bebe caraicios... plange in pat... doarme in brate.... incep sa cred ca s-a invatat... crestem noi mari si facem educatie ca nu se va putea asa la infinit
Shtephy
. Sper ca Iusti iti va arata foarte rar cum plange el
Lavi deci chiar daca nu a fost o noapte linistita a fost liniste... tot e bine... si pt mine cel mai greu de suportat sunt plansetele lui... restul... le-om duce
monis, si eu m-am speriat prima oara cand am patit sa doarma Mihnea mult ( cred ca deja stii asta) inteleg sentimentul.... de nebuna ce sunt m-am dus sa-l aud ca respira... apoi am tras de el sa-l aud ca scanceste... numai asa m-am calmat. Eu ma bucur pt tine ca ati dormit bine
Camy, nu am inteles.... vrei sa te sperii sau sa doarma bebe Flavius ca bebe Iulian????

Simina, pupam fata somnoroasa
Nu stiu daca ai apucat sa citesti mesajul de aseara... 
Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE
crlp spune:
ziua buna mamici, burtici si fulgusori
am trecut sa va salut, ca azi merg la control sa vad ce zice dna dr., dar dupa cum vad eu burta, ca nu s-a lasat deloc cred ca va mai dura ceva pana sa iasa la lumina Mateiu lu mama
voi ati avut semne dinainte sau pur si simplu s-a intamplat dintr-odata?
am mari emotii pt. eveniment

38+
cu ingerasul Matei
poze
dankutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui My_Lady0091 dancutza...nelaptoase? ![]() |

Macar de ar iesi ciocolata. Dar nu iese nimic fi'ar sa fie!

Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze recente cu Cezarica (nascuta in 09.12.09)www.youtube.com/watch?v=kM5OW33_nlc" target="_blank">
Cezarica la externare
simina_kin spune:
Ionela am citit.

La otopeni cer 125ron/zi
si oricum nu au locuri
fericita poze
Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
raluci_b spune:
neata fetele,
baiatul meu tot cu kk se chinuie
o zi asa un asa, insa noaptea doarme cum trebuie, ziua il chinuie mai mult, vede ca nu poate face si urla saracutzul
andre, ce ti-a zis medicul de bubite? eu ii tot dau cu galbenele nu mai este asa aspru dar bubitele sunt acolo, am inteles ca e o crema de la mustela buna
. Eu cred ca luni dau o fuga la pediatru sa-l vada daca tot nu trec
bun venit fulgilor Andra Maria si Anna sanatoate fara colici si mancacioase
am luat baby art sa facem mulajul manutelor si picioruselor, abia astept 
Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) in asteptarea lui

www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze bubu
BoboMom spune:
Fetelor, daca va plang bebeii si nu stiti de ce, mai ales daca plang cand papa, nu excludeti posibilitatea unei infectii la ureche, cum are Nicholas. Alte simptome nu are (nici macar febra) si daca nu mergeam la dr habar n-aveam. Cel mai bine e de mers la dr la control in cazuri de-astea. Imi pare bine ca noi am facut-o. Acum ia puiul tratament si stiu ca o sa fie bine.
Laura
de
Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Poze
cosmynik spune:
Buna ziua tuturor! Am intrat sa va anunt, cam tarzior ce- i drept, ca pe 5 decembrie s-a nascut fetita mea Emma-Valeria de 3300 gr si 48 cm, scor apgar 9, prin cezariana la spitalul Sf. Pantelimon! Este o fetita cuminte si frumoasa dar de doua zile ne chinuie colicii insa nu plange doar se chirceste si se vaita in somn saracuta...asta e probabil inceputul, nu vreau sa ma gandesc cand colicii o sa- si atinga apogeul...folosim sab simplex si azi o sa ne cumpere tati si apa pentru colici...
Va urez SARBATORI FERICITE si un CRACIUN IMBELSUGAT!
Cosmina, mami de Emma-Valeria