Fulgusori 2009 (186) - Bravo ELENIC si STRUMFY!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zodie_de_foc spune:

Si eu stiam cantecele astea in copilarie, dar acu' memoria m-a lasat . Mi-am amintit doar elefantul - pe jumate, cealalta jumatate mi-a spus-o tata la telefon .
Aveti idee de unde pot face rost de cantecele de care aminteste Krelia? Melodia parca mi-as aminti-o, dar nu stiu cuvintele

Multumim si pentru saniuta.
Am cautat si taranul e pe camp (stiu doar vreo 2 versuri), dar nu gasesc.

Citat:
citat din mesajul lui krelia

monis, multam fain..cu ocazia asta am gasit si taranu' care era pe camp..si m-am dumirit si ce s-a intamplat cu butoiul....ca uitasem versurile alea

lavi..la noi deja nu mai functioneaza cantecul cu elefantul....ma cam supune la teme Raru meu...sa-mia duc aminte din tinereti....intr-o seara ajunsesem sa-i cant pana si "treceti batalioane.." ...tac'su ii canta "o vioara mica.."..io-s aia cu diversificarea

nah, ca a inceput frichineala....

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Orice copil te face sa vrei sa mai traiesti odata"
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zodie_de_foc spune:

Dankutza si noi suntem pe alimentatie mixta - jumate san jumate nan. Vad ca ne descurcam bine pana acu.

Din ce povestiti voi aici legat de programul bebeilor, imi dau seama ca bebele meu e chiar cuminte pentru ca are cat de cat un program si uneori doarme in timpul zilei cel putin 2 ore si alte 2 ore este cumintel (sta in patutz si gangureste) si pot face si eu una alta.

Dar cand e cuminte nu imi vine sa il las in pace, imi vine sa il smotocesc si l-as pupa intr-una. Abia astept sa mai creasca nitzel

Si am mai observat ca daca il scot afara, e mult mai linstit si noaptea. Afara = in carut pe balcon , imbracat ca atunci cand iesie afara.

Va pe toate!

PS: imi place ritmul pe care il aveti acum la scris pentru ca apuc si eu sa va citesc si sa mai si raspund din cand in cand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj
Cu musafirii strategia e simpla de tot: "asta mi-e minunea, nu-i asa ca e superba? Dati-mi cadourile, multumim, nu-i asa ca nu serviti nimic, noua ne e somn, va serveste mami, pa".

Ce tare esti

Mergi la inceput

IONELAMARIA, MYANI pupici. Sa va auda DD...

RAMONIKA [PUP]

COSMYNIK felicitari. Sa traiasca bebitza

Mergi la inceput

Eu ma duc sa impodobesc bradul ca parca e tare trist fara el. LAURAIRINA de aseara am in urechi cuvintele tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

voiam sa intreb...bebeii pana la ce luna papa asa des..interval 2-3 ore?si apoi cam cu cat se vor rari mesele?..poate e intrebare de om prost..dar daca stie cineva..

BINE AI VENIT BECCA...FULGUSORUL LUI MAMI IUBIT
pozici noi cu bebe shtrumf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zodie_de_foc

Salutare!

Legat de bubitele de care vorbiti, am mai scris, dar poate nu ati vazut, asa ca va spun cum am rezolvat noi: spalaturi cu ceai de pelin - am imbibat o compresa sterila in ceiutz, am dat pe frunte (unde erau bubitele, cand dadea cu mana aporape ca sangera), apoi am tamponat cu o compresa sterila. Am continuat asa cu ochisorii si fatzuca - pentru fiecare alte comprese. A doua zi deja se vedeau efectele, iar dupa o saptaman piele arata normal.
Poate vreti sa incercati si voi.

Mami de cel mai dulce Matei Gabriel

eu am vazut..si tinut minte..dar noua ne merge bine si cu musetel..la noi apar..dispar..nu-s infectie

BINE AI VENIT BECCA...FULGUSORUL LUI MAMI IUBIT
pozici noi cu bebe shtrumf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Buun, am revenit...
Nu mai stiu ce si cui vroiam sa ii raspund, asa ca o sa generalizez.
Referitor la vaccinul de 2 luni, noua pediatra ne-a spus sa cumparam infanrix hexa, rotarix si synflorix, iar referitor la calciu sa ii dam calciu gluconic 5 ml/zi, 10 zile/luna. Din fiola la 10 ml ii voi da lui 5 ml si eu voi lua restul de 5 ml.
Am fost si noi ieri la controlul de o luna si datele sunt cam asa: avem 5,500 kg (am plecat de la 4,400 kg cand am venit acasa) si am crescut de la 55 cm la 58,5 cm. Suntem sanatosi tun si sa cotinuam tot asa. Piciorusul este ok, ii mai facem masaj vreo 2 saptamani.
Am fixat si botezul e 31 ianuarie, dar nu prea mai am rabdare pana atunci...Felicitari bebeilor crestinati!

Va pup pe toate!

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crlp spune:

FELICITARI COSMINA SI BEBELINEI TALE!

38+ cu ingerasul Matei

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

Eu ma duc sa impodobesc bradul ca parca e tare trist fara el. LAURAIRINA de aseara am in urechi cuvintele tale.

ma bucur ca impodobesti bradutul..era pacat sa stea in cutie nefolosit..Imi aduc aminte..anul trecut pe vremea asta imi puneam o dorinta-cred ca o stiti toateesau macar va imaginati. Anul acesta Moshu' cel de sus mi-a indeplinit dorinta Si mai stiu ca Moshu' nu uita pe nimeni, chiar daca nu a fost sa fie anul asta, la anul sigur trece si prin hornul tau cu cadoul mult visat!

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput