Fulgusori 2009 (186) - Bravo ELENIC si STRUMFY!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Felicitari mamicilor Elenic, Strumfy, Cosminyk !!! Sa va traiasca minunile !!!

Dragele mele va doresc un Craciun fericit alaturi de fulgusorii vostri!
Sa va aduca Mosu` tot ceea ca va doriti!

Noi petrecem alaturi de parinti. Astazi in casa noastra miroase a sarmale si a cozonac

Va pup pe toate!

------------------------
Proaspata mamica de baietel!

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Top si io la ceas de seara in ajunu lu Craciun
Am ramas impresionata de urarile scrise pe aici..Eu sunt antitalent la scris urari de astea frumoase..ma batea chiar gandu sa dau in search pe gugl' sa fur vreun mesaj mai smecher,da ma urla rechinasa ...
Asa caaa...nah ca ma chinui banguit sa zic si io cam ce imi trece acu prin creierasu dilit si scurcircuitat de atatea maraieli, frichineli, urlete, scutece, pampersi, mai nou baleeeecurse pe umerii nostri sau pe unde apuca

Urez tuturor mamicilor si burticilor inca..de aici de la noi din casuta noastra de iarna poleita cu fulgusorii nostri frumosi, un Craciun ca in povesti, cu miresme de carnati, de cozonaci (boromir sau alte natii, sau aia inmiresmati primiti de la bunici pentru cele mai 'norocoase'), cu voie buna, cu liniste in casa, cu caldura sufleteasca, fara colici, fara scremete si nechezeli, fara urlete, doar cu zambete si gangureli!

Am fugit..duty calls...

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

CRACIUN FERICIT ! SA VA ADUCA MOSU MULTE DARURI SI SA VA BUCURATI ALATURI DE CEI DRAGI.

ALI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

Craciun fericit alaturi de cei dragi
In clipa asta nu pot scrie prea multe.
sa auzim numai de bine si multa sanatate
noi am implinit 6 sapt chiar azi pe 25.

LORELIX
DANIEL- MATEI 20 ZILE +
sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buuuuuuuun...am terminat curatenia, am terminat bradul, am terminat mancarea (noroc ca am putut cumpara o parte din ea )...acum merg la un dus binemeritat...si numai maine il voi imbraca pe Flavius in costumas si-i voi facve poze.aaaaaaaaaaa...a venit mosul la mine am primit un aparat de fotografiat super fain

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Am venit sa colindam
Domn, Domn sa-naltam"
... si la fete sa uram: sanatate, fericire, bunastare, cumpatare, pe mese mereu mancare ...
Bebei sanatosi, nasteri usoare si Mosul sa treaca pe la fiecare!
Craciun Fericit!

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Un Craciun Fericit, linistit si imbelsugat!

Laura

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Am pus poza lui Robert Andrei de Crissa in gaska Fulgusorilor Superbi!
link aici bebe de crissa

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga

AVEM O LUNITA!!!!
Minunea Mea Rares Cristian
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

In murmurul tainic al colindelor de Craciun, sarbatorile de iarna sa va aduca lumina in ganduri, caldura in suflet, sanatate si fericire. La Multi Ani!

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy
Am citit numai urari frumoase si vreau sa va urez si eu Craciun fericit si sa primiti cele mai frumoase cadouri pentru voi si comorile voastre .
Va imbratisez cu mare drag ,va pup pe toate , si sper sa impartim si de-acum incolo multe clipe minunate.

Pupici speciali pentru Monis, Ramonika, Andreuta, Ancutza, Krelia, Simina, Raluca, Lavinia, Camy ,Ionela, Alexa ,Lidia ,Lacramioara ,Miany ,Lumi ,Suzyica ,Betty,RamonaC ,Dymomo,Many_bani ,Dana_n, Ali, Laurairina,Tinonino ,Avalon,LauraB ,LauraG, Alinush,Simona,DianaR, Dienutze,Dankutza, Lylyana,Mihamora ,Jay, Arcadia,Broscuta ,Lauradi, Doris, Floricik, Simonette, Crissa ,Camelia .

Pupici speciali si de la mine.
Sarbatori fericite si tie.

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze recente cu Cezarica (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=kM5OW33_nlc" target="_blank"> Cezarica la externare

Mergi la inceput