Fulgusori 2009 (186) - Bravo ELENIC si STRUMFY!!
Raspunsuri - Pagina 16
dankutza spune:
Fetelor am primit cel mai frumos cadou de sarbatori
- buletinul de analize de la screeningul neonatal. Acum, chiar ca pot sa spun cu siguranta ca Cezarica este My Perfect Baby 

. Puiul meu nu are nici un defect congenital, tulburari endocrine, boli congenitale. La testarile din spital, a iesit foarte bine, inclusiv la radiografie (ca sa se elimine suspiciunea de piticism). Acum, m-am linistit. Copilasul meu mult iubit este sanatos tun.
Sarbatori fericite!
Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze recente cu Cezarica (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=kM5OW33_nlc" target="_blank">
Cezarica la externare
DianaR spune:
Primiti o urare intarziata?
Craciun fericit alaturi de familiile voastre! Sper ca a fost Mosul darnic anul asta, chiar daca e criza...
Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09)
Filmulete
RamonaCopot spune:
A venit mosu'???
La mine a venit barza anul asta, ca mosu' si-a permis sa nu mai treaca, doar din simplul motiv ca orice mi-ar fi adus nu putea sa fie un cadou asa grozav si magic ca al berzei si a decis sa vina abia la anu', ca nu-i place sa fie pe locul 2 la cadouri
. In schimb a venit pentru Dominic si i-a adus salteluta aceea de joaca si o bratarica de aur cu numele lui gravat pe ea. A fost si este un Craciun magic, minunat si unic pentru mine, dar parca jumatate din inima mea e trista ca nu a putut sa fie si tati cu noi.
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
RamonaCopot spune:
Dankutza...chiar ca este cel mai frumos cadou, pe langa cel care l-ai primit deja. Ce n-as da sa pot sa primesc si eu asa in scris negru pe alb, acelasi lucru... Pupici pt perfect baby si la mamica fericita.
DianaR, eu primesc urarile si te las sa ma si colinzi, ca doar 2 colindatori am avut. Craciun Fericit si tie!
Ramona,
Ramonika spune:
Craciun fericiti alaturi de bebelusii vostri dragi 
dankutza - felicitari pt. rezultatele bune. 
Ramonika
Ruxandra
tati
si Vladutz
Ramonika spune:
intrebare (mai ales pt. cele care alapteaza exclusiv):
le-ati dat bebeilor suzeta pana acum? eu nu stiu ce sa fac, daca sa ii dau sau nu. e clar ca uneori foloseste sanii mei pe post de suzeta si de multe ori asta o calmeaza cand e agitata sau o doare burtica. de asta o mai las sa "mozoleasca" sanii. insa vad ca pe termen lung nu face bine la sfarcurile mele, desi ma ung inca cu Garmastan.
de asta ma gandesc daca sa ii dau suzeta sau nu. voi cum procedati?
Ramonika
Ruxandra
tati
si Vladutz
RamonaCopot spune:
Dominic doarme in paturica de la mosu' si eu ma cam plicti. Cu degetul pe F5 de ceva vreme, dar vad ca toate sunteti ocupate, asa ca ma pun sa-mi caut si eu un film.
Ah... am facut si noi vaccinul miercuri, adica vaccinurile, 2 la numar. Nici nu mai stiu cum se numeste al doilea (am prospectul de la el printr-un buzunar pe undeva), dar primul a fost cel gratuit de la stat, iar pe al doilea am platit 70 lei. Dupa ce am ajuns acasa si am vazut cat a plans copilul meu (de la 12 ziua, pana la 2 noaptea) mi-a parut tare rau ca nu am umblat mai mult sa caut infanrix-ul sa-l cumpar. In schimb nu a facut febra deloc si nici nu se mai cunoaste unde a fost intepat. Vad ca la moda este constipatia acum la fulgusorii nostri, asa ca nici noi nu facem exceptie de la regula. La 2 zile face si Dominic un scaun cat un pampers, pe care se chinuie o zi intreaga sa il scoata. Ieri nu am mai suportat sa il vad cum se chinuie si cum ma chinuia si pe mine si i-am bagat mai putin de un sfert de supozitor, dar sper sa nu mai apelez curand la supozitor. O sa am rabdare daca e cazul pana la 3 zile si daca nu iese nici atunci, mai bagam supozitor, ca nici la noi nu isi face efectul debridat-ul, iar cu termometrul nu ma descurc si mi-e si frica sa nu il ranesc. Maine implinim 2 luni, iar bilantul celei de a doua luna nu este atat de bun, in privinta greutatii. Abia a luat in greutate in jur de 500 grame, dar sper ca in luna a 3-a sa punem macar minumul.
lapticul a inceput sa vina din nou,dar tot mai bagam si la cate o masa sau doua completare de milumil. Mi-am gasit la plafar o solutie concentrata Mamma +, care se dilueaza in apa si care o beau in loc de ceai si iau in continuare Galafor, iar acum dupa ce am citit povestioara din link-ul trimis de Monis
, parca imi vine sa mananc si balega
, numai sa stiu ca o sa am lapte suficient sa-mi hranesc broscoiul.
Va pup si mai revin, ca deja se foieste, ca nu-i place sa doarma singur deloc, asa ca ma bag si eu cu el pe paturica cea noua.
Ramona,
gabitza35 spune:
salutari si Craciun fericit si de la noi
si noi ne luptam cu constipatia... de fapt nu sunt constipati daca reusesc sa faca kk o data pe zi... dar ce chinuri pana reusim....
pe baiat il stie cred ca tot blocul... are un fel anume de a se screme si icni... si efectiv incepe sa tipe cand se produce evenimentul... noi acum stim si in momentul in care da semne ca se apropie momentul...ii dam pampersul jos si ne uitam toata familiain fundul copilului asteptand... e constipat dupa consistenta.... dar se descurca singur.
fetita in schimb cam trebuie ajutata.... se zvarcoleste toata ziua si nici gazele nu merg prea bine la ea ( fata de baietel)... o mai ajutam cu termometrul... dar mi-am propus sa renunt la el pt a nu da dependenta... sau sa apelez in caz ca trec 2 zile si nu a facut kk
le mai dam si ceai de musetel , dar nu prea mult ...
au venit si colicii, se pare, sau e posibil sa fie constiparea... nu-mi dau seama exact... le dau sab simplex...
am si eu o intrebare pt fetele care au avut copiii cu greutate mica la nastere ( noi avem acum Dragos 3020 si Eva 1785).. cat sab simplex le administrati pe zi, pe masa?
in rest suntem bine si cuminti... mancam in general la 3 ore, interval pe care il dormim in general, inca suntem fornaiti... ce sa-i faci , nu reusim sa rezolvam mucisorii... decat ii inia o pauzam cu ser... colicii, daca ce avem noi sunt colici inca nu ne fac sa plangem... decat ne zvarcolim si icnim...
Dragos este un smecher, ii place in brate... si lui mami ii place cu el in brate ....are o privire care iti merge direct la inima... se pierde in ochii tai...
Eva in schimb, cand o iei in brate e cu ochii in continua miscare, se uita si analizeaza tot in jur... o sa fie o soacra pe cinste
asteptam si noi rezultatetele de la testele metabolice... noua inca nu ne-au sosit ( am fost luni la clinica si nu erau.... mai sun saptamana viitoare... daca nu la anu')
cam atata despre noi...
sarbatori fericite si implinite tuturor
Dragos si
Eva _30.11.2009
unombun spune:
eu ii dau sab simplex conform prospectului,adica 15 picaturi la fiecare biberon si are efect foarte bun.de 1 luna de cind ii dau mi-am gasit linistea