Fulgusori 2009 (186) - Bravo ELENIC si STRUMFY!!
Raspunsuri - Pagina 17
floricik spune:
Sab Simplex se da dupa masa ? O sa-l trimit maine pe sot sa ia de la farmacie ca saracuta tare o mai chinuie burtica. Maine face 2 saptamani . E ok daca ii dau ? 
Floricik mami de
Maria Ema-12.12.2009
RamonaCopot spune:
DOMINICva doreste Craciun Fericit!
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
laurairina13 spune:
si eu printre pregatelile de cealalta mare sarbatoare..botezul![]()
Ramonika, si eu ma intrebam cand sa ii dau suzeta, am citit pe net ca nu ar fi bine din prima luna..apoi am vazut pe forum ca mai multe fete aveau prin poze bebeii cu suzi in gurita si am trecut la treaba. Nu prea o place , o tine in gurita si o molfaie cu spor doar cand e maraita rau , cand ii e foame si cand e prea obosita. Dar are efect atunci, ca se mai linisteste rozand la ea, si pe noi de scapa de urletele ei de disperare. Noua ne foloseste fix in mom de disperare cand nu mai stim ce sa ii facem si am incercat tot. O scuipa, o arunca, i-o indesam inapoi, o roade iar, iar o scuipa..si tot asa..dar se mai calmeaza...
RamonaC, si la noi rechinasa face caca o data la doua zile vad, si cand face, zici ca explodeaza pampersul, nu alta,..se manjeste toata
Daca nu sunt pe faza sa o schimb repede, manjeste si body si hainute si tot...
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS ![]()
rechinas in pozici
dienutze spune:
Craciun fericit!!!!
Sa aduca Mosul daruri multe, sanatate si fericire voua si celor dragi!
Noi am ajuns la bunici si dormim de rupem ![]()
Pup!
Mica mea minune:
Natalia Oana
(16.11.2009)
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui floricik Sab Simplex se da dupa masa ? O sa-l trimit maine pe sot sa ia de la farmacie ca saracuta tare o mai chinuie burtica. Maine face 2 saptamani . E ok daca ii dau ? ![]() Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009 |
Se administreaza inainte de masa cu cateva minute.E in ordine daca ii dai de pe acum si va tin pumnii sa functioneze
Nu stiu insa de cate ori pe zi e voie,poate te ajuta fetele care dau bebicilor .

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)
shtephy spune:
| citat din mesajul lui dienutze Craciun fericit!!!! Sa aduca Mosul daruri multe, sanatate si fericire voua si celor dragi! Noi am ajuns la bunici si dormim de rupem Pup! Mica mea minune: Natalia Oana (16.11.2009) |
Ma bucur ca ati ajuns cu bine si ca va este bine acolo

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)
gabitza35 spune:
| citat din mesajul lui floricik Sab Simplex se da dupa masa ? O sa-l trimit maine pe sot sa ia de la farmacie ca saracuta tare o mai chinuie burtica. Maine face 2 saptamani . E ok daca ii dau ? ![]() Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009 |
sab simplex se administreaza in biberon 15 picaturi 5-6 ori pe zi, cel putin asa scrie pe o foaie cu instructiuni pe care am primit-o la iesirea din maternitate
eu nu le-am dat asa mult... am pus cam 5-7 picaturi in bbiberon , copiii mei sunt mici ( ca greutate)si am considerat ca trebuie sa reduc un pic cantitatea
ca varsta , suntem nascuti pe 30.11 si le administrez cam de o saptamana.... nu am vazut nicio referire pe prospect legata de varsta sugarului
daca alaptezi.... nu stiu cum se procedeaza... eu nu alaptez... am f putin lapte ... iar pt doi nici vorba

Dragos si
Eva _30.11.2009
Ramonika spune:
mmmmm.... sa vedem, daca nu functioneaza sab simplexul sau infacolu, poate ii iau o suzeta, sa se mai linisteasca. insa macar sa implineasca o luna.
Ramonika
Ruxandra
tati
si Vladutz
Lidia74 spune:
| citat din mesajul lui dankutza Fetelor am primit cel mai frumos cadou de sarbatori - buletinul de analize de la screeningul neonatal. Acum, chiar ca pot sa spun cu siguranta ca Cezarica este My Perfect Baby ![]() ![]() . Puiul meu nu are nici un defect congenital, tulburari endocrine, boli congenitale. La testarile din spital, a iesit foarte bine, inclusiv la radiografie (ca sa se elimine suspiciunea de piticism). Acum, m-am linistit. Copilasul meu mult iubit este sanatos tun.Sarbatori fericite! ![]() Mami de amazoana My Perfect Baby - poze recente cu Cezarica (nascuta in 09.12.09)www.youtube.com/watch?v=kM5OW33_nlc" target="_blank"> Cezarica la externare |
DANKUTZA ce veste minunata...

dankutza spune:
gabitza35 despre ce teste metabolice vorbesti? Screening neonatal? 
Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze recente cu Cezarica (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=kM5OW33_nlc" target="_blank">
Cezarica la externare

- buletinul de analize de la screeningul neonatal. Acum, chiar ca pot sa spun cu siguranta ca Cezarica este My Perfect Baby