Fulgusori 2009 (186) - Bravo ELENIC si STRUMFY!!
Raspunsuri - Pagina 18
shtephy spune:
Dankutza ma bucur mult pentru voi ca au iesit bine testele.
Ramonika eu Stefaniei i-am dat suzeta din prima luna ,exact nu mai retin de cand ,dar stiu ca i-am dat-o initial dupa baita cand nu avea rabdare sa stea la masaj si imbracat.
Lui Iustinut nu i-o dau deocamdata ca e tare cumintel ,sper sa nu-l deochi
.
Ma gandesc ca as prefera sa se calmeze cu o suzeta decat cu un siropel contra colicilor daca ar fi cazul.
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)
RamonaCopot spune:
Shtephy 

. Ma bucur sa te vad si in seara asta activa. A adormit Stefitza? Poza cu fratiorii sub bradut, abia astept sa o vad
(bineinteles ca si cu mamica).
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
RamonaCopot spune:
Ramonika, eu acum nu mai sunt un exemplu de mamica al carei bebel este hranit exclusiv la san, dar pana la 6 sapt ne-am incadrat si noi (si sper ca sa ne revenim complet cat de curand), dar eu am mai zis pe aici ca i-am dat suzeta la Dominic de la 6 zile de cand au aparut colicii. Probabil multi zic ca sunt o mama denaturata, dar pe el chiar l-a ajutat ca tragea cu foc din ea si scotea niste sunete asa cam ca si gemetele noastre. Si nu e dependent de ea. Cand nu i-o trebuie o scoate singur. Desigur cand o vrea inapoi, nu mai reuseste singur (desi de cateva ori a reusit involuntar cu manuta sa faca asta) si atunci s-ar putea sa fie mai greu putin pt voi, ca trebuie sa stai mai mult langa el sa i-o bagi in gurita de cate ori ii cade. Nu cred ca va refuza vreun copil sanul din cauza suzetei, daca de asta te temi.
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
dankutza spune:
Cezarica si Dankutza va ureaza SARBATORI FERICITE!
In linkul asta suntem noi in ziua de Craciun.
http://family.webshots.com/photo/2446381800105874155LzCfzL
Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze recente cu Cezarica (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=kM5OW33_nlc" target="_blank">
Cezarica la externare
ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramonika intrebare (mai ales pt. cele care alapteaza exclusiv): le-ati dat bebeilor suzeta pana acum? eu nu stiu ce sa fac, daca sa ii dau sau nu. e clar ca uneori foloseste sanii mei pe post de suzeta si de multe ori asta o calmeaza cand e agitata sau o doare burtica. de asta o mai las sa "mozoleasca" sanii. insa vad ca pe termen lung nu face bine la sfarcurile mele, desi ma ung inca cu Garmastan. de asta ma gandesc daca sa ii dau suzeta sau nu. voi cum procedati? Ramonika Ruxandra tati si Vladutz ![]() |
si al meu facea urat tare la suzeta... i=o cumparasem tocmai pt ca maraia mult... si incepuse sa isi suga degetelul. O scuipa la inceput , o arunca din gurita cu bolta... pana cat mai departe. Acum o accepta can il deranjeaza ceva si e nervos... dar nu de maraiala am scapat ci de urlete. Cand suge suzetica plin de nervi se aude un mmm mmm mm ... sau mrrr mrrr mrr
cand are chef de ea... dar cand nu... inca o scuipa... si mie imi place asta.... iar imediat dupa masa are reactie de greata daca o simte in guritaMami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE
ionelamaria spune:
Craciun fericit!, sanatate si liniste tuturor mamicilor, burticilor si piticilor nostri!scuzata fie-mi intarzierea de 2 ani lumina
dar nu prea am reusit sa-mi ordonez timpul zilele astea nici sa trimit mesaje de pe tel si nici macar sa raspund cu 1 bip celor care mi-au trimis mesaj. Cer iertare , cu aceasta ocazie, si fetelor de pe forum care mi-au trimis urari pt craciun pe tel... si eu , ca o...
n-am raspuns.
1000x
pt fiecare
Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE
gabitza35 spune:
[quote]citat din mesajul lui dankutza
gabitza35 despre ce teste metabolice vorbesti? Screening neonatal? 
da, despre screening neonatal vorbeam... luni cand am fost la control cu mucosii, inca nu sosise rezultatul..
Dragos si
Eva _30.11.2009
krelia spune:
cucuuuu..e cineva p'aci?![]()
fi-miu e cu ochii cat cepele...io-s cu ei in scobitori.....si cum imi trec "shpe" mii de ganduri prin cap...mi-am dat seama ca nu numai eu sunt varza....barbata-miu e si mai si
....haideti sa va pove' ![]()
..il rog ieri p'al meu sa gaseasca un "meseseu" frumos, sa trimitem la rubedenii, pretini, "conostinte"...si ma pune al cu coarne sa zic "cauta si tu pe net, ca n-am inspiratiune la ora asta" (plus ca eram cu fi-su mufat la bibi)....atat mi-a trebuit.....pagina era deschisa la mesajul lylyanei si odata il aud p'al meu zicand.."mama, ce mesaj misto ti-am gasit, ce frumos a zis fata asta"..la care io zic..ok, baga...si imi citea cui sa trimita, iar eu ziceam da sau nu...
asa ca fetili care primira de la "mine".....sper ca nu m-ati injurat prea tare...
....
va mai urez si-acu'...special..sa aveti un Craciun cald, linistit, plin de momente frumoase, alaturi de toti cei dragi voua!
(iar de Anul Nou, promit ca nu mai las hazbandu' la treburi femeiesti
)
iar pt lylyana....
..promit sa-l bat p'al meu ca n-a fost atent! ![]()
.s'aud nechezeli....am fugeat...speram ca azi sa fie mai ok, ca ieri a fost tot o frichineala....vad ca nici nu-mi da pace....da' poate i-l pasez lu' tac'su, drept pedeapsa ![]()
dragi!
_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai 
Muhammad Ali
krelia spune:
am reusit sa adorm manzu'...asa ca, fug sa aplic regula de aur
....va las neste noutati in semnatura.....si....pt ca nu-mi aduc aminte sa va fi lasat vreodata.....
cofi calda, si cu cofeina..si fara...si cu laptic, si fara....si cu zahar si fara
...si cu muuulti, cozonaci.....si pasca...si ceiutz pt lactatie
...ca e gata facut de aseara (numa' ca-i rece
)....si un pik de
BonJovi in surdina ![]()
_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai 
Muhammad Ali
Mussica spune:
Meeeerryyyyyy Christmas!!!!!
Dupa o serie de peripetii am revenit si noi cu vesti bune. Inainte de toate, bebe este bine, il cheama Mihai Cristian, a avut la nastere 4,200 kg si 57 de cm (cred ca asa se si explica de ce nu mai vroia sa iasa
). Scor APGAR 10.
Povestea nasterii?...Hm..Joi noaptea spre vineri am inceput sa simt contractii mici, din 30 in 30 de min, usoare. Cand pe la 8.00 am vazut ce viscol e afara si mi-a fost o mega teama ca daca nu ajung acum la spital, cine stie cum va decurge ziua si blocajele din trafic nu prea veneau in ajutorul meu. Asa ca...cu voie buna am plecat la spital. Acolo doctorita de la camera de garda mi-a spus ca e cazul sa raman, ca colul e pregatit si este si depasire de termen. Asa ca...am inceput.
Pana pe la 12:00 am stat cu contractii din 15 in 15 min, usoare, suportabile. Apoi a venit un pahar de ulei de ricin - beah, beah - si o injectie cu calciu un pic mai tarziu si contractiile s-au indesit cam la 5 min. Si am tot stat asa .. pana pe la vreo 4 - 5. Timp in care am tot batut apa in piua celor din sala sa nu uite sa-mi faca epidurala. Doctorul meu nu venise, dar tinea legatura cu doctorita rezidenta prin telefon. La un moment dat am prin o discutie din care am inteles ca aveam 5 cm dilatatie si am urlat :epidurala!!!!!!!!!!
Se pare ca insa nu am avut noroc, deoarece mi s-a explicat ca e o sarcina trecuta de termen, ca nu am o dinamica corecta a contractiilor si atunci nu este ok sa-mi faca epidurala. Nu are rost sa va spun ca mi s-a intunecat totul. Au inceput controalele sus pe masa, cu rupt de membrane, cu dilatare manuala, hm...tot tacamul. Si mai mult decat atat au inceput acele contractii atat de dureroasa incat iti vine sa musti din fierul de la marginea patului. Ideea este ca am avut niste dureri de spate...ingrozitoare. Simteam cum mi se rupe fiecare bucatica de coloana.
Ne-am tot distrat asa...inca mult timp, timp in care au aparut, frisoane, vazut dublu, toata gama
. Pe la 23:00 dilatatia era ok, contractiile dureroase si se pare nu deajuns de eficiente deoarece Bebi nu cobora deloc iar eu imi vedea sa ma arunc pe geam.
Dupa o discutie a medicului meu cu medicul de garda (plus a verificat nenea cu ochii lui), s-au dus nu stiu unde si au obtinut acordul sa ma bage in cezariana. Asa se face ca cele 20 de minute de pe masa de operatie au fost cele mai minunate din viata mea. o caldura si o liniste pe care nu o mai simtisem demuuuuult. Deja imi mai tremurau doar mainile, in rest simteam ca-s in jacuzzi la Ritz. Operatia a decurs excelent, acum ne refacem dupa ea. Bebi a mieunat chiar in clipa in care il scotea din burtica.
Oricum dupa un travaliu ce a dus la dilatatie 10 si o cezariana, pot sa spun ca am nascut de 2 ori![]()
.
Acum suntem bine, am trecut si de vreo 2 zile de febra, frisoane si toata gama unei febre a laptelui in toata regula, cu pompe si muls si un bebe mai lenes la mancare.
In 2 vorbe asta este povestea mea si a lui Bebi.
Acum ca am reusit sa dau si un semn de viata, o sa ma apuc sa citecs si un pic din urma.
Multumesc pemtru incurajari fetelor!.
40 saptamani & still counting :)

tati
si Vladutz