Fulgusori 2009 (186) - Bravo ELENIC si STRUMFY!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Mussica superba povestea nasterii!
kreliutza tizu e superb!

Raresh al meu a adormit la 5! sunt rupta si gata ca o baterie 777!

am adaugat bebe de crissa in gashka fulgushorilor

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga

AVEM O LUNITA!!!!
Minunea Mea Rares Cristian
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT

Mergi la inceput

poze noi la semnatura

poze noi cu bebeloi

AVEM O LUNITA!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mussica spune:

Multumesc Lavinia. Nu sunt un bun narator, dar sunt foarte bucuroasa ca s-a terminat cu bine!

40 saptamani & still counting :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

mda..miununea nu a tinut nici macar 1 ora...daramite 3 zile ...tind sa cred ca este contagioasa constitpatia...

lavi, hai ca suntem ca ciorile alea de-si lauda puii ..da' sa stii ca nici cu Rareshu' tau nu mi-e rusine ...cu ochisorii aia mari si expresivi......

nu stiu bey...da' io am senzatia, din ce in ce mai profunda, ca toti fulgusorii nostri seamana intre ei...uitandu-ma la pozele din album...regasesc multe mutrite si expresii ale fetei, pe care le stiu de la fi-miu

Mussica, sa-ti traiasca lunganul..baschetbalist il faci .....of, ce ai mai experimentat si tu...chiar ca poti spune ca ai nascut de 2 ori ....

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Orice copil te face sa vrei sa mai traiesti odata"
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Ai dreptate kreliutza...si mie mi s-a parut ca bebeii seamana intre ei! Cel putin unii din ei.Probabil pentru ca inca sunt mititei...dar cand vor mai creste se vor vedea diferentele! Pupaceala!

poze noi cu bebeloi

AVEM O LUNITA!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

intrebare (mai ales pt. cele care alapteaza exclusiv):
le-ati dat bebeilor suzeta pana acum? eu nu stiu ce sa fac, daca sa ii dau sau nu. e clar ca uneori foloseste sanii mei pe post de suzeta si de multe ori asta o calmeaza cand e agitata sau o doare burtica. de asta o mai las sa "mozoleasca" sanii. insa vad ca pe termen lung nu face bine la sfarcurile mele, desi ma ung inca cu Garmastan.
de asta ma gandesc daca sa ii dau suzeta sau nu. voi cum procedati?

Ramonika Ruxandra tati si Vladutz

Da, eu i-am dat suzeta inca din maternitate....EU, care laceilalti doi nu le-am dat suzeta ever.... Era nelinistit intr-o seara, si o asistenta de la neonatomi-a sugerat sa-i dau. Nici nu luasem la mine dar am primit de la maternitate niste cadouri printre care si o suzeta pe care am sterilizat-o si i-am dat-o! E primul meucopil care accepta suzeta

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
39+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR oricand!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Dankutza felicitari ptr vestile minunate!!! Stiam eu ca totul este bine!

Mussica offf, ce-ai mai patimit si tu!!! Frumoasa povestea Sa va traiasca minunea!

A venit si la noi dupa o intamplare hazlie pe care poate am sa v-o zic alta data ca trebuie sa fac un castel din cuburi acuma ptr Luca

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
39+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR oricand!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

multumesc tuturor pt. raspunsuri.

Mussica - draguta povestea ta, insa imi pare rau ca a trebuit sa induri atata. oricum, important e ca sunteti bine amandoi acum.

lavinia, krelia, dankutza - foarte dragute pozicile.

floricik - ce ai mai facut cu lapticul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

alta intrebare pt. cele cu cezariana: cu ce va epilati acolo, acum cat e destul de proaspata operatia? parca mi-e frica sa ma epilez, desi de-acum ar cam fi cazul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

mneatza

Sunt chiauna si nu din cauza de bebe. Am avut musafiri pana la 3 dimineata... inca dorm pe mine. Bebe a fost de mare gasca... s-a trezit sa pape cand am intrat eu in camera sa dorm... si m-a lasat apoi sa prind 4 ore legat de nanita. Tare-mi place de el. Mai e si smiorcait uneori... dar trebuie sa stiu ca am bebe mic. S-a purtat exemplar... prietenos... cu o criza mica mica de colici ( jum de ora in brate si a trecut)
Mi-am amintit ca radeam impreuna in sarcina ca bucuriile noastre vor fi strict legate, printre altele, de numarul de scutece care contin KK.Ei bine, dupa zile de scremut si plans, Mihnea lu'mami mi-a umplut vreo 3 scutece ieri de KK si le-a acompaniat cu chiote de bucurie.
Am mai primit un cadou frumos de la Mosu'. Bebe mic zambeste cu mine si mi-a ras in hohote stand pe pieptul meu cand m-a auzit pe mine razand. Nu pot sa cred ca rade si zambeste cu mine si nu doar involuntar. Hm... parca mai primisem eu cadouri,....dar oare mai contreaza vreunul dupa ceea ce inseamna bebe mic la Craciun???

Va pup pe toate si sa aveti o zi linistita si vesela si bebei zambareti si fericiti

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE

Mergi la inceput