Fulgusori 2009 (186) - Bravo ELENIC si STRUMFY!!
Raspunsuri - Pagina 20
laviniablaga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramonika alta intrebare pt. cele cu cezariana: cu ce va epilati acolo, acum cat e destul de proaspata operatia? parca mi-e frica sa ma epilez, desi de-acum ar cam fi cazul. ![]() Ramonika Ruxandra tati si Vladutz ![]() |
eu mi-am pus benzi de ceara strep! doare ca draku....dar au avut efect!
Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
poze noi cu bebeloi
AVEM O LUNITA!!!!
Minunea Mea
Rares CristianNASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RamonaCopot spune:

Dragele noastre poftiti la masa, ca azi face Dominic cinste pentru cele 2 luni. 

.
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
dankutza spune:
citat din mesajul lui RamonaCopot![]() ![]() Dragele noastre poftiti la masa, ca azi face Dominic cinste pentru cele 2 luni. ![]() ![]() ![]() .Ramona, MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI |
Sa iti traiasca bebelul!

Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze recente cu Cezarica (nascuta in 09.12.09)www.youtube.com/watch?v=kM5OW33_nlc" target="_blank">
Cezarica la externare
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui RamonaCopot![]() ![]() Dragele noastre poftiti la masa, ca azi face Dominic cinste pentru cele 2 luni. ![]() ![]() ![]() .Ramona, MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI |
La multi ani sa va traiasa si sa fie sanatos si fericit!
Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE
laurairina13 spune:
raspuns pt Ramonika: partial cu epilatorul, asa mai pe la distanta de taietura, iar acolo cu lama. Si mie mi-e cam frica sa dau fix acolo cu epilatorul...
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS ![]()
rechinas in pozici
laurairina13 spune:
Lavinia vazut bebeloi in pozici!
Am vazut in una din pozici ca doarme pe burtica..Doarme de obicei pe burtica? Ca si eu as vrea sa o pun sa doarma asa, caci nu si-ar mai misca labutzele ca disperata si ar dormi mai bine cred, fara sa se sperie de manutze si sa se trezeasca
..dar mi-e frica sa nu se sufoce...
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS ![]()
rechinas in pozici
RamonaCopot spune:
Dankutza, multumesc frumos. Si amazoana ta chiar e superba
. Am facut cunostinta si cu tati (care vb fetelor de pe aici, se pare ca e "fleasca" dupa fie-sa
). Sa iti bucure zile toata viata de acum inainte, amandoi.
Lavi, vazut poze si cu Rareselu' scump si abia astept sa vad maine si pozica lui de la 2 luni
. Tu cu ce ii faci pozele, de nu prea ies asa clare? Le faci cumva fara blitz sau cu telefonul? Si eu imi tot propun sa nu mai folosesc blitzul, dar nu ies clare fara blitz si mai mult ma enervez.
Kreliutzo..eu tare m-am bucurat de mesajul primit, chiar daca l-am mai citit si la Lylyana. Pe aceasta cale multumesc din suflet celor care ne-au trimis sms cu urari, eu nici sa raspund la telefoane nu am apucat, apoi sa trimit mesaje. Mi-au placut tare si pozele voastre cu bradutzul.
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
monis5 spune:
bun gasit la Mos Craciun!
fac cap nou 
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun 
poze de azi de ieri

tati
si Vladutz