Fulgusori 2009 (186) - Bravo ELENIC si STRUMFY!!
Raspunsuri - Pagina 14
dankutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laviniablaga Dankutza, multumesc de poza! Raman datoare...Amazoana e adaugata! Uite-o aici sa vezi cat e de dulcica!AMAZOANA |
Saru'mana!
Suntem in galeria fulgusorilor acum. Yuppie!
Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze recente cu Cezarica (nascuta in 09.12.09)www.youtube.com/watch?v=kM5OW33_nlc" target="_blank">
Cezarica la externare
dankutza spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui floricik Va rog sa-mi spuneti ce luati voi pt stimularea lactatiei.Nu stiu de ce dar de ieri nu prea mai am deloc lapte ![]() Sunt disperata. De ieri am inceput sa beau ceai pt stimularea lactatiei de la Fares dar mare lucru nu s-a schimbat.![]() |
granule Galactogyl
Pastile Galafor
Pastile Nutrinatal
ceai de la Humana
ceai de la Fares
Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze recente cu Cezarica (nascuta in 09.12.09)www.youtube.com/watch?v=kM5OW33_nlc" target="_blank">
Cezarica la externare
ionelamaria spune:
Floricik, si bebe meu face cum spui tu... papa cateva minutele ( 3-5) apoi incepe sa planga tare tare.... uneori chiar dupa 1-2 minute... inghite aer ... sanii mei par goi.... devin grei daca papa mai tarziu o masa... cere singur la san ... mai ales ziua la 2,5-3 ore... dupa ce a papat putin... si a inceput sa tipe... il ridic... scot aerul... ( daca vrea sa iasa... ca daca insist mult vomita in jet) mai stam in brate ( uneori si 20 -25 minute) apoi mai incerc 1 data... daca ia sanul si papa... il las sa pape... daca incepe iar sa tipe... consider eu ca s-a saturat si nu mai insist.... La inceput ( adica atunci cand a inceput sa faca asa, ca initiat papa 15 minute pe ceas) m-am speriat exact ca tine.... si tot insistam peste toate urletele lui sa pape... imi voma.... si nu mai reuseam sa-l linistesc sub nicio forma.
Am hotarat sa nu mai insist. Cand vrea sa pape imi arata el... si ii dau atunci... Ziua mananca asa cum am spus... noaptea cam la 4 ore... si tot atat suge. Probabil ca a devenit mai eficient si trage lapticul care ii e necesar mai repede. Am sa vad la controlul de 2 luni cum sta cu greutatea ( adica tocmai pe 14 ian) pana atunci... atat timp cat schimb scutece ude si doarme bine nu ma mai stresez deloc. Incearca sa faci si tu asa.
Despre scaun... si la noi mai rar... facea la fiecare masa... acum cam 1 data pe zi.... sau chiar mai rar.... Si eu am spus ca s-a constipat. I-am pus supozitor ( de fapt cam 1/6 dintr-un supozitor) si a umplut scutecul. Am inceput sa-i dau debridat ( scrie in prospect cum se da) Eu am dat la 12 ore in prima zi cate 2.5 ml... apoi ince 2 zile la 8 ore tot cate 2,5. Nu am vazut schimbari evidente. Imi propusesem sa dau 3 zile ( parca 10 e maxim) Acum nu-i mai dau nimic... Se screme saracutul toata ziua... dar reuseste sa faca la un moment dat...
Te rog, nu te mai stresa. Bebe e bine. Cat am fost f stresata pe tema asta mi-a plans mult mult... am plans si eu cu el... Mi-au trecut 1000 de ganduri prin cap... L-am lasat pe pat plangand si am strigat la sot sa si-l ia... m-am inchis in alta camera... am plans pana mi-au trecut nervii si m-am intors la bebe zambind si cerandu-i oertare in ganmd ca l-am lasat asa cand el plangea. Mi-a trecut.... dar daca nu boceam faceam depresie de la griji si de oboseala. Cauta o cale sa te linistesti... si sa stii... dincolo de toti medicii... de toate sfaturile... mama simte ce e mai bine pt bebe.
si Craciun fericit !!
Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE
dankutza spune:
Fie ca Sarbatorile de Iarna sa va aduca cele mai frumoase zile alaturi de cei dragi, sa aveti pace si bunastare, iar Noul An sa fie plin de tot ceea ce va doriti! 
Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze recente cu Cezarica (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=kM5OW33_nlc" target="_blank">
Cezarica la externare
zodie_de_foc spune:
Fetelor, cred ca am primit cel mai frumos cadou, desi parca nu imi vine a crede. De ieri seara, puiul meu pare sa se sature cu ce papa de la tzitzi. Pana acum, reteta noastra era: intai san (din ambii), apoi lapte praf. Dar de ceva timp, nu foarte mult, refuza biberonul spre marea mea bucurie.
O sa va tin la curent.
Cred ca secretul este: rabdare, o dorinta foarte mare de a alapta, liniste, lichide (+ceai de stimulare) multe si mancare (carne + lapte.
Mie nu prea imi vine sa cred ca poate sa imi vina lactatia dupa aproape doua luni, dar daca este asa, Ii multumesc lui Dumnezeu din toata inima.
Nu va mai faceti probleme ca bebe mananca la 2-3 ore. Asa mananca ei acum - e un ritm normal. O sa treaca si asta, trebuie sa aveti rabdare.
zodie_de_foc spune:
Craciun Fericit tuturor! Sa va aduca Moshu' ceea ce va doriti, dar in primul rand sanatate voua si celor dragi pentru ca asa veti reusi sa faceti tot ce va propuneti pentru noul an!
Va pupicesc!
crissa13 spune:
buna seara,
sarbatori fericite tuturor, sa aveti parte de un craciun minunat!!
uf, nu reusesc sa ajung la zii cu cititul.
felicitari proaspetelor mamici, sa va traiasca puisorii, sa fie sanatosi.
noi suntem bine, doar ca tot ne chinuim cu scosul gazelor, sper sa reusim cat mai curand sa le scoatem dupa fiecare masa.bebe a facut si o candidoza bucala si cred ca de la candidoza respectiva ma doare asa tare unul din sfarcuri, care nu e asa bine format.momentan ne chinuim cu glicerina boraxata cu nistatin.
daca vreti sa mai treceti la date scorul apgar 8 si data nasterii mele 10 .01.1985. multumesc.
39 +
Robert Andrei
shtephy spune:

dragele mele
Am citit numai urari frumoase 

si vreau sa va urez si eu Craciun fericit si sa primiti cele mai frumoase cadouri pentru voi si comorile voastre .
Va imbratisez cu mare drag ,va pup pe toate ,
si sper sa impartim si de-acum incolo multe clipe minunate.
Pupici speciali pentru Monis, Ramonika, Andreuta, Ancutza, Krelia, Simina, Raluca, Lavinia, Camy ,Ionela, Alexa ,Lidia ,Lacramioara ,Miany ,Lumi ,Suzyica ,Betty,RamonaC ,Dymomo,Many_bani ,Dana_n, Ali, Laurairina,Tinonino ,Avalon,LauraB ,LauraG, Alinush,Simona,DianaR, Dienutze,Dankutza, Lylyana,Mihamora ,Jay, Arcadia,Broscuta ,Lauradi, Doris, Floricik, Simonette, Crissa ,Camelia .

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)
floricik spune:
Dragele mele, va doresc un Craciun fericit alaturi de cei dragi, multa sanatate si fericire.
Floricik mami de
Maria Ema-12.12.2009

Va rog sa-mi spuneti ce luati voi pt stimularea lactatiei.