Fulgusori 2009 (186) - Bravo ELENIC si STRUMFY!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Dragele mele mamici si burtici,

Va doresc un Craciun Minunat in care sa aveti parte de multa lumina si iubire. Sa aveti puterea si intelepciunea sa va cresteti buburuzele si sa puteti sa le indrumati pe drumul drept in viata.

SARBATORI FERICITE tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

CAMY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

camy - ai scris foarte frumos.

Ramonika Ruxandra tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zodie_de_foc spune:

Telefonul suna insistent………..Intr-un tarziu o fetita ridica receptorul:
> - Alo?
> - Buna, scumpo; sunt eu, tati. Mami e cumva in apropierea
> telefonului?
> - Nu, tati, mami e la etaj, in dormitor, cu unchiul Paul.
> Dupa o scurta pauza, tati zice:
> - Dar, scumpa mea, tu nu ai nici un unchi Paul!
> - Oh, ba da, am, si el e la etaj, in camera cu mami, chiar in acest moment.
> O alta scurta pauza.
> - Uffff…., bine atunci, vreau ca tu sa faci ceva pentru mine: lasa receptorul pe masa, alearga la etaj, bate la usa dormitorului si striga la mami: "Masina lui tati tocmai a intrat în parcare!"
> - Bine tati, doar un minut.
> Cateva minute mai tirziu, fetita vine inapoi la telefon.
> - Am facut ce mi-ai spus, tati.
> - Si ce sa intâmplat, scumpa mea?
> - Ei bine, mami s-a speriat rau, a sarit din pat fara nicio haina pe ea, a inceput sa alerge in stanga si in dreapta tipand, apoi s-a impiedicat de covor, s-a lovit cu capul de masa de toaleta si acum zace nemiscata!
> - O, Doamne! Si ce poti sa-mi spui despre unchiul tau Paul?
> - Si el a sarit din pat, fara haine pe el si el s-a speriat rau, a inceput sa alerge in stinga si in dreapta apoi a sarit pe fereastra din spate direct in piscina …….. Dar cred ca nu stia ca saptamana trecuta ati scos apa, ca sa o curatati. S-a lovit de fundul piscinei si cred ca a murit.
> O lunga pauza.
> O pauza si mai lunga.
> O foarte lunga pauza,……………… apoi tati spune:
> - Piscina zici?!?!?!?!....... Ăăăăă.... ……Aveti numarul 486-5731?
> - Nu, cred ca ati gresit numarul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Monis, merci de info si incurajari! Adevarul e ca sunt cam stresata in ultima vreme si va trebui sa ma controlez, ca nu merita. Puiul meu merita tot ce e mai bun, asa ca tb sa aiba si o mamica cu o stare mai buna.

Ramonika, eu nu ma pompez ca sa vad cat scot. O fac acum ca e bebe bolnavior si nu prea papa la san si trebuie sa-i dau cu biberonul. Plus ca daca nu papa, trebuie sa pompez sa stimulez lactatia sa nu se opreasca. Si adevarul e ca se intampla sa pompez aproape in fiecare zi, asta pt ca de multe ori papa doar la un san si trebuie eliberat celalalt.

M-am pompat acum pt acelasi motiv de mai sus (sa stimulez, sa nu pierd lapticul daca nu suge el) si desi imi simteam sanii goi, am scos 90 ml rapid. Ar mai iesi, dar m-am oprit. Nici nu ma gandesc sa-mi pierd lapticul. O sa am atat cat ii trebuie lui bebe - adica pana pe la 1 an.

Floricik, nu stiu daca ai vazut ca am zis ca Nicholas are infectie la ureche si de-aia nu poate sa suga. Tot asa facea, urla cand il puneam la san, motiv pentru care l-am dus la dr si asa am descoperit infectia. Il doare cand trage la san (si eu folosesc mamelon artificial) si de-aia erau probleme. Ia vezi, poate o fi asta si la voi. Cel mai bine e sa controlezi. Nu te panica. Apropo, de unde ai luat mamelonul artificial acolo? Voiam sa-i trimit unei prietene, dar daca se gaseste si la voi n-are sens. E de la Medela?

Acum ma duc in pat, ca mai sta mama cu bebe. Iar nu am prea dormit si nici asta nu e bine. Va pup!

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Dragele mele, am intrat sa va urez CRACIUN FERICIT alaturi de comorile voastre si de toti cei dragi!

Am uitat sa va spun ca am scapat de epiziotomie insa m-am rupt totusi un pic in interior! Suferinta nu suporta comparatie cu data trecuta! Am putut sa stau in sezut imediat dupa nastere si durerile sunt super-ok!
Si, am mai uitat sa va spun ca astia mi-au dat liber la SEX dupa 3 saptamani La intrebarea ma daca sigur dupa 3 saptamani am voie ei au zis ca daca eu ma simt in stare mai devreme, pot sa fac ce vreau! Eu nu ma simt in stare si nici nu vreau dar ma gandesc.......oare de ce diferentza asta intre ce recomanda ei aici si ce recomanda ai nostri in Ro????
Gata......Sarbatori magice sa aveti!!!!!!

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
39+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR oricand!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Avem poze noi la semnatura (NJG)

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

LauraG nu cred sa fie urechiusa. Acum am alapatat-o si sta cuminte la ea in patut. Am baut azi o gramada de ceai pt lactatie, compot, lapte. Eu nu prea sunt prietena cu lichidele dar acum trebuie sa fiu mai atenta la chestia asta.

Mameloanele le am de la Avent. Sunt f bune. Sunt cumparate din Cora. Cred ca au si in farmacii.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Si din partea noastra, sa aveti parte de Sarbatori linistite, frumoase, calde si blande!

Sa ne dea DD intelepciunea de a ne creste copii frumos, de a ii vedea mari, de a ne mandri cu ei...de a nu uita nicicand zambetele lor, ochii lor mari, primul gangurit...dar si scancelile si..scutecele pline

Fetelor noastre incercate....sa le ajute DD sa-si poata implini visul de a avea un bebe sanatos, cat mai curand...de a experimenta (din nou) noi stari si sentimente...

pup la toate!

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Orice copil te face sa vrei sa mai traiesti odata"
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus
Ma gandesc la Roxyaly , Krelia si Dankutza, cat de incercate au fost ele pe perioada sarcinii, dar au trecut peste orice..acum se bucura de sufletelele lor minunate...
[

Esti o scumpa! Sarbatori fericite si tie si alor tai. Craciunul asta va fi unul deosebit pentru toate. Il facem in 3, sau 4, si chiar 5.

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze recente cu Cezarica (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=kM5OW33_nlc" target="_blank"> Cezarica la externare

Mergi la inceput