*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (95)*
Raspunsuri - Pagina 5
Ramo2007 spune:
Sara are 3 telefoane de jucarie si unul mai vechi de-al meu stricat...dar s-a prins smechera si nu prea le mai baga in seama.Trebuie sa ma duc in bucatarie sa vb la telefon si acolo inghet de frig
Ramo2007 spune:
Mabate gandul sa-i iau Sarei un fotoliu balansoar...dar nu stiu daca o sa stea in el...
Cele care aveti...ce ma sfatuiti, stau copilasii vostri in el, sau e doar mobila?
ginye55 spune:
Si noi pe aici!
Zilele astea trec cam repede: curatenie, cocaleli, cumparaturi....colindetea . Cam peste o ora o luam si noi din loc cu colindul pe la neamuri.
In rest toate bune!
Aseara am fost la Hrusca la concertul de colind. A venit si la noi in Targoviste. A fost superb! Canta divin!
Un colind si de la noi:
http://www.youtube.com/watch?v=GKg3ZKhSLeM
Pup!
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
DONATI 2 EURO PRINTR-UN SMS LA 879 PT ALINA DONESCU
BraveGirl spune:
buna, eu sunt in criza de timp
Am ajuns aseara acasa cu bine. Azi am fost la posta si, din pacate, Mosu' nu a ajuns la noi
Maine e ultima zi in care lucreaza posta, asa ca mai sper. Mai nasol e csa si sotul a comandat din strainatate cadoul si nu a venit
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
POZE CU PRINTESA
Ramo2007 spune:
Nici la noi nu a ajuns Mosu...dar la cum lucreaza posta...si cu vremea care a fost....ajunge el pana la urma.
Sara e f iritata la fundulet, i-am dat cu Bephanten si degeaba...ce pot sa mai incerc, ceva sa dea rezultate?Am impresia ca o si ustura...maraie atunci cand o sterg...o tamponez de fapt.
Darling_ spune:
Intru si eu sa urez LA MULTI ANI!!!!
Lucas Andrei de Andy
Elena Maria de Ducky
Sa cresteti mari si sanatosi!
La Multi Ani!!! Lorena multa sanatate si numai bucurii. Ce mai faci?? Cand ne pui poze??
Eu sunt tare ingrijorata cu Mosu asta.... Am pus pachetul de aproape 3 saptamani....Cineva va fi dezamagit. Sper macar sa ajunga la un moment dat, chiar daca e dupa Craciun. Imi pare tare rau...
Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele
Ramo2007 spune:
Darling, nu fii suparata, cu siguranta destinatarul va intelege situatia...esti si f departe.O sa ajunga pana la urma...chiar daca dupa Craciun.
Slaba miscarea pe aici..toata lumea bucatareste?Numai eu somez...mi-a facut mama o cratita cu sarmale, maine imi face si ciorbita si fripturica...si le iau de-a gata in ziua de Craciun cand mergem in vizita.
monicabo spune:
Ramo, cand fetele au mai fost iritate la popou (la amandoua a coincis cu perioade de eruptie de dinti/masele), le-am dat (la sfatul medicului, evident) cu: solutie castelani (tamponata zona, si apoi suflat sa se usuce bine), si pe urma, alternativ, dat cu triderm unguent si cutaden (o data cu triderm, data urmatoare cu cutaden - la fiecare schimbat). Pe urma raresti cu tridermul, ca are un pic de antibiotic, si dai mai mult cu celalalt... La noi cam trecea in 2-3-4 zile... Incearca sa eviti servetelel umede, cel putin in perioada asta. Deci spal-o cu apa si sapun cand face kk...
Aaa, stiu ca voi faceti la olita kk... dar oricum, asta e pt cazul in care mai face in pampers. Ale mele de la kk se iritau asa tare, la voi nu stiu...
Alt remediu pt iritatii eu nu stiu... ca si noi la inceput am incercat de toate, bepanten, galbenele si nimic...
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Ramo2007 spune:
Monicabo merci mult.Ii spun sotului sa cumpere solutia si cutadenul...triderm am in casa.
Sarei ii da al II lea dintisor sus si face kk de 4-5 ori...zilele trecute a facut intr-o seara pe ea...s-a dus in dormitor si n-a gasit olita si s-a ascuns si a facut....de atunci e iritata.
bebecris spune:
ramo....lui david ii trece cu nidoflor...
si cand a avut dermatita de scutec i-a trecut cu violet de gentiana...
deci: nidoflor/crema de la KLORANE.....
LA NOI E LINISTE:socrii sunt la cumparaturi, sotu lucreaza si maine, e cu david facem ce facem mereu...maine o sa smotruiesc si eu in dormitor la noi si sper sa fac bradul...sper pt ca anul asta il facem pe cel artificial care este stricat...am descoperit eu, ieri...l-am folosit o singura data.
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI