*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (95)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Cum in toamna se numea aleea cu castani acum s-a asternut zapada si am numit-o aleea cu zapda... si uite facem o plimbare pe racoare

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Pozele printesei la un anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

fetelor iar incep...va rog cine imi poate da si mie voturi...
http://www.duracell-romania.ro/galerie-foto/lorellay/2/
nu e taxabil...mai am 2 saptamani inafara de asta...nu mia am la cine sa apelez...
se poate vota o data pe saptamana de pe un nr de telefon...
vreau in excursie...
saru-mana mult detot

www.duracell-romania.ro/galerie-foto/lorellay/2/" target="_blank">[ Un vot pentru Codrin va rog mult!]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

Lorellay te-am votat dupa 2 tel. Pana diseara te mai votez de pe un tel. Sper sa castigi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

buna fetelor,

Noi ne-am trezit la 10.30....am papat si acum ne jucam.Nu mai pot sa vb. la telefon de fata cu ea ca incepe sa planga si sa arate spre telefon sa i-l dau...frate dar plange rau de tot...nu ma mai inteleg cu ea...si daca-i iau ceva din manuta cu care n-are voie...la fel se intampla...plange de zici c-o tai...

Vine Craciunul....soata e la srvici si maine...si eu maine la 17 am programare la manichiura si pedichiura ...sa vad cum rezolvam.Azi cand vine mergem sa mai cumparam cate ceva pt. Sara...
PE 25 mergem la ai mei, la socrii si la nasi, pe 26 stam acasa si pe 27 petrecem cu finii si prietenii...dar nu la noi ca n-avem loc...

Mergi la inceput

multumesc mult....
am luat-o razna cu concursul asta...
al meu rade zilnic de mine...i-am zis sa nu vina azi acasa fara vreo 10 numere..ca nu mai merge la job pana luni...si asa mult imi doresc excursia asta....
cum nu am luat vreo 5 luni indemnizatia..am fost asa la sange cu banii..si nu am fost niciunde....cred ca mor daca nu reusesc...
http://www.duracell-romania.ro/galerie-foto/lorellay/2/

www.duracell-romania.ro/galerie-foto/lorellay/2/" target="_blank">[ Un vot pentru Codrin va rog mult!]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

La multi ani, Gabitza_ro!

Lorellay, am votat. Te rog din suflet sa nu te mai joci cu cuvintele...sunt atatea lucruri mai importante decat o excursie, cu mult mai importante. Succes! Sper sa ti se indeplineasca visul!

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

lorelley votat ! bafta!

Craciun Fericit tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Lorellay...votat de pe 2 telefoane...mai tarziu mai bag inca 2.bafta

Mergi la inceput

bertha..nu..nu spun ca excursia asta e cel mai important lucru pentru mine..doar ca mi-as dori foarte mult...in fond cine nu-si doreste!
poate m-am exprimat gresit...
eu multumesc DD ca suntem bine sanatosi....si doresc tuturor acelasi lucru...
fetelor multumesc mult pentru voturi...

Mergi la inceput

ramo si la noi la fel...urla si instant ii dau lacrimilre..pana-n barba....e jale cu telefonul si telecomanda..cum o vede...noi avem vreo 3 tf stricate...problema e ca atunci cand le ia bestiutza le vrea si strumful...fir-ar ca 10 daca erau tot nu le ajungeau...
aaa...si Diana e inebunita dupa masinutele lu' fraso'....

Mergi la inceput