*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (95)*
Raspunsuri - Pagina 3
Ramo2007 spune:
Am reusit sa citesc asa...pe fuga...
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI!
Malinas, condoleante !
Eli, iar ai disparut...vrei sa scoatem noi biciul?
Flori, piticul sa fie bine dupa vaccin!
In ianuarie dupa 10, vreau sa-i fac Sarei analizele sa vad cum sta.V-am spus de prietena mea, al carei baietel are 10 luni si i-a iesit anemie...el papa de toate, e grasan...dar degeaba...Dupa analize face Priorixul.
Ne-am hotarat sa-i rupem turta la vara...motive financiare si lipsa de spatiu.Acasa nu am loc nici macar pt noi, parinti, nasi si cumnati...
daramite si pt 3 perechi de fini...care nu vor sa lipseasca...Vom face la vara la iarba verde sau la o terasa.
Sara a primit ieri la Mos si bomboane de ciocolata si mos de ciocolata...si le pap eu ce-o fi fost in mintea lor?!?..cred ca s-au gandit si la parinti...daca tot nu se dau prime...macar bomboane Pana vine soata...le halesc pe toate...
malinas spune:
La multi ani, Andrei! Sa fii sanatos, fericit, norocos, cuminte si sa ai parte doar de bucurii si impliniri! Andy sa-ti traiasca baiatul, sa va aduca numai bucurii si sa scapati de alergii cat mai curand.
La multi ani, Lorena! Multa sanatate si fericire.
aleinad.g, bertha, Ramo, multumesc
flori76, David nu a plans nici la Piorix nici la Infanrix, dar e drept ca el le-a facut pe rand, la distanta de o luna.
Ramo, si David a primit de la Mosu' de la serviciu dulciuri de ciocolata, un ananas si portocale.Deci ciocolata pt parinti, fructele pt copil.Am vazut pozele, tare dulce Sara si ce cumintica a stat ea in brate la mos craciun, dar mosu' a fost tare urat.Noi am avut parte de un mos veritabil, dar David nu a fost impresionat decat de la distanta, cand s-a vazut in brate la Mos Craciun a strambat din nas si a vrut jos.
_
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Povestea povestilor
6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr.10 luni, 76 de cm si 9700 gr. 11 luni, 76 de cm si 11,00 kg, 1 AN, 76 de cm si 10,60 kg.
lauramiron spune:
Ecaterina e indragostita de saniuta, ii pun o paturira sub ea si cu una o invelesc si sta asa sa o plimbi peste 1 ora. Nu ma gandeam ca-i va placea in conditiile in care in carucior nu-i place deloc! Numai sa tina zapada, ca cica se incalzeste
Bertha, asa si la noi, se cearta de la jucarii, gelozie, urlete....ce mai, distractie mare Iar nervii si rabdarea mea mocnesc Dar nu mai las, sunt relativ calma, iar cand nu mai pot strig la amandoua si ma racoresc! Musai sa strig la amandoua, ca nu merge sa-i tot spun doar Rebecai sa-i dea jucariile si sa fie intelegatoare. Cati se uita la mine mirata si apoi rade, dar se prinde ea ca ceva nu-i in regula, ca da inapoi Rebeca e cumva satisfacuta cand strig si la Cati
Ce ma bucura e ca asta mica nu trage de brad, de globuri, se mai duce si pune mana si se uita repede la mine si zice "buba" In general nu am probleme de genul asta cu ea, n-am securizat nici un dulap, nici o priza, nici un cablu, n-a fost interesata de ele de la bun inceput si intelege cand ii spun ca acolo nu ne jucam sau nu e voie. Placerea ei ramane sa dea cu telecomanda in plasma, din ce in ce mai rar ce-i drept, dar tot trebuie sa o pazim
Ancaaaa, hai ma zi-ne de Z Ati facut brad? Cum a reactionat??
Ramo2007 spune:
Malinas, da Mosul a fost uratel...cel mai mult m-au enervat manusile...mai bine statea fara...dar oricum copiilor le-a placut...asta contteaza cel mai mult.Mosul vostru a fost frumos foc, chiar avea fata de Mos
mamiseli_11 spune:
Si de la noi a plecat mosul astazi. Ajunge joi.
Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
bebecris spune:
noi nu l-am cunoscut pe mosu'...la alexandru la servici nu s face nimic de mos, la mine nici atat
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
Andy08 spune:
Diana Maria de Z_IULIA
Elena Maria de ducky
Sa cresteti mari si sanatoase!
Olivia, Diamisha, Amalia, Flori, Aleinad, Monicus, Lauramiron, Bertha, Mamiseli, Ramo, Malinas, va multumim mult pt. urari si va dorim asemenea .
A fost un an tare frumos! Am un pui destept, frumos, mergaretz si vorbitor (pe limba lui ) care misuna peste tot si ma tine ocupata. Cra-cra! Sa dea Domnul sa scape si de alergii si sa creasca mare, voinic si sanatos!
Andy, mami de Andrei
Sorvint spune:
Intru si eu pe fuga sa ii urez LA MULTI ANI,MULTA SANATATE SI NOROC IN VIATA LUI ANDREI.. SA ITI TRAIASCA ANDY FLACAUL SI SA AUZIM DE LA TINE NUMAI VESTI BUNE IN CONTINUARE.
Si vreau sa multumesc tuturor celor care mi-au admirat puiutul.
Acum ma intorc la calcat. Am avut un munte de rufe,dar aproape le-am dovedit.
Otiliav spune:
Neata!
Urez si eu cu intarziere sarbatoritilor de ieri.
Andrei, sa cresti sanatos, sa scapi repede de alergii, sa ii aduci multe bucurii mamicei tale devotate!
Elena Maria, Mirela, Lorena, multa sanatate, noroc si bucurii in viata!
Si multa sanatate muciosilor cu experienta!
Eu m-am scos de cand a primit Ana orga. Sambata a filmat cum se joaca copii si de atunci ea e la microfon si Ana la clape iar noi lesinam de ras pe langa ele de ce si cum canta. Nu mai spun ca baga microfonul in gura, e plin de balute dar asta este, ii place sa chiuie la el, a inceput sa dea si din fund.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)