*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (95)*
Raspunsuri - Pagina 6
bebecris spune:
CAM ASA MA AJUTA PE MINE MINUNEA MEA!!!
SAU ASA:
http://www.youtube.com/user/cristinagavrila#p/a/u/0/JwBDxsTMWiU
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
Amalia spune:
Pupici mamicute dragi!
La noi a sosit dupa-amiaza avizul ca ne-a sosit coletul de la Mosu' (deci chiar mai repede decat speram!!! Abia astept maine sa-l ridicam! Multumim mult Mosului!
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
futuremother spune:
ramo f bun cutadenul ... pana dimineata o drege ... in strat mai grosut sa protejeze pielea si de pisu care ajunge acolo ...si nici nu e scump, acum ii spune reviken dar e acelasi ...
Craciun Fericit tuturor!
mamiseli_11 spune:
Fetele care aveti probleme cu mosul ca nu ajunge la timp sau ati trimis deja si nu stiti ce s-a intamplat cu coletul, mai bine luati legatura direct cu cine trebuia sa primeasca sa stiti care si cum ce sa faceti. Eu am preferat sa desconspir identitatea mosului ca sa stie omul cand ar trebui sa ajunga la posta.
Darling daca ai trimis din Rom prin rudele tale, 3 saptamani e prea mult. Probabil e pe drum inapoi la tine. Daca ai trimis din Anglia, nu stiu sigur, poate mai sunt sanse sa ajunga la destinatar.
Si pt ca tot vorbeam de Mos, ieri seara a ajuns coletul la noi acasa de la soacra mea (ea il luase la ea acasa si cu zapada asta am ajuns mai greu in posesia lui) si a stat Mirunica smirna cat am montat jucaria cea mare. Apoi s-a jucat pana tarziu, nu mai vroia sa doarma. Foarte foarte frumos cadoul de la mos, multumim tare mult.
Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
mamiseli_11 spune:
Inca o informatie cu posta asta si va las in pace. Cred ca e mai convenabil sa trimiteti cu priori post, ajunge in 36 de ore maxim, nu costa mult (pana in 20 de lei in functie de destinatie) si e mai sigur ca ajunge decat prin coletaria normala.
Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
lorellay spune:
ramo..nidoflor merge si la noi cel mai bine...pe cutaden scrie ca nue pt bebei, mie mi-a fost frica de el..sau daca nu..mergi la dermato sa o vada si iti da reteta pentru preparat..
sau mai ia unguent pe baza de ulei de peste sau zinc...sau mai era ceva de la Avene..cu vreo 70 lei..
chiar daca e sa coincida cu dintisorii...tot tre sa dam cu ceva...pe di o ustura cand pateste asa....
fete..am o problema vitala...bertha draga..acu chiar e vitala...maine seara vin socrii la masa..si mie nu mi s-au inghegat piftiile..ce ma fac?
oricum ramo..super ca face la olitza...noi nu putem..intra in olitza cu totul..
cine ne mai ajuta cu vot?
multumesc http://www.duracell-romania.ro/galerie-foto/lorellay/2/
www.duracell-romania.ro/galerie-foto/lorellay/2/" target="_blank">[ Un vot pentru Codrin va rog mult!]
ginye55 spune:
A venit si la noi Mosu'!!!!!!!!!!!!!Multumim tare mult Mosule!Nu se mai dezlipeste piciul de langa jucarii!
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
DONATI 2 EURO PRINTR-UN SMS LA 879 PT ALINA DONESCU
bebecris spune:
ai pus si gelatina?
las-o afara peste noapte ca o sa se inchege
Citat: |
citat din mesajul lui lorellay ramo..nidoflor merge si la noi cel mai bine...pe cutaden scrie ca nue pt bebei, mie mi-a fost frica de el..sau daca nu..mergi la dermato sa o vada si iti da reteta pentru preparat.. sau mai ia unguent pe baza de ulei de peste sau zinc...sau mai era ceva de la Avene..cu vreo 70 lei.. chiar daca e sa coincida cu dintisorii...tot tre sa dam cu ceva...pe di o ustura cand pateste asa.... fete..am o problema vitala...bertha draga..acu chiar e vitala...maine seara vin socrii la masa..si mie nu mi s-au inghegat piftiile..ce ma fac? oricum ramo..super ca face la olitza...noi nu putem..intra in olitza cu totul.. cine ne mai ajuta cu vot? multumesc http://www.duracell-romania.ro/galerie-foto/lorellay/2/ www.duracell-romania.ro/galerie-foto/lorellay/2/" target="_blank">[ Un vot pentru Codrin va rog mult!] |
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
futuremother spune:
lorellay eu am folosit cutaden din materniate ... no problem ... clar fiecare face cum crede ...
Craciun Fericit tuturor!
malinas spune:
Sunt nevajita .Dupa ce timp de o saptamana am incercat sa comand diverse online, pt cadourile de craciun, si dupa ce mai toti mi-au spus fie ca nu mai au produsele pe stoc, fie ca nu livreaza decat dupa craciun sau anul nou, am vb cu o prietena sa vina azi cu masina sa ma duca la mall, pt a cumpara de la Diverta carti, si nu numai, pt toata lumea. Dar...azi dimineata m-a sunat sa-mi spuna ca i s-a spart baia de ulei, deci...nici gand sa ma mai ajute .Asa ca anul asta iar nu pot sa fac cadouri de craciun.Ma bucur ca am apucat sa-i cumpar lui DAvid lampa de la FisherPrice, dar as fi vrut sa-i iau si o tablita magnetica, acum insa..nu mai am cum.Sunt necajita .
Vestea buna ar fi ca prietena mea a venit totusi pe la mine si s-a dus in locul meu la posta pt a ridica cadoul de la mosu', cadou care a sosit de ieri, dar nu am avut cum sa-l iau mai repede.Multumim mosului pt cadou.David a fost tare incantat de carapace, pe care si-a tot pus-o in cap ca pe o palarie. Multumim
_
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Povestea povestilor
6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr.10 luni, 76 de cm si 9700 gr. 11 luni, 76 de cm si 11,00 kg, 1 AN, 76 de cm si 10,60 kg.